74 минути президентски дебат в САЩ

• 22 903
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
 Grinning Абе, много сте ларж като е на чужд гръб  Mr. Green  Аз имам племенници с две години разлика, супер е, и за децата и за родителите, веднъж да мине трудното в началото.
Едно, че ще стане доста трудно финансово с втората такса за детска градина. Второ, че няма помощ отникъде ( хайде, това се преживява). Обаче, миз, тия глупости не ми ги говори Laughing Ненавиждах да съм бременна, особено последните месеци - трудноподвижна като валяк, кокалите те болят, не можеш да спиш, пикае ти се през 20 минути, изтръпват ти ръцете, нищо не ти става, пуфтиш като парен локомотив, не можеш да клекнеш, не можеш да тичаш, никва гъвкавост, абе като слон се чувствах аз, направо ужас. Тия истории с това как много те глезят и как ядеш без мисъл за килограми - не на мен! Grinning Още се борим с последиците, халал ми е.

За Сара, четох това интервю, което бяхте поснали, смях се с глас, и после ме втресе леко.

Иве,
наслаждавай се на времето с роднините, поне някой да те отмени за ЕйДжей.

# 136
Зора, аз съм с тебе  Peace Изобщо не го разбрах това магическото къде трябваше да дойде.  newsm78 Точно тази сутрин се бях подсетила как по това време миналата година стигах до магазина за 1 ч., а по принцип е 15мин. А за храната - ми че аз реално по-качествено отколко през бременността си никога не се бях хранила - даже накрая и шоколада бях спряла, което е супер крайна мярка при мен.  hahaha

Анет, Кейси - ще вземе някой да се върже и ще стане белята.  Joy 

# 137
Ааааааааааа плс,не пропагандирам,споделям само радост една Laughing У дома отдавна играят ок,но там е сравнитно обезопасено и няма външни влияния. Но в парк мира не съм имала откакто Ния пролази,вчера си беше ден за празнуване (и малко шмърк че ни пораснаха децата). Аз съм с миз за бремеенето,ни се глезих,ни ядох каквото,но ми беше мн.добре,няма чакане сравнено с чакането на нов човек.

# 138
Ние сме единственото  семейство на нашата улица с едно дете от тези, които са на възраст да имат деца... Наши съседи скоро осиновиха близначета от Румъния.  Аз съм си дала срок да реша до 2 години дали да допринасям към генетичния pool oще или не  Simple Smile 

Дадох примера за моя колега защото с такава "wife" като неговата аз и 4 мога да имам.  Аз бях живяла сама много дълго, и след това за мене беше шок, че не мога да чета или работя когато искам, а и да изляза когато искам без да завися от друг.  Засега се глезим с малката и няколко домашни любимци както можем Simple Smile

# 139
Пикси,на мен още ми е шок Whistling

# 140
 Whistling

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 01:54 от [sfkbfk]

# 141
Хохохохо, точно вчера обяснявах на съпружието, че живота ми коренно се промени, откакто съм женана, и още преживявам.

# 142
Мен кой не ме навива за деца вече, ама едно, че искам повече пари и кариера, две, че искам още малко свобода. Като пък дойдат децата, сигурно ще се питам що съм чакала толкова. Ни нам.

# 143
И аз хич не бях готова за бебе, обаче една нощ сънувах едно малко бебче легнало напречно на гърдите ми и се събудих с едно такова хубаво чувство....  Heart Eyes И след една седмица бях бременна.  Laughing
Но това да се подготвиш за бебето и за промените в живота си си е процес и отнема доста дълго време, при мен все още не е завършил май.

# 144
ама едно, че искам повече пари и кариера, две, че искам още малко свобода
и аз, и аз Laughing няма правилно време за деца,казваше баба ми,все нещо липсва (факт).

# 145
Хиър аз бих ти казала че щом вътрешно нямаш огромна потребност за детенце значи още ти е рано,щом ти си живее живей.Не се поддавай на натиск какъвто и да било той щом ти самата не си готова!
Аз затова забременях  късно,но в един момент толкова много исках детенце че не можех да си живея живота вече-изведнъж ме обсебиха майчини чувства и само за това мислех,задуших си горкото куче от ласки  Laughing.Хич и не ме интересуваше свобода,пари и т..н..Мисля че всяка жена трябва да чака такъв момент,ако е възможно разбира се защото понякога се получава и не те пита !

# 146
ама едно, че искам повече пари и кариера, две, че искам още малко свобода
и аз, и аз Laughing няма правилно време за деца,казваше баба ми,все нещо липсва (факт).

Мен ако ме питат сега съветът ми ще бъде - раждайте по-млади и повече от 1. Peace Защото, колкото повече чакаш, толкова по-сложно става, повече ще трябва да жертваш от живота си, а като си на 20, какъв живот имаме, нищо в сравнение с на 30 Mr. Green. А по-младо е по-издържливо.

# 147
Божееее, Бистре, 20, кога беше това... Mr. Green

# 148
спомням си мъжо похъркваше на леглото; тъкмо се бяхме прибрали от ски ваканция... аз събирах багаж за презокеанския си воаяж и в пристъп на умиление (да се чете умопомрачение), методично рисърчвах с Гугъл как точно се зачева  Joy
(генералната идея ми беше ясна от преди, ъв корс  bowuu)

приложих наученото буква по буква и 13 дни по-късно щях да падна в кенефа на Тексаския си хотел, когато видях каквото видях.  Shocked
и представете си, даже нямаше с кой да споделя, защото ми бяха изключили телефона за неплатени сметки, а не можах да набера интернашънъл от хотела.  hahaha

иначе аз изкарах страхотна бременност, сега ми е далеч по-трудно  Whistling
миз, от вашта партия сме.

# 149
Ха, Биз, with the benefit of hindsight....  Ама аз на 20 бях мноо-оого заета Simple Smile   Хич не ми беше до бебета...

Не знам дали ви споменах, че всеки път като отида в България майките ми изглеждат толкова млади!  Ами не виждам тука много момичета на 20 да раждат.

Общи условия

Активация на акаунт