ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети

• 13 898
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен Simple Smile
Светленцееее леко раждане ти пожелавам!
Много поздрави на всички рожденици днес   bouquet Hug
аз също се мятам на чистене, гладене и простиране Simple Smile

# 136
  • София
Deniim, честит рожден ден! Да си много здрава и с лекота да родиш едно хубаво пухкаво бебе!  newsm59

Ванче, не съм направила снимки на последните нещица. Одеалото е плюшено (незнам дали правилно обяснявам материята) от двете страни. Има цип и копчета, които като се закопчеят става на порт бебе и има една апликация отпред. Моето е в кутия с прозрачен капак, но понеже свеки го е купувала не мога да кажа от къде. Егати обяснението, което дадох  ooooh!

Пуки, и аз последните месеци все едно и също закусвам  Mr. Green

# 137
  • Бургас
Денимче    bdbaloni happy bd lovekiss

# 138
Добро утро. Имам едно бързо питане. Пак за въпросната тапа. Тази сутрин отивайки до тоалетната и забърсвайки се открих жълтеникава сополоподобна слуз /извинения за описанието/ на тоалетната хартия. Дали това е въпросната тапа или по-скоро част от нея, тъй като на количество беше колкото бобено зърно?

# 139
Здравейте и от мен.Честит празник на Денийм. HugСкоро да си получи най хубавия подарък един здрав и пухкав бебок.
На Светли ако днес и ден да се срещне с малката госпижица, всичко да мине леко и безпроблемно HugА и на всички останали на които днес ще е писано.
Нашия татко днес си идва, даже всеки момент чакам да зване че е кацнал на летището.Друг път го посрещам но този път му се размина, не ми се предприемат пътувания в това състояние.
Нашата бебка засега устиска татко и да си дойде, но айде още малко за да може всичко да и е подредено и изпранко Praynig
Хубав ден ви желая сладурки, тук взе че напече,айде да се оправя това време стига дъжд.

# 140
  • Lovech
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на Деним!  newsm59   bouquet И аз ти желая най-хубавия подарък да е сладкото бебче!
Късмет и леко раждане на Светли!
На всички - лек ден! Дано да има още бебета днес!

# 141
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден на Деним   bouquet!
Успех на Светлето newsm10
Ние пък днес рано рано с мъжо ходихме на пазар,че да си взема нещо за обуване.Можете ли да си представите маратонки 42 номер tooth,понеже само в тях влезнах.Иначе нося 39,и то не че надължина не ми стават ами на ширина.Егати крака извадих.Искам вече да раждам поради точно тази причина smile3515
и тъй като днес си е вкъщи го хванах да  newsm79 и  newsm64,пък аз после  wash hang 1ironing
Айде сега да отивам да хапна,после пак ще ви навестя.

PS.Мими мисля,че тапата не е с бял цвят миличка.Поне моята първия път си беше кафеникаво-червеникаква Crazy.А това ,което описваш при мен се получава при силно бяло течение,но все пак не съм експерт,може при някои да е така Peace

# 142
  • Bulgaria
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug Най- хубавия ми подарък за рож.ден наистина ще е бебчо да се появи вече.Макар че докито каза че трябва да поседи още и сега  пия хапчета  за задържане. Ще тръгвам че да ходя да се черпим за празника. На всички вас приятен ден! Дано да има още бебчета днес!

# 143
  • София
ЧЕСТИТ СИН НА БАРАБИНА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН deniim, много късмет и щастие и скоро да гушкаш едно хубаво бебче!

# 144
  • Велико Търново
Светле, с теб сме и очакваме хубави новини  Heart Eyes

Аз да ви се похваля, че довечера съм на цирк  newsm44 Балкански са в Търново и с една приятелка ще ходим, че и на първия ред са ни местата Simple Smile

# 145
  • Бургас
Наде после да кажеш как беше.
Че аз втора година ги пропускам.
Миналата когато щяхме да ходим падна шапитото.
А тази никой не искаше да ходи  Sad

# 146
Здравейте, момичета! Аз днес добре си поспах- от 2ч до 13 ч.  Crazy
Днес няма да се застоим много вкъщи - първо ще се видим със сестра ми, а после на гости на свекърите.Ама най-после и аз да отида някъде, все вкъщи вися.

Светли, успех мила! Всичко да мине бързо и безпроблемно!

Деним, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! nbirthday

Хубав ден на всички пожелавам!

# 147
  • в здрача
Наде обади после за цирка. Аз много се чудя дали да заведа малката, че миналата година бе ад, едвам изкара до антракта и си тръгнахме, просто не можех да я усмиря на едно място, изобщо не се впечатли, а иначе обожава животните, ама да е по-близо до тях. Имаше атракция в почивката - обиколка на пони и от това само се впечатли и досега го помни, само че вече иска да язди кон.  Rolling Eyes
Светли леко и безпроблемно раждане.  Hug
БАРАБИНА - ЧЕСТИТ СИН ! Много радост да ти носи малкото съкровище !
Деним newsm59
Днес пак съм детегледачка, ама и двете госпожици са нещо капризни и не могат да се разберат да танцуват ли на детски песнички или да гледат уинксите  #Crazy а на мен нещо адски ми се доспа. Малко по малко обръщам гардеробите и вадя дебелите дрешки, ама става бавно, детето не иска да съдейства и трудно се определя кое му става и кое - не, пък като й хареса нещо не иска да го сваля от себе си  #Crazy
За изписването - моя тоалет вече го измислих, ама на бебето - само горния плик. Имам едно от каката като пощенски плик е, плюшена материя и много топли, ама тя нали бе лятно бебе, та докато дойде време да го ползваме и то й отесня. Пералнята трябва да е вече изпрала, така че ви изоставям за малко.

# 148
  • София
Изгладих няколко пелени и две бодита от простира и се разглобих. Брей за нищо не ставам вече  Rolling Eyes

# 149
  • София
Днес май никакви ни няма в писането. И аз досега прах, пусках сушилня, чистих из кухнята и коридора, баня, тоалетна, абе като гледам бая работа отметнах  Crazy
Сега почвам с чуденката какво да правя докато стане време за сън  Confused Ох, да ви кажа тази скука направо ме съсипва. Ама аз съм си виновна, ни ми се излиза, нито вкъщи ми се стои вече. Мъжо горкия се побърка с мене. Гледа ме, че обикалям като муха без глава, пита ме какво ми е, пък аз незнам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт