ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети

• 13 905
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА БАБРАБИНА, ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ДАМЯН!

# 121
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА БАРАБИНА newsm51  love001 Да расте жив и здрав и много да слушка мама  bouquet                                                                                                                                                                                                                                                                  Да ви се похваля вчера  бях на ЖК и бебо тежи вече около 3100г и плацентата ми е супер.Даже се шегувахме че мога да го нося още 2месеца smile3521,но смятам да е само до 17 де Grinning.Иначе съм качила и още 2 килца ама няма как после ще се отслабва. newsm39 Оставям ви за сега,че да прочета това което сте обсъждали тия дни,че то много бе момичета smile3529  love001

# 122
  • София
  ... Само да не ме питат като една моя приятелка в болницата - Момиче, 9 месеца какво правихте, та не измислихте??? Joy

...
Как са вашите бебчета, моето почти не рита ами само се мести и постоянно си е опряло дупето в коремната стана, така че получавам една твърда подутина над пъпа. Явно му е доста тесничко вече.

Ехааа, как се развеселих за добро утро. Що ли не се учудвам на думите ви, все едно аз съм ги писала. Но вече се спряхме на име, ама пак не е сигурно напълно. А за подутината - нямам думи - мести си се човека както си иска и ако го притиска нещо (ластик или др) бута и недоволства.  smile3534

# 123
Мама Барабинка,честито ти щастие!Да ти е живо и здраво!
Светли,с толкова много стиснати палци няма как да не мине всичко лесно и по план.Така че кураж и успех!

Мен пък ми е дошло едно желание за кафета и разходки,нямам думи. Вече не ми дава мъжо да карам колата та ги побърках всички да идват в моя квартал Joy И кво да ме правят, бременен мозък, идват хората.

Целувки на всички от мен!

# 124
  • София
Честит син на Барабина! Много да радва мама и тати
Ха добро утро и от мен. Хич не можах да спя снощи, цяла нощ се въртях, кръста като ме схвана.....гадост, не се оправих до сутринта.

Сев, на мен ми харесва розовото костюмче, а за име - Михаела. Незнам що, ама като си мисля за тебе, все с бебе Михаела си те представям  Joy

Май други като мен няма. Аз съм решила да се изписваме в бяло. Приготвила съм боди, ританки, гащеризонче, жилетка, шапка, терлички и пелена, всичко в бяло.Някак си така ги усещам нещата  Grinning Иначе и моя тоалет е стегнат и готов, барабар с обувките и бельото даже  Laughing

От вчера му говоря на моя бебок, да се ориентира към излизане вече. Да изчака само да влезем в октомври и да заповяда  Hug , ако иска да се раждаме нормално.

Светли, успех, стискаме силно палци и чакаме хубави новинки  Hug

Абе , момичета, никой ли няма информация за Трикси, защо са я оперирали? Много странно, тя искаше нормално да ражда  newsm78

# 125
  • Варна
Ето го и първото варненско бебче  Laughing

Barabina, да ви е живо и здраво синчето и да има много късмет в живота   bouquet
Като ти остане малко време драсни някой ред да кажеш как се справяте  Simple Smile

Svetli_81, с теб сме  newsm10, дано мине леко и бързо  newsm17.

Момичета, покрай тоя студ навън и аз взех да се замислям да не простудим бебоците на изписване. Подготвила съм боди с дълъг ръкав, плюшено гащеризонче, терлички и шапка и испанско одеалце.. все си мисля, че ще му е студено  newsm78. Обиколих цяла Варна да търся едни дебели /двойни/ рошави одеалца, но не намерих  Sad, още не били ги заредили.. е какво чакат, да дойде декември месец  Twisted Evil.
Днес за съжаление трябва да се отдам на домакинстване   Mr. Green, на вас пожелавам приятен ден   bouquet

# 126
  • София
Май други като мен няма. Аз съм решила да се изписваме в бяло. Приготвила съм боди, ританки, гащеризонче, жилетка, шапка, терлички и пелена, всичко в бяло.Някак си така ги усещам нещата  Grinning Иначе и моя тоалет е стегнат и готов, барабар с обувките и бельото даже  Laughing
...
Абе , момичета, никой ли няма информация за Трикси, защо са я оперирали? Много странно, тя искаше нормално да ражда  newsm78

Сиси, и нашето бебенце ще е в бяло. Но с малко нюанси на екрю в бодито, в жилетчицата има лек кант на екрю, а и чорапчиците исках да са в екрю, просто да има лек контраст. А пелената е бяла, но в средата има апликация на драконче, което е с нежни червени контури и отново екрю.

Да, Трикси искаше нормално раждане, но последните дни нещо контракциите й бяха болезнени и вероятно като е била в Шейново на преглед са взели решение да я задържат. Минаха няколко дни вече и си мисля за някоя от нас, която по- е близка с нея, да й звънне в неутрално време, за да й предаде поздрави от всички нас и да ни каже как се чувства?!!

Светли, с теб сме!
Всяко едно бебенце ни радва!  smile3525

Сев, радвам се, че прегледът е минал окей. Бях сигурна че този обрив е вторична реакция на бременността! На мен ми излязоха петна на няколко места - едно на носа ( малко, като пъпчица), и на двете вежди по едно петно и си стоят. Бих те помолила да ми дадеш координатите на тази докторка (евентуално на лични бележки) и ако не ми минат след раждането или се увеличат да я потърся и аз. Не ми се иска и аз да обикалям като теб по разни специалисти без никой нищо конкретно да кажа, пък в моя случай и с бебенце на ръце!

bouquet

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 09:58 от shivani

# 127
  • София
Светле, стискам палци скоро да си гушкаш госпожицата и всичко да мине леко.
Да ви кажа моята докторица как ми се накара веднъж като й казах, че съм чакала с контракции до сутринта, за да стане по-прилично време за обаждане. Сега знам, че ако почнат регулярни контракции трябва да се обадя без значение кое време на денонощието е. Въпреки че предпочитам да не е посред нощите. Пък като ви гледам май все вечер се случват случките.

Моята бебка и тя е с бяло боди с дълъг ръкав и бяло плюшено гащеризонче с шапчица с леки щампи на облачета. Пелената  (порт бебето) ни и тя е от онези испанските дебелите и пухкавите, но поради липса на цветове ще сме в светло зелено. И едни чорапки съм подготвила да й обуя под гащеризона.

# 128
Здравейте, момичета!
Светли, стискаме палци, мила! Успех!  Hug
Е, ние пък ще сме в баналното синъо, ама толкова много ми хареса Crazy Баткото го мислехме за момиче, та беше милия в розовко, та сега реших да е и заради двамата, целия в синъо! /то пък сега да вземе да излезе една мома hahaha/

# 129
Добро утро,и аз се наспах и подомакинствах и сега пак се чудя какво да правя Crazy
Светли стискаме палци да минават бързо болките и да се радвате на сладка рожбичка!Леле как само си върви времето ,то другата седмица е октомври и щем не щем и ние ще раждаме! Wink
Аз за изписването се колебая между 2 тоалета-единия е плетен в бяло а другия е зелено и жълто ама е оттрико и мисля че ще му е хладничко с него,абе ще видим какво е времето и така.
Днес съм решила да направя малко снимки с корема ,че съм сигурна че ще ми липсва после ,айде отивам да се фотографирам и после ще  ви ги пусна да видите вие какво се вика голям корем! Joy

# 130
Момичета, какви са тези дебели, двойни, пухкави, испански пелени? Я някоя снимка или линкче с магазин. Трябва и моя да има такава! hahaha

Аз още не знам с какво ще се изписваме, защото не знам колко ще е голям. Иначе вариантите са все в бяло, а ако му стане синия космонавт и в него. Предвидила съм и чорапогащник за нашия. Все пак в момента е 6 градуса навън, мога да си представя до месец какво ще е  #Shocked

# 131
Не че се правя на гадател, но да си кажа какво предположение имам за Трикси. По време на записа на тоновете (нали уж затова отиде) нещо може би не се е понравило на докторите и са решили бързичко да извадят бебенце, затова да са я срязали без много мислене. А иначе мисля Гери поддържаше връзка с Трикси, т.е. обратното, когато Гери беше в болница Трикси ни осведомяваше за нея, а после нали май Гери ни съобщи, че е родила  newsm78....Та, с обърканото си обяснение  ooooh! исках да кажа, че Гери като се появи ще ни каже удобно ли й е да притесни Нелито с обаждане

# 132
  • Bulgaria
 Здравейте мамчета! Току що станах и влизам веднага да ви видя. Днес имам повод на почерпя. Имам ден ДЕН!   party023 Но за съжеление не знам как се качват виртуални лакомства! Да видим днес на моята датичка колко бебчовци ще се родят! И да ви кажа преди 30 мин Светлито ми честити празника и каза че тръгва към клиниката. Тръгвала! После ще пиша като имам новини от нея. Тай се радвам за нея и че ще на 27! Успех и леко раждане на Светлито! Не знам днес няма да имам много време да ви чета но после ще наваксвам.
Чао !

# 133
  • при любимите ми хора
Dобро утро и от нас!/тук е все още 9 часа/

Светле,стискаме палци ,всичко да минава бързо и леко и да си гушкаш беба!  bouquetю

Ванче мамче и нашата мома е така ,няма да ритне бе,само бута ,бута,дупи се и пробва на майка си разтеглимостта на шкембетооо.. Crazy

За спането ,аз съм от тези ,които лягат в 10 часа,заспиват на секундата,но се будят при всяко обръщане ,ставам до тоалента само веднъж и ...ако ме оставите мога да спя до 10 сутринта.Ама ме е срам от себе си и си навивам алармата за съм 8.30-9,че поне да съм станала сутринта ,а не пообед.. Blush

Днес дъм решила да си стегна багажа за болницата,дано се наканя ,че от 22 дена все го приготвам и все не остава ред за него..

Приятен ден от нас!

DENIIM,чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Много здраве и късмет ти желая!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 134
  • Варна
Честит рожден ден Деним.

Честито момче и на мама Барабинка.
Дано скоро ги изпишат и ни разкаже повече.

Аз закусих и се чудя да си доспивам ли? Можете ли да си представите, че откакто съм бременна, всяка сутрин искам все една и съща закуска.Друго не ми се яде, само това.И днес като се сетих че повече от 200 пъти подред съм закусвала все едно и ми стана смешно.

Общи условия

Активация на акаунт