КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 85 538
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 510
  • Севлиево
Здравейте момичета! Hug
Страхотни неща сте направили   bouquet
Ето и от мен поредното гобленче

# 511
Сега ако ми кажеш и тия восъчните как ги закрепи newsm78

Щях да ги лепя със силикон. Оказа се, че може и без него - поставяш восъка върху бутилката и леко притискаш, като гледаш да няма въздух отдолу. Предварително извивам леко дългите фигурки с ръка, за да не се пречупят.

# 512
Момичета, току що се връщам от фирма Деником и багажника ми е пълен с разноцветни спрейове за декорация - червени, бели, сребристи, кафяви, металик, а също и лак. Който иска да му дам да ми пише, да видим как ще се разберем. Спрейовете са подарък за всички вас, т.е. нас, които творим всякакви красоти за 1 идея. Може би Верчето ще каже за какво са подходящи, че на нея и бях дала за великденския базар да използва.

# 513
 Здравейте! Направила съм малко картички и бих искала да кажете дали ви харесват. Ето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304634
 Очаквам честно мнение, за да знам дали и с кое да продължавам.
П.С. паролата е bobovess

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 16:47 от vesssela.v

# 514
Хубави са и още как! Даже много ми харесаха! За кой базар ги правиш?

# 515
Здравейте! Направила съм малко картички и бих искала да кажете дали ви харесват. Ето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304634
 Очаквам честно мнение, за да знам дали и с кое да продължавам.
П.С. паролата е bobovess

оооооооо пу за София, пу пу пу
как ги изряза тез елхички, една по една ли ги правиш
страхотни са Peace
всичките Peace

# 516
 Благодаря за хубавите думи.  Hug
 Всичко е изрязвано едно по едно с макетно ножче. По принцип картичките са за София, но мога да направя и за другите базари с най-голямо удоволствие, стига да кажете за къде, от кои и по колко. Също така искам да ви питам как стои въпроса с опаковането?

# 517
vesssela.v,на мен всичките много ми харесват,особено с дупките PeaceПу,пу,пу за София от всички по много Mr. Green
С опаковането въпроса е следния,ако искаш ги опаковаш,ако не ги носиш или пращаш така,а ние за това ги събираме седмица по-рано за да ги приведем в търговски вид Peace Hug
Момичета пишете на  ikr_mi  на лични ако ви трябват спрейове,не бъдете толкова срамежливи Mr. Green
Преди малко мъж ми ми донесе поредната пратка от Здравчето Hug
Момичета помагайте,Дъмпера ни е пратила страхотни гоблени и се чудя как да ги приведем в търговски вид newsm78Рамките са много скъпи,аз мислех паспарту да им правя,ама се чудя още,Бабинка предложи да ги навием и да ги сложим в красиви цилинрични кутии,давайте още идеи PraynigИма и едни детски плетени поли,но са белички и се чудех дали нещо да не им сложим за красота newsm78

# 518
веселачудесни са ти картичките.поздравления  bouquet
поздрави и за всички творящи момичета-всичко ми харесва  bouquet
гудзи,ако искаш прати някой спрей за да сменя малко вида на картичките,които правя Wink
гобленчетата не стават ли за рамки за снимки по 1 лев newsm78не знам колко са големи.
друг вариант е да се изрежат от фазер рамките и да се декупират  Naughty

# 519
ето и малко картички с отвратително качество на снимките Embarassedот тук до края

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=294771&pid=8741072
имам заготовка за около още 20 броя и мисля да привършвам с направата им. ooooh!

# 520
mery_poppins1 Страхотни са картичките,много ми харесаха  bouquet Peace smile3501

# 521
mery_poppins1, браво! Много са сладки Simple Smile
Ммм как ще подхождат на Бургаския базар Whistling

# 522
ianina,обещала съм,така че ще има за бургас.след 10-15 дни ще ти пиша на лични за да ми дадеш адреса,на който да ги пратя Hugдаже съм ги запечатила в целофаново пликче,така че имат търговски вид Wink

# 523
  • Русе
Страхотни неща правите момичета.
Време е и аз да цопна вече моето албумче тук за сега това надявам се увелича доста бройката.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286085

# 524
МОМИЧЕТА, страхотни неща правите   bouquet

mery_poppins1  Heart Eyes
vesssela.v , не се чуди - продължавай  Hug а дали ще има и за нас малко  Embarassed?

луси , аплодисменти smile3501, големи красоти, браво   Hug

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 23:15 от Amelia

Общи условия

Активация на акаунт