хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 122
  • 653
  •   1
Отговори
# 510
  • Шумен
  bouquet супер си фатима, ще ти пиша на лични.Просто не мога да се въздържа да не ти пиша  Hug Благодаря ти !

# 511
Добрютро и от мен - да започнем деня с един прекрасен шотландски пейзаж, който ми направи огромно впечатление с красотата си.

Може би заради метафората, която ми навява - колкото и да е мрачно, винаги може да има лъч светлина.

# 512
   добър да е денят ви девоичета Grinning Hug

върнах се на предната страница,погледнах в окото на Бога,
пуснах си и клипчето за облачните ръце,които ни поднасят светлината,
и прочетох,че всъщност снимката
                         НЕ Е ФАЛШИВА
а е снимана преди около година над Кръстова гора от смолянски полицаи,
дечицата я изтеглили от нета,и кои знае защо са решили да я представят за своя.
може би са искали да влязат в новините newsm78 Grinning

а вие знаете ли нещо ново за това newsm78 Grinning

мамче,как си, Grinning Hug
благодаря за кафето,и да заповядат всички кафеманки Grinning
аз съм от тях Sunglasses Grinning
а може някоя да обича да се събужда с друго,да почерпят и те Grinning Hug Peace

на линия съм момичета Grinning Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed smile3529 smile3530 smile3523  typeuu fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover smile3521  love001 newsm10

# 513
   vilism Grinning Hug bowuu
пиши,миличка Peace

хели,привет и на теб,мила Grinning Hug

Flocke Grinning Hug
записах те мила,
преведи ми ника ти какво значи newsm78 Grinning

# 514
Добрутро и от мен, ето няколко вица за усмихнат ден!

Капитан на кораб си купува бинокъл.
- Достатъчно силен ли е? - пита той.
- Да, сър - отговаря продавачът. - Ако погледнете през този бинокъл бутилка уиски от една миля разстояние, ще усетите миризмата й!

Технологични новини:
Учените от Пентагона са изобретили ново химическо оръжие. Кодовото название на оръжието е "Виагра-газ". Ефектът от новото оръжие е следният: след разпръскване от самолет над бойното поле, вражеските войници не могат да се придвижват пълзешком.

Плюс няколко житейски мъдрости

Ако ни беше позволено да живеем, без да срещаме трудности, то бихме били ощетени. Ние не бихме могли да станем толкова силни, колкото сме сега. Никога не бихме могли да полетим.
Аз молих за сила ..., а животът ми даде трудности, за да ме направи силен.
Аз молих за мъдрост..., а животът ми даде проблеми за разрешаване.
Аз молих за богатство..., а животът ми даде мозък и мускули, за да мога да работя.
Аз молих да мога да летя..., а животът ми даде препятствия, за да мога да ги преодолявам.
Аз молих за любов..., а животът ми даде хора, на които мога да помогна да разрешат проблемите си.
Аз молих за блага..., а животът ми даде възможности.
Не получих нищо от това, за което молих... Но получих всичко, което ми е нужно

И интервюто с Бог, много ми хареса, затова го копирам тук.

Интервю с.... Бог
Помолих Бог за интервю.
За моя изненада той се съгласи.
- Влез! – каза ми Бог. – Значи ти би искал да вземеш интервю от мен?
- Ако имате време... – казах му аз.
Той се усмихна през брадата си и отвърна:
- Моето време се нарича вечност и е достатъчно за всичко. Какви въпроси искаш да ми зададеш?
- Не и такива, които са Ви непознати. Кое е нещото, което Ви учудва най-много у хората?
- Това, че се отегчават, докато са деца, бързат да пораснат и тогава копнеят да станат деца отново. Това че губят здравето си, за да направят пари, и после пропиляват парите се, за да възстановят здравето си. Това, че мислейки тревожно за бъдещето, те забравят настоящето и така живеят нито за настоящето, нито за бъдещето. Това че живеят сякаш никога няма да умрат и после умират сякаш никога не са живели....
Ръцете му хванаха моите и така стояхме мълчаливо.
След дълго време го попитах:
- Мога ли да Ви задам още един въпрос?
Отговори ми с усмивка.
- Като наш баща, какво бихте искали да направят Вашите деца?
- Да научат, че не могат да накарат някой да ги обича. Това, което могат да направят е да се оставят да бъдат обичани.
- Да научат, че трябват години, за да се изгради доверието, и само няколко секунди, за да се разруши.
- Да научат, че най-важното в живота, е не това, което имат, а хората, които имат.
- Да научат, че не е добре да се сравняват с другите. Винаги ще има хора, които са по-добри или по-лоши от тях.
- Да научат, че богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко.
- Да научат, че трябва да контролират поведението си, в противен случай то ще контролира тях.
- Да научат, че само няколко секунди могат да отворят дълбоки рани у хората, които обичат, и че после трябват години, за да г забравят.
- Да се научат да прощават, като се упражняват за това.
- Да научат, че има хора, които много ги обичат, но не знаят как да показват чувствата си.
- Да научат, че с пари може да се купи всичко, освен щастие.
- Да научат, че дори понякога да се чувстват разстроени, това не им дава право да разстройват и другите.
- Да научат, че истинските приятели са рядкост и ако открият такъв – това е истинско богатство.
- Да научат, че понякога не е достатъчно да им простят, а сами трябва да си простят.
- Да се научат, че са господари на това, което запазват в себе си и роби на това, което казват.
- Да се научат, че ще пожънат това, което са посели. Ако са посяли слухове – ще се оплетат в интриги, ако посеят любов – ще бъдат щастливи.
- Да се научат, че истинското щастие не се състои в това да постигнат целите си, а да се задоволят с това, което вече са постигнали и в момента постигат.
- Да се научат, че да бъдеш щастлив е решение. Те решават да са щастливи с това, което имат и което са, или умират от завист и ревност, заради това, което нямат.
- Да се научат, че двама души могат да гледат едно и също нещо и да виждат съвсем различни неща.
- Да научат, че тези, които са честни пред себе си, без да отчитат последиците, постигат много в живота.
- Да научат, че дори и да си мислят, че няма какво да дадат, когато техен приятел плаче, те могат да намерят сила да успокоят болката.
- Да научат, че опитвайки се да се вкопчат в тези, които обичат, много бързо ги отблъскват. Оставяйки им свобода, те ще останат заедно завинаги.
Замислих се. Бог потъна в мълчание.

# 515
  хели,много ми харесва и това,че винаги имаш коментар към снимките,
и винаги е изпълнен с много поезия,и оптимистично вдъхновение Hug newsm10

мирче,буки,привет и на вас,ако хвърлите по някое око насам Grinning Hug

илинче,здравеи мила,чакам да ми пишеш на лични Peace

гити,привет мила Grinning Hug

хели,благодаря ти за лъча светлина в мрака smile3525 newsm51

# 516
   ...Аз молих за блага...а животът ми даде възможности.
Не получих нищо от това,за което се молих...
Но получих всичко,което ми е нужно.

# 517
Привет-мривет и от мен. Днес за пореден път установявам, че щом една техника в офиса се скапе, ще се скапе и следваща.- това си е вече някакво мое си суеверие.
Постоянно сънувам че ям сладки неща.... някой да знае какво значи?

# 518
   ...-кое е това,което Ви учудва наи-много у хората.
-това,че се отегчават като деца,бързат да пораснат,и тогава копнеят да станат деца отново.
това,че губят здравето си,за да правят пари,и после пропиляват парите си,за да възцтановят здравето си.
това,че мислеики тревожно за бъдещето,те забравят за настоящето.и така живеят нито за настоящето,нито за бъдещето.
това,че живеят сякаш никога няма да умрат,и после умират,сякаш никога не са живели...

гити Hug smile3525 newsm51

# 519
Добър ден и от мен! Следя какво пишете, но нямам време в момента да намеря и да се включа и аз с нещо интересно.

Постоянно сънувам че ям сладки неща.... някой да знае какво значи?
За сънищата, всякакви неща ме интересуват и мен, защото сънувам много и то все доста сложни и странни неща.

# 520
Фатима, относно въпросите които задаваш и аз се замислям почти ежедневно. Сега наистина нямам време, най-вече да формулирам всички отговори и допълнителни въпроси, които се пораждат у мен. Ще ми е много интересно да прочета мнението и на другите момичета във форума, защото за мен това са изключително важни въпроси, на които май никой, дори и за себе си не е намерил отговор. Ще обмисля още веднъж всичко и ще пиша.

# 521
Ох, мирка , и аз съм така- постоянно нещо сънувам. Скоро ми казаха, че това означавало, че може би водя доста скучен живот, та по време на сън си наваксвам с изж ивяванията, знам ли, може пък да е вярно. Имаме тука в офиса един съновник за общо ползване, обаче според него има някакво значение точно кога си сънувал каквото си сънувал, защото не винаги "показвал" сънят....
Ето един онлайн съновник: http://sanownik.sdobreff.com/

# 522
  • Германия
Flocke Grinning Hug
записах те мила,
преведи ми ника ти какво значи newsm78 Grinning

Значи снежинка на немски  Simple Smile

# 523
   мирче,здравеи,мила Grinning Hug

буки,ето ти моето тълкуване на съня ти:
в момента имаш някакви затрудняния,които ще преодолееш успешно,и то толкова добре,че сама ще се учудиш на себе си,и ще получиш много похвали.

ами,хапни си сладко,мила Grinning Peace
не ги чети тия тъпи диети против захарта,тя е незаменим източник на енергия за мозъка newsm10

благодаря за превода снежинке Grinning Hug

# 524
Една тортичка от мен към кафето и да почерпя буки най-вече! Сладък да е денят на всички!

[/url]

Общи условия

Активация на акаунт