Как изглежда банята Ви - 5

• 55 975
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Освен с боя и мазилка плочките могат да бъдат ефективно заменени с тапет за баня. Има разкошни такива Wink.

# 121
  • plovdiv
Здравейте,
и ние започваме да строим и ще ми е интересно да следя теми за обзавеждане.Може да ми допаднат някой от идейките ви.

# 122
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Кажете къде да си търся качествена санитария в Пловдив?
Вчера гледах едни плочки от по 280 лв/кв.м и останах така  Shocked

# 123
Момичета майстора ми иска 1000лв да ми направи    ВиК, таван, плочки, и поставяне на обзавеждането а аз изобщо не съм запозната с цените за труд дали струва толкова или да търся друг

# 124
  • Пловдив
Момичета майстора ми иска 1000лв да ми направи    ВиК, таван, плочки, и поставяне на обзавеждането а аз изобщо не съм запозната с цените за труд дали струва толкова или да търся друг

Зависи това за каква площ е  Peace

# 125
стените са 14 кв а пода 3 кв

# 126
Ами на мен ми се струва нормално. Само за поставянето на плочките ще вземе сигурно около 400 лв.; поставяне на обзавеждане - 200-300лв. и останалата сума - таван и ВиК. Но и аз не съм от най-запознатите, де. На мен тепърва ми предстои да правя това упражнение.

# 127
dida_p довечера ти пращам проектите  bath  bath hit hit hit

# 128
Ей, azuro, мисилих че си ме забравила или че съм ти се сторила доста нахална и си отказала да се занимаваш с мен. Laughing

# 129
  • София
Лелее, темата паднала чак на 7ма страница, момичета, засрамете се  Thinking

Имам спешно питане и много се надявам да ми помогнете.
Харесахме си едни плочки за баня и ги намерихме в 2 магазина - Хикови и Булгрес.
Проблема идва от там, че в единия магазин, цените са от порядъка на 40-50лв, а в другия, където наблегнаха, че предлагали само 1во качество - 70-80лв.
все бях очаквала разлика в цените, но това са 50%...
И сега не знаем какво да правим. Дали едните са 2ро качество и за това по-евтини, или просто в другия магазин са надули цените до безобразие...

Моля споделете мнения за 2та магазина, за да ни е по-лесно да решим от къде да ги вземем.

# 130
На мен за 4 кв. теракот в банята и 12 кв. фаянс+ВиК,окачен таван и къртене ми искаха 2200 лв, което си е доста, така че си прецени дали да се спираш на 1 срещнат маистор.
В момента в коридора и кухнята около мивката ми поставят плочките за 23 лв кв. м. , но в тази цена е включен и монтажа на первазите в коридора.

Животинче, виж и по другите магазини как вървят цените защото тези които аз търся плочки също са с вариращи цени , но не бях се замислял дали не са различно качество.

# 131
На мен за 4 кв. теракот в банята и 12 кв. фаянс+ВиК,окачен таван и къртене ми искаха 2200 лв, което си е доста, така че си прецени дали да се спираш на 1 срещнат маистор.
eee, тия се излагат Shocked

# 132
От доста време тече ремонта и на нашата баня...Така с нетърпение очаквам да се похваля. Избрах разкошни плочки от Хикови..всичко си беше ОК, но днес като разопаковахме теракота , видях че е на малки сиви петна. Да поясня че цвета е розов..Не знам дали е фабричен дефект или и е някакъв мухъл..Някои от кашончетата бяха влажни. Много ми е неприятно  ConfusedУтре ще отиваме до магазина , надявам се да няма проблеми и да намерим решение. Господина , който работи там ми се струва отзивчив и нямахме проблеми до сега..надявам се така да продължи..Вие имали ли сте подобни проблеми, какво ще ме посъветвате.

# 133
Е ако е мухал ,не се ли чисти с пръст даже? newsm78
Има модели плочки, на които мострата в магазина е една ,а какво получаваш е отделно?
Но,затова не са виновни търговците,а производителите според мен.
Като сменят нещо да казват.Казвам от опит с дрехи .И там е същото.
Поръчваш едно,а идва понякога и разлика в модела даже да не говорим за цветове.

# 134
И сега не знаем какво да правим. Дали едните са 2ро качество и за това по-евтини, или просто в другия магазин са надули цените до безобразие...

Моля споделете мнения за 2та магазина, за да ни е по-лесно да решим от къде да ги вземем.
Не мога да кажа конкретно за тези  магазини нещо ,но знам че у нас не се продава 1-во качество плочки ,такаче според мен това е търговски трик за качеството !

Общи условия

Активация на акаунт