ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети

• 13 832
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
2 пъти вече го пробвах това с душа, но всичко си продължава. Не мога да си го обясня, има няколко болки на 5-6 минути, после няколко на 10-тина, няколко на 7-8 минути... и нищо
Благодаря на всички ви, че ми писна от коментарите на свекито,майка ми и други

# 226
  • Варна
Това за ноктите е вярно. Искат ни без лак, защото ако нещо се случи и се наложи секцио с пълна упойка, по ноктите разбират ако има проблем с подаването на кислорода мисля. Аз съм решила да отида с френски маникюр. Така пак си е прозрачна часта,която трябва да гледат, и аз съм доволна че не е без хич. И съвета ми е отрежете ноктите минимално късо, защото с дълги нокти трудно се прегръща бебе, махнете и пръстени и бижута.

# 227
Сев наистина маникюра дай само с безцветен лак Simple Smile
Следят дали няма да посинеят ноктите, което е признак за липса на кислород... мисля, че това гледаха и затова държат да сме без лак... Аз съм с безцветен точно поради тази причина Simple Smile А иначе на краката съм си с бледо розов лак... ама не ми се виждат самите нокти... мисля си, че на ръете е достатъчно  newsm78 а в нашата болница искат и да са хубаво изрезани (демек без нокти) ноктите...

# 228
Севи,когато бяхе на обиколка в Тина Киркова,акушерката изрично каза да не идваме с грим и лакирани нокти да раждаме,гледали цвета им по време на раждането и затова,ама като си ги направила радвай им се ,пък ако тръгне бебка за 2 мин. ще ги изчистиш!

# 229
Аз също съм чела това за лака, ама не знаех дали е точно така. На ръцете мисля да сложа само безцветен, ама сега започвам да се чудя дали не трябва да го изтрия и на краката  newsm78

# 230
Според мен е достатъчно само на ръцете да ти е безцветен Simple Smile аз във вторник ще се виждам с доки и ще я питам Simple Smile ако издържиме до тогава ще ти кажа Simple Smile

# 231
  • Варна
Анестезиолога ще ви е към главата, а не към краката. Така че важно е на ръцете да сте без лак. Мисля че Мимисофия имаше среща с анестезиолог тези дни, така че може да знае повече.

# 232
Алекс, пак да повторя, че аз родих без регулярни контракции. Сега, те са те прегледали в родилното предполагам, може би твоя случай е различен и са преценили, че раждането е далеч  newsm78. Но след като си толкова изтощена ми се струва, че трябва да понахалстваш и да отидеш пак, нали могат да ускорят нещата, а май вече е ясно, че ще раждаш. По принцип съм против вмешателствата - системи, хапчета за предизвикване и т.н., но има моменти се налагат. Щом мислиш, че силите ти са на предела, нещо трябва да се предприеме, все пак сме в 21 век!!!
Гледам, че си от Раковски, сигурно в Пловдив ще раждаш? В коя болница ходи?
И споделяй с нас докато си у дома, може пък някой да измисли нещо да ти помагаме, най-малкото ще опитаме да те успокояваме  Hug

# 233
  • София
Сев наистина маникюра дай само с безцветен лак Simple Smile
Следят дали няма да посинеят ноктите, което е признак за липса на кислород... мисля, че това гледаха и затова държат да сме без лак... Аз съм с безцветен точно поради тази причина Simple Smile А иначе на краката съм си с бледо розов лак... ама не ми се виждат самите нокти... мисля си, че на ръете е достатъчно  newsm78 а в нашата болница искат и да са хубаво изрезани (демек без нокти) ноктите...

Еличка, точно на краката е важно, колкото и на ръцете -махни го този розов лак от там. за два три дни без лак нищо няма да ни стане!  Peace

# 234
В Пловдив да- в Пещерска(хирургиите). И аз мисля, че вече е време, ще изчакам още малко, милото има малко работа, и по-късно следобяда пак ще се престраша да ида.

# 235
Здравейте момичета.
Пак много сте писали.

Честити бебчета на Трикси, sunlight7, Барабина    bouquet
Много, много да Ви радват.

Съни, малката е голяма сладурана, пу-пу, много да Ви радва.  Hug
Ванче, знам че ти е притеснено, но мисли позитивно. Вярвам че всичко ще е наред с бебо. Силно те  Hug
Сев радвам се, че всичко е наред и този обрив е временнен  Hug
Мандрагора, добре дошла и бързо възстановяване   Hug
Сиси, стискам палци бебо бързо да се възстанови  Hug
Александра, с теб сме  Hug

Никои ли незнае какво става със Светлето?

Сега да кажа и за моето състояние. От няколко дена имам контракции, не са регулярни,
нямам разкритие. Все още пия Магнерот и явно ще си го пия докрая. Доки каза, че ако
го спрем до 24 часа съм родила. И двамата сме на мнение, че ще се опитаме да го задържим
колкото може в мен. Все още не сме решили как ще раждам, по всяка вероятност ще се разбере
в последния момент. Надявам се всичко да е наред и да родя нормално  Praynig
За килограмите съм +13 домомента. Утре съм на изледвания.

Мими, ако ходя до Щерев непременно ще мина да те видя, предполагам че
ще те приемат на 01.10, нали?

Извинете ме за дългия пост, но исках първо да Ви изчета.

# 236
Анестезиолога ще ви е към главата, а не към краката. Така че важно е на ръцете да сте без лак. Мисля че Мимисофия имаше среща с анестезиолог тези дни, така че може да знае повече.

Мда имах дълга няколкочасова среща с анестезиолога Simple Smile И както споменах супер ме изкефи Wink Не ми е споменавал обаче съвсем нищо за лакове и гримове, но и аз знам от предишни операции, че не е добра идея. Ще се разкрасяваме после Simple Smile

Мен ме гони голям сън. Днес станах в 12, а снощи легнах към полунощ. Като си представя че от утре съм и на Ксизал и някои други лекарства май ще се спи по цял ден до операцията Simple Smile

# 237
Мими, ако ходя до Щерев непременно ще мина да те видя, предполагам че
ще те приемат на 01.10, нали?

На 02.10 сутринта ме викат. Първо ще ме подготвят, после операцията и след това 24 часа в реанимация. След това си отивам в стята. Ще се радвам ако можеш да минеш.

# 238
Никои ли незнае какво става със Светлето?
Тя поддържаше връзка с някой от Русе, но не помня точно с кой. Явно и това момиче не влиза във форума, щом не се обаждат

# 239
  • Варна
Мими, ще ми се да знам повече, какво ти е говорил анестезиолога, за упойките какво ти е обяснил и такива разни. Ама за да не досаждам тука, ще ти пиша ей ся на Скайпа.

Общи условия

Активация на акаунт