Студ и шарени листа на Търново и региона напомниха за есента

• 23 290
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Сисе, радвам се, че си по-добре! Айде вече лека и спокойна бременност! Hug А в Търновската болница ли беше?

# 211
  • Велико Търново
Сисе, радвам се, че си по-добре! Айде вече лека и спокойна бременност! Hug А в Търновската болница ли беше?

Благодаря,Деси!В търновската бях,но то където и да бях все едно и също щяха да направят.

# 212
Честито бебенце-момичнце на Nadejda Simple Smile)), да е здрлавичко и щасливичко.   bouquet

Сисе, радвам се чи си по-добре.    bouquet Като, чуя думите - болница и бременност, настръхвам. Един път съм лежала само, когато родих Рада.
За количката - Viva Продавалника  Mr. Green.  След като обиколих всички магазини в Сф. които предлагат този модел се убедих, че количка нередовно ползвана 5 м. не им отстъпва по нищо.

# 213
момичета, привет  Hug
толкова отдавна не съм се разписвала, че чак ме е срам  Embarassed
и още повече ме е  Embarassed , че влизам с питанка..
поръчвал ли я някой неща до ларедут - доставят ли в тъвново?

преди 2 седмица някъде видях сиска на входа на мола (сис - по божа те познах  Mr. Green ), но бяхме цялата фамилия и бързахме и нещо ме достраша да се обадя  Blush
изглеждаше много добре, а то си имало и причина  Hug разбира, че и в болница си била - дано вече всичко да е наред и спокойно бременеене желая!   bouquet

# 214
  • пяната на дните
поръчвал ли я някой неща до ларедут - доставят ли в тъвново?

Доставят, в централна поща - малки пакети до 2 кг. на горния етаж, големи - на долния.
В тази връзка - Pepi111 - оня ден двете рошли бяха с еднакви жилетки, голяма смешка Wink.

Лек ден на всички, и разкажете как мина срещата!

# 215
  • Велико Търново
Добро утро!

Тони,поръчвай смело от Редута/в нашата тема има доста пристрастени/.
Другият път като ме видиш се обади-на живо съм по мила и добра  Mr. Green

Весе,аз точно продавалника налазвам и за сега съм се спряла на BEBE COMFOTT LOOLA.Сигурно е,че количката ще ми е от продавалника
.

# 216
ух, много сте бързи, кефите ме  Hug
аз за пръв път ще поръчвам и съм малко неориентирана, но ще се оправя Simple Smile

верте - преди седмица водих малчо на преглед при твоя свекър в аура Wink наистина е много симпатичен лекар   bouquet

сис - непременно ще се обадя следващия път  Heart Eyes

# 217
Петенце, разчисти си малко кутията, че не мога да ти пратя ЛС! Wink

# 218
А относно кучетата- кои са тези контролни органи, към които трябва да се обърнем, ако видим домашно куче да се разхожда без каишка? Може ли веднага да извикам полиция и да разчитам, че ще дойдат? Защото ако отида да се жалвам в общината, не знам точно какво да им кажа, в смисъл ако съм видяла куче без каишка, а не познавам собственика, не знам кога точно го разхожда, а ме е страх да не ги срещна отново. Малко объркано го написах, но се надявам, че ме разбрахте.

общината има отговорноста за тези неща-не нужно да подаваш жалба срещу конкретния нарушител,а просто да сигнализираш за този проблем.в началото няма да се разтичат да проверяват,но когато се понасъберат жалбички,проблемът ще им се набие в очите на общинарите Twisted Evilв развитите страни си имат екопатрул за тази работа Peace
но докато си споделяме проблемите само тук,докато сме силни на приказки и слаби на дела и докато си мислим,че и да положим някакви усилия,смисъл няма да има,ще сме си все на тоя хал Crossing Arms

# 219
  • Велико Търново
В "развитите" страни има законодателство,а в Бг законите са "мижим да те лажим".Не вратички,а порти са оставени.Лично мнение Naughty

# 220
Ditta, ако става въпрос за мен, готова съм....

# 221
Здравейте, момичета!
Знаете ли някакви координати на детски психолог в Търново? И евентуално отзвуци някакви....

# 222
Ditta, ако става въпрос за мен, готова съм....
  Не ,не,за мен става въпрос,
извинявай Ditta,малко късно се осетих  love001

# 223
Ехооо, къде сте днес всички....аз мислех че в това лошо време ще минем поне на 3-та стр от новата тема  Mr. Green
Ама нашия татко работи в събота и аз затова явно "нямам"работа и се чудя де да ровя из нета Simple Smile

Има ли счетоводителки или ТРЗ-та сред нас??? Имам мнооого важен въпрос , за който ми трябва мноооого спешен отговор... Praynig

ако има - нека пишат, че не знам какво ще правя - имам среща с шефа в София и ме е страх че иска да ме види за да ме уволни....Но за да не занимавам цялата гилдия, нека някоя мама , която може да ми помогне да пише  Praynig

Черпя виртуално - всеки с каквото иска и си представя ( че не съм по картинките  Crazy ) Днес ставаме на цеееели 7 месеца  bowuu
пр вечер мацки   bouquet

# 224
  • Велико Търново
polinita,не съм нито едно от двете,но не могат да те уволнят или съкратят докато си по майчинство.Дори до 3 годишна възраст не могат да те съкратят Peace
Влез тук и питайhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334182.0

Общи условия

Активация на акаунт