КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 503
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Варна
Ще има ли възможност да се видят някъде снимки от базарите? От щандовете, стелажите, всичко... Много съм любопитна, как изглежда един такъв базар, а ето - в нашия град няма.  newsm78

# 1 066
  • Русе
Ще има ли възможност да се видят някъде снимки от базарите? От щандовете, стелажите, всичко... Много съм любопитна, как изглежда един такъв базар, а ето - в нашия град няма.  newsm78
Ето заповядай,това е Базарът в Русе Laughing Стягайте се и догодина спретнете един,емоциите около него са незабравими Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317564&pid=9340976

# 1 067
Ето заповядай,това е Базарът в Русе Laughing Стягайте се и догодина спретнете един,емоциите около него са незабравими Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317564&pid=9340976

Чудни неща видях. А ако има останали неща от базара, те ще се продават ли тук във форума?

# 1 068
  • Варна
Ето заповядай,това е Базарът в Русе

Ужасно Много Благодаря!!!

Изглежда ми толкова ХУБАВО!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кипи живот, и тези мацки с блузките... Евала...

АПЕЛИРАМ да има снимки и от другите базари! Моля!

# 1 069
  • пловдив
 smile3501 newsm51 Браво Русе !
Базарът ви направо е страхотен!

Успешен старт на базара утре
на Бургас, Горна Оряховица и София!  newsm10 newsm10  lovekiss

# 1 070
  • Русе
 От все сърце желая голям успех на базарите в София,Горна Оряховица и Бургас newsm10 newsm10 newsm10
Момичета,откраднете сърцата на народа с красивите стоки.Още веднъж-УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!!

Благодаря Ви за поздравленията за Русенския Базар,утре отново сме на линия,веселбата е на ниво Laughing

# 1 071
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
как мина базара във Видин?
Blush извинявам се за любопитството  Blush но като участник ми се иска да знам  Blush

# 1 072
Успешни базари за София,Бургаси и Горна Оряховица! Hug

# 1 073
Успех на София, Русе и Горна Оряховица  Heart Eyes

Дано всички красоти продадем и напълним касите с парички  Hug
Дано и времето е с всички нас
  Praynig

# 1 074
Стоката е натоварена и пътува към МОЛ-а Mr. Green
Много благодаря на Цвети и тримата яки мъже с големи джипки,които натовариха всичко  bouquet  bouquet  bouquet
Успех момичета и всичко да продадете Peace
Аз отивам да дремна и продължавам да творя за утре Mr. Green
Успех и на момичетата от другите градове  bouquet

# 1 075
  • Пловдив
Успех и от мен на София, Русе, Горна Оряховица и Бургас! Успешни продажби ви желая днес!

# 1 076
Здравейте момичета , аз май много късно открих този форум ....Първо да се представя казвам се Ивелина Колева и съм възпитател в дневен център за деца с увреждания в Сливен .Ние всяка година правим такъм коледен базар с неща изработени от децата с малко наша помощ .Тази година откриваме базара на 15.12.08 в 16.30ч. в фоайе на НТС базара ще продулжи няколко дни можеби до 18.12.08 и аз не съм сигурна зависи дали ще имаме продажби. Обещавам да кача снимки да видите какво сме изработили  а всички които имат желание да видят на живо да заповядат Simple Smile

# 1 077
Здравейте!
Успешен базар на всички  Peace  bouquet Ще чакам отзиви за големи продажби.
Аз за съжаление няма да мога днес да мина през Мола, ама тая яко се тръшнах, че едвам гледам. Дано утре съм по-добре и успеем да минем  Praynig
Гудзи, кво правиш, бе жена  Laughing направо ми скриваш шапката  Laughing Hug

# 1 078
Ето малко снимки от базара в София:
http://picasaweb.google.bg/borislava.doncheva/200802?authkey=jKKgNNBjMuQ#

# 1 079
  • София
Стоката е натоварена и пътува към МОЛ-а Mr. Green
Много благодаря на Цвети и тримата яки мъже с големи джипки,които натовариха всичко  bouquet  bouquet  bouquet
Успех момичета и всичко да продадете Peace
Аз отивам да дремна и продължавам да творя за утре Mr. Green
Успех и на момичетата от другите градове  bouquet
Моля, моля!  Поне с това можем да ви помогнем.  Hug  bouquet А нещата са страхотни! Шашнах се какви красоти има.

Общи условия

Активация на акаунт