Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 612
  • 318
  •   1
Отговори
# 45
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Рожден Ден Ани!!!!!!!

Хехе, Ани вече подкара 3-тата годинка Simple Smile))

И аз искам да се съберем за общия рожден ден. Само където никой не се захваща с организацията. Аз съм и за Търново, и за Хисаря. И двете места ми харесват.

За РД на Ема мисля да й купим от тези водните килимчета за рисуване, че много й харесва да пише и да рисува. Обича и да "чете" - аз сядам да чета, а тя си взима една книжка или списание и сяда до мен да чете и тя. Имитира ме едно към едно, разлиства страници и така можем и един час да откараме в четене:)) Иначе за РД-то запазих в един детски клуб. Ще им аи шоу с клоуни за децата. Сигурна съм, че много ще й хареса.

# 46
Ейййййййй, от сутринта съм се заканила да пиша и все ред не остава  ooooh!!
Честит рожден ден на малкото дяволито АНГЕЛинче! Да е жива и здрава, много щастлива и да продължава все така умело да върти мъжете на малкия си пръст  Mr. Green!
Наде, дано Ани ти носи много радости и щастие, пожелавам ти да е много здрава и проблемите, които имахте в началото да бъдат забравени за винаги   bouquet!

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 23:09 от benighted

# 47
Честит втори рожден ден на Анка-калпазанка! Да расте здрава, умна и красива!

# 48
baloni bdbaloni baloni
dancingЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО СЛАДКО АЧЕ !!! dancing
 babydust7ДА РАСТЕ УМНА И КРАСИВА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА !!! babydust7

# 49
  • Бургас
Момичета кажете наистина какво смятате да купувате за втория РД на дечицата.Аз съм изпаднала в голяма чуденка  newsm78 То има още доста време де, ама..

За общия РД и на мен ми допадат Хисаря и В.Търново.Ако няма други предложния идеята на T@LI за гласуването за града и след това за хотела ми се струва добра.Все пак е доста ангажиращо сам човек да се натовари с цялата организация.

# 50
                 Two Heartsчестит рожден ден на Ани! Two Hearts
      И ние сме в клуб"СОПОЛ"-АМАН ВЕчЕ-УЖ ВСЕ ХОМЕОПАТИчНО СЕ ЛЕКУВАМЕ...АМА МАЙ САМО ЕДИН ДЕН СМЕ ЗДРАВЕ И ПОСЛЕ ПАК В КЛУБА!
       Гадамерски от каде ще вземете това килимче искам и аз и каква му е цената?
        Бела и аз ползвам това мехлемче и съм доволна обаче трябва деа се внимава със сърдечната олбласт!
       Мамчетааааа както виждам доста ясладжии има вече та си мислих са го  lalalalaв петък на вкусно обедно хапване в "Доматеца"?

# 51

ДЖЕНД къде си приятелю да ни събереш кокошия отбор в Хисаря??

Ослушвах се... Mr. Green  Дали някой ще се ангажира за по-равнопоставено място за РД, ама май няма. Искаше ми се да е по-удобно за морските ни и крайдунавски приятели, амааааааа...  Rolling Eyes

Тия дни ще пусна няколко оферти за Хисаря. Да знаете, че няма много време за мотане. Дори и да няма много желаещи, добре ще бъде да отчетем двете годинки на нашите сладурчета, пък дори и не толкова мащабно, като предния път.

Поздрави!  Grinning

# 52
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм навита за Хисаря.

И за среща в "Доматеца" съм навита......вечерна естествено, деца не ни трябват Simple Smile))))

Клю Жени ми каза, че това килимче го има в Джъмбо, струва около 50 лв.

# 53
  • София
                 Two Heartsчестит рожден ден на Ани! Two Hearts
      И ние
       Мамчетааааа както виждам доста ясладжии има вече та си мислих са го  lalalalaв петък на вкусно обедно хапване в "Доматеца"?

Их мале от кога чакам за една такава срещичка, че последният път не успях да се класирам LaughingСамо че Клю и аз като Гадамер съм за вечерна - не всички още са тръгнали на ясла Mr. Green По този повод днес пак ходих до там и се разбрахме на 20 окт. да тръгва вече. Хем си викам има още време дотогава, хем знам, че мноооого бързо ще мине.

# 54
И ние сме за Хисаря Peace и Търново да кажете и за там сме "за" Party
Ако искате ще пусна анкета, ама дайте и примерни дати?!? Thinking

# 55
   ЕЕЕХ,че хубавко ,значи 3 сме навити ,хайде казвахте нещо за час-аз предлагам 18.30ч?
      А колкото за общия РД НЯМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ за мястото!!!
    Мариянка БЛАГОДАРЯ за бързото отговорче!Аз отдавна навивам мъжът ми да ходиме до Джъмбо ама той вика ОКИ ако ти караш Sickа пък то аз съм една шиофи #Crazyоркичка пази боже Embarassed

# 56
Наде, как беше тържеството Mr. Green??

Аз съм за софийска среща без деца - вечерна ама да е тази седмица докато е хубаво времето...

искате ли среща утре вечерта?

# 57
Хайде Наде разказвай за купона!
или може би Ани да ни разкаже!  Laughing
Да е жива и здрава и много палава нашата първа рожденничка! newsm59 nbirthday  bigdance2 nbirthday newsm59

Аз вече 2 дни съм на работа. Оправям документи по преместването и от утре дай боже започвам на новата. Естествено, както може да се очаква от държавната администрация, нищо не е направено навреме, но........ дано някой ден и това се промени.

Ники свали Т още в неделя вечер. Може да са били зъби. Много настървено дъвче, маси, столове и въобще каквото му попадне и е ужасно кисел.

От утре на ясла и то по цял ден. Пак ще има рев  Cry Дано свикне по-бързо, че и на мен ми се реве всеки път като го вземам или водя.

Роси, резултатите от хистологията са ОК. Невус  незнам какъв си (няма я при мен хистологията). С две думи безобидна бенка. Вчера ми махнаха конците и сега има малка коричка, която скоро се надявам да зарастне напълно, че да мога да си измия лицето като хората. Mr. Green

Жени, как  е Сашко? Оправи ли се вече?

За общия РД - както казах и двете места ни устройват.

# 58
Деничка, 29-30 ноември  и  6-7 декември???
Аз също съм ЗА Хисаря. Хайде, ако няма някой, който да е против там да се направи РД-ти и няма по-добро предложение да стягаме сакчетата за там... С любезното съдействие на доктораааааа  Mr. Green
Аз като гледах няколко оферти на хотели ми се видяха малко соленки цените. В смисъл не всеки може да си позволи около 100 лв само за нощувка, отделно за храна, път, торта... Докторе, можеш ли да намериш по-ниски цени?
Верче, стискам палци Алекс да се адаптира безпроблемно в яслата. Защо си против да бъде детето една седмица до 12 ч? На мен даже ми се струва кратък този период, все си мисля че им е нужно повечко време да се ''приспособът''.
Хайде весел и ЗДРАВ, несополив ден!

# 59
  • Отвъд алеята зад шкафа
С кратко търсене за Хисаря намерих това хотелче - изглежда много добре и не е 100 лв. нощувката, поне така пише в сайта- http://hotelgaitani.com/index.php

Аз мога за утре за срещата.

Общи условия

Активация на акаунт