Отговори
# 210
  • София
Четох, четох и изчетох Flutter
Ели, Честит Рожден Ден!  bouquet Бъди здрава, щастлива и много обичана жена! А Ноември, живот и здраве, да гушкаш най-хубавия подарък!  Hug
Едно съветче към теб само, ако приемаш, де  Mr. Green - внимавай със содата, която взимаш за киселините. Знам, че не е препоръчителна, защото води до изтъняване на червата, поврежда чревната флора и се привиква и в един момент не действа. Моята лекарка ме беше предупредила, као имам киселини- да вземам Талцид. Има и едни други, много ефикасни хапчета за киселини, но трябва да се провери дали са подходящи за бременни. Казвам ефикасни, защото баща ми с тях се спасява и е страшно доволен- Д-р Стоми се казват. Има ги за дъвчене, и разтворими таблетки.
Аз лично, когато имам стомашен дискомфорт- помага ми Спрайт, газирана вода или глътка бира

# 211
  • София
Ели, Честит Рожден ден, мила - пожелавам ти да изживееш мечтите си!   bigdance2  Tada
Как сте сладурки?
Мишле, радвам се, че си по-добре ... от ракийката ще да е.  Hug
Да се оплача набързо - някакво гадно течение ми се появи, явно съм завъдила гъбки.  #Cussing out

# 212
  • София
Хана, този магазин JUMBO, в Гърция ли е близо до границата? Мъжът ми ме убеждава, че точно на границата били направили голям детски магазин  да сме ходели там да пазаруваме????

# 213
Ели честит рожден ден!
С пожелание за здраве, щастие, късмет и едно сладко бебче, което да ви радва!

# 214
ЕЛИ ЧЕСТИТО И ОТ МЕН !!!!!    bouquet   :bouquet
БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА !!!! ДА СИ ПРЕКАРАШ НАЙ-ХУБАВО ДНЕШНИЯ ДЕН В КОМПАНИЯТА НА ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА ???   newsm59 newsm51 newsm18  Gift nbirthday Tada  costumed034  bigdance2

# 215
Благодаря ви момичета.Трогната съм от милите думи и пожелания.И съм сигурна, че ще се сбъднат, защото са от най-страхотните мацки.
Аз от това будуване денем не мога да си вдигна главата.Така ми се спи. ooooh!
Сега се стягам и отиваме при доки.После отчет.Доколкото си спомня бременния ми акъл Лида и Шопи също трябва да се отчитат днес.Ако има и други мами стискам палци.
Алекса много сладки нещица за бебо.
 Hug за всички ви и до после.

# 216
  • Бургас
Алекса - страхотни покупки! Само така!
Момичета, може 100 пъти да сме дъвкали тази тема ама да си попитам - приемам препоръки и мнения за бебешки колички (като марка), т.е. триумя се между "Bertoni", "Chipolino" "Cangaroo"! Харесала съм си по 1-2 модела и от трите марки и понеже в   Бургас са на горе-долу еднаква цена 300-350 лв. за комбинирана количка, а повече не ми се дават, защото имам хубава лятна количка подарък, та се надявам на малко помощ да подбера количка със задоволително качество на горе-долу прилична цена! Laughing Имаше и мами, които се занимават с детски стоки, ако те имат наблюдение, моля и те да се включат! Благодаря!  bouquet

# 217
Ели правилно помниш  Hug днес бях на доки (ама само така съм си мислила)с мойта празна кратуна пак съм се омотала. Mr. Green Хахахах такъв съм заплес ,че не е истина ми той часът ми бил на 23ти ама кой да помни  LaughingАз като съм се изтъпанчила рано заранта пред кабинета с една огромна усмивка ,а мойта доки искаше да ме бие  smile3515 Щяла да ме дири милата по болниците  newsm47 .Та чухме тоновете ,а официалния преглед ще е в сряда,че имала дни за бременни  newsm78 ,та в сряда ще има отчет Joy
Направо съм за бой  ooooh!
...Та чакаме отчети от вас  Hug

# 218
Здравейте и от мен!!!!!

ЕЛИ!!!!!!  nbirthday newsm59  bigdance2  ura  party023

# 219
Одеве се хванах да правя мусака, но на 2-3 пъти ми стана гадно и лошо, та се наложи да полегна. Преди това пих сироп за кашлицата- Стодал, а той ултра сладък, чак гадно ми става докато го пия и май от него ми стана така кофти........

Мишленце
, сигурно си бременна Grinning. С това гадене едва ли е друго.
Шегата настрана, дано се оправиш по-скоро!

Да се отчетем. За статистиката на първа страница: докторката и мъжо кандисаха на дата 3.11 за секциото. Час-14ч. Иначе терминът ми е на 13.11.От 23 г.с. сме вървяли с една седмица назад, на ако има нещо тревожно, ще бъдем уведомени. Аз от днес официално съм в майчинство. Бебка е 2.100 кг и всичко дето и се вижда е ОК. Милото май няма да присъства на операцията, защото новото в клиниката е, че в такъв случай ще трябва да платим още 60лв. към основните 920 лв. Аз съм паднала с половин килце от повръщането покрай тези киселини. Изписаха ми едно сиропче-Алмагел, по този повод. Дано да помогне, че ми писна всичко дето го ям да ми разказва игрите. Та в крайна сметка дотук сум наддала 6 кг. Акушерката каза, че сега започвало. Как сега почва, като аз му виждам вече края Grinning

Еличке, ако не се чувстваш комфортно, а и все пак имаш празник, може да отложим свиждането. Само дай знак.

# 220
 wavey Нали не ме забравихте ? Аз не мога да се добера до компютър тея дни. Само да се отчета че съм добре. И бебо също. Напоследния преглед ни  изкараха 2169гр. По-големи ама нищо. Доктора ми препоръча и сиропче за кашлицата- та се оправих и аз вече съм здрава, преборих се с настинката newsm44 . Виждам открили сме първата ни мама, аз тогава не можах да дочакам новината, която е супер
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МЕРИ  bigdance2 newsm30
Почна се  smile3521 Много здрави и хубави бебчета на целия ни отбор пожелавам   bouquet
Сега отивам да ви почета малко по малко и пак ще се включа  smile3529

# 221
Ели, честит рожден ден  Hug

# 222
Привет, мамчета.
Нещо не съм влизала тези дни и сега докато Ви изчета  #Crazy забравих всичко Mr. Green Иначе с бебо сме добре, подритва си ме усилено, милата бубичка и вече нямам търпение да си се гушкаме Mr. Green
На патерици да пожелая щастлив семеен живот още дълги години на   Тонеска bouquet
Еличка  newsm59  щастие, късмет и здраве в огромни количества ти желая, и най-прекрасното бебче да Ви радва   bouquet Hug
Мишле дръж се, не се давай на гадния вирус  #2gunfire Дано се оправиш бързо Hug
Стискам палци на мамите на преглед днес и се радвам на добрите резултати на вече отчелите се Hug

# 223
Момичета какво ще кажете за бебешката козметика Бюбхен , добра ли е ?
Някой ползвал ли е ? Става въпрос за кремчета , олио , кво беше още ...  newsm78  Laughing

# 224
  • Sofia
Момичета какво ще кажете за бебешката козметика Бюбхен , добра ли е ?
Някой ползвал ли е ? Става въпрос за кремчета , олио , кво беше още ...  newsm78  Laughing

Аз съм доволна от Бюбхен също и от Евент.С Антоан основно ползвах Евент по препоръка на педиатърката ни. Тя ми е казвала да избирам между три марки Нивея, Бюбхен и Евент. Евент са на доста по приемлива цена, ползвала съм почти всичко, пудра, олио, крема за подсичане е супер. И сега като пазарувах поомесих нещата от двете марки.

Общи условия

Активация на акаунт