Как изглежда банята Ви - 5

• 55 986
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
За огледален хънтър бях питала скоро излиза около 100-150 лева кв.м.
Понеже е на ламели от по 4м. ,зависи от размерите на банята  ,рязане,от там вече и цената.Така ми обясниха.

# 106
Някой да е виждал някъде червени мивка и моноблок?
Аз съм виждала - има един магазин за бани (малък е) в нов блок на бул. "Черни връх" между Хладилника и Околовръстното - малко по-нагоре от бензиностанция Еко.
В този магазин съм виждала лимонено ярко жълта и кърваво червена тоалетни чинии, а почти съм сигурна че и мивки май имаше такива.
Това беше преди няколко месеца де, но не пречи да провериш, тогава ми се сториха адски ефектни честно казано - хареса ми определено Simple Smile
Успех и после да снимаш банята си и да покажеш!  Peace

# 107
Благодаря, з а милите дми, момичета!
Фаянса е испански, мивката и тоалетната са от Мартинели, душ-кабината е с парна баня и ефект сауна и е на Crown (май така се пише), а ваната е гръцка...за хънтъра Vali вече е казала....
Vali, обожавам бялото-за мен е символ на чистота Peace....

# 108
edna ot nas, благодаря! Hug

# 109
Zdraveite, mami!

Parvo se izvinyavam za latinicata. Imam vapros svarzan s banyata i kato gledam kolko ste nayasno s ceni, tehnologii , vsi4ko mislya, 4e to4no vie 6te mojete da me posavetvate. Predstoi mi izgrajdane na banya. Vazmojno li e poda, zad mivkata i du6a da sa pokriti s plo4ki, a ostanalite steni, koito nyama da sa direktno podlojeni na voda da badat boyadisani s boya za banya. Znam, 4e 6te ima kondenz i vlaga, no dokolkoto znam tezi boi za mokri pome6tenia sa s po-specialni ka4estva kato vodoustoi4ivost i izdrajlivost na vlaga i se nadyavam da nyama problem da se izpolzvat. Mn mi se 6te da napravya ne6to razli4no ot banya s plo4ki do tavana i praskana mazilka, no dali si zaslujava i dali nyama da sajelyavam?

Nyakoi vijdal li e banya napravena taka? A nyakoi zanimaval li se e li4no s takava boya? Imate li prestava za neinoto prilojenie, ceni, lesno li se namira?

Blagodarya predvaritelno za vsyaka informacia i vseki savet, koito bihte dali!

# 110
  • Пловдив
Според мен зависи от големината на банята и дали ще имаш душ-кабина.
Ако е мъничка баня (под 5-6 квадрата) според мен е лоша идея
Но ако е по-голяма и направиш зоната за къпане отделена(с душ-кабина или параван), а останалата част да остава суха - ще стане  Peace

# 111
...................
Nyakoi vijdal li e banya napravena taka? A nyakoi zanimaval li se e li4no s takava boya? Imate li prestava za neinoto prilojenie, ceni, lesno li se namira?

ето една, която аз лично много харесвам, но съпружеството е категоричен, че ще слагаме плочки до тавана  Sad

# 112
Моята идея е такава.... всъщност в началото исках плочки до тавана, но вече ги виждам толкова навсякъде, че вече ми писна преди да ги имам в банята си. В нашата баня има една чупка и като я отделим с параван си е много удобно, спретнато местенце за душ и там мисля да вдигна плочки, но не до тавана, а до височината на врата. Около мивката и моноблока пък плочки пак ще има, но ще са по-ниско и на различни нива. Не знам как да ви го нарисувам, но идеята е горе долу плочките зад мивката да са с височната на огледалото примерно, а около моноблока - малко над казанчето. И така вместо да разделям 2 вида плочки с фриз, фриза ще завършва площта с плочки и нагоре ще е или някаква мазилка (влачена, дърпана, драскана... не ги разбирам ама малко ме притеснява почистването им) или боя.

# 113
  • Countryside
valia77, страхотен ти е целия апартамент, особено с е влюбих в спалнята и слънчево-жълтата детска стая. В кухнята имаш страхотни уреди, но ти сигурно си го знаеш това  Mr. Green

# 114
Vali Simple Smile ,благодаря ти за отговора, а виждам че си от Варна имаш ли представа коя фирма го предлага във Варна ,страшно ми хареса идеята за огледален хънтър ?!

# 115
Огледалният хънтър го има в Мартинели до Практикер ,има го в базата на Кнауф зад старата база на Мерцедес и мисля ,че и на Бриколаж.

# 116
  • София/Осло
valia77 - страхотно жилище, поздравления   bouquet

# 117
Моята идея е такава.... всъщност в началото исках плочки до тавана, но вече ги виждам толкова навсякъде, че вече ми писна преди да ги имам в банята си. В нашата баня има една чупка и като я отделим с параван си е много удобно, спретнато местенце за душ и там мисля да вдигна плочки, но не до тавана, а до височината на врата. Около мивката и моноблока пък плочки пак ще има, но ще са по-ниско и на различни нива. Не знам как да ви го нарисувам, но идеята е горе долу плочките зад мивката да са с височната на огледалото примерно, а около моноблока - малко над казанчето. И така вместо да разделям 2 вида плочки с фриз, фриза ще завършва площта с плочки и нагоре ще е или някаква мазилка (влачена, дърпана, драскана... не ги разбирам ама малко ме притеснява почистването им) или боя.

Uau, moyata ideya e absolutno sa6tata Grinning

I na6ata banya e s 4upka koyato mislya da izpolzvam za obosobyavane na du6-bilo ot 2 ili 3 stranisas staklo ili ot stena do stena s paravan. pri men ideyata za mazilka, boya vaob6te ne6to razli4no ot plo4ki doide tai kato banyata ima i skosena 4ast, a plo4ki pod naklon 45 gradusa ne znam kak stava, dali 6te e traino, zdravo. pak i iskam navsyakade da izbyagam ot normite i pri polojenie 4e stenite sa super gladki moga da si pozvolya dori samo boya. Oh, dano stane Simple Smile

Mersi na vsi4ki otgovorili i ako ima drugi komentari 6te sam 6tasliva da pro4eta(za uto4nenie banyata e 3.15 na 1.6 metra kato skosenoto e v danoto na 80 cm.-mn stranna banya si imame, no kakvo da se pravi)

# 118
  • Толбухин
valia77  целия  апартамент е страхотен.  newsm10

# 119
merrlyn, Моята баня е много, много мъничка (както целия апартамент) и в началото ми се струваше, че от нищо няма да стане нищо, но.... с малко повече измислици ще нагласиме нещичко надявам се Simple Smile
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8321559 така изглежда банята ни, прекъснатата линия ще е параван. Мивката и моноблока ще минат по-назад, защото зад тях е преградено и минават тръбите, но пък има и доста голяма кухина... чупката ще се смали малко, но ще остане, за да си направим измислената душ-кабина Simple Smile Наистина е тесничко, но това е за сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт