Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ - 8

• 33 907
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • густо майна Филибето
Нея няма да я надраскаме (в кашон е), но столовете децата ги събарят редовно и са разкъсали кашона на единия ooooh! Ама като бърза моя мъж да купува... Той за един месец ги "прави" всички неща, та и къщата така я построи Joy Този строеж си е една голяма авантюра, изобщо не си го представям, но както започнахме, така трябва и да свършим някога Laughing Само да сме здрави и да се обичаме, пък каквото излезе Simple Smile

# 61
....... към коридора стълбата ще е затворена от пода до стъпалата, а откъм трапезарията - от стъпалата до тавана. Така в постранството под нея мога да сложа маса с компютър или каквото реша на място...........
Значи съм схванала правилно  Mr. Green ама щото си го представих на мойто стълбище опряно в стената и ми се видя малко каустрофобично  Sick при вас ще е широчко и става таз идея определено  Peace

... Искам да мога да побера почти всичко и да не ми се налага да ставам за нещо. Защото в къщи трима все искат нещо, а не стават. Simple Smile
Ей защо ли ми е познато това с не-ставането  #Crazy точно по тази причина искам кухнята и трапезарията да са на една ръка разтояние ...без излишно пространство по между им Joy че егати километража ме чака иначе  #Shocked

# 62
  • София

zori_, аз не разбрах в тази къща постоянно ли ще сте или е вила?
Къщата ще е вила през зимата и може би основна през лятото.

# 63
Ей , момичета , няма нищо по-хубаво от пространството ! Дори и на една ръка разстояние пак ще ставате , а и децата растат - ще започнат да стават сами и да се обслужват , така че не изхождайте от тази позиция.Направете се колкото може по-широко , няма да съжалявате !  Peace

# 64
Е........ще започнат да стават сами и да се обслужват , така че не изхождайте от тази позиция...........
Да бе да  Grinning  ела да видиш порасналия колко става  Joy точно колкото и непорасналия  Joy
Ти сигурно щото имаш девойка, затова така си мислиш  newsm78

Аз нямах предвид съвсем да ги залепя ...напротив искам място ...но не както в началото мислех през 3-5 м да е всичко и се захласвах по огромни почти празни дневни  Mr. Green

# 65
ВЯРА , не че е девойка , ами дресировка , дресировка му е майката !  Mr. Green Порасналия започнах да го обучавам още от гражданското , а девойката от раждането !  Mr. Green

Не знам какво имаш предвид с това 3-5 метра - от стола до кухненския шкаф ли , но аз покрай разговора тук пак взех да си меря помещенията.За трапезарията е добре , но холът е малко тесничък.Всичко се получи заради носещата колона.Сега трапезарията е широка 4,5 м , а холът 3,5 м а двете са с обща дължина 8 м.Най-много в хола да няма дивани един срещу друг а на Г !  newsm78 А бе , каквото е това е!

# 66
а пьк при нас днес поставяха трьбите за мрьсния канал,наминах да оставя храна на момчетата и какво да видя...намерили на около 1,5 метра под земята глинен сьд,доста голям и до него една монета,така старателно ровеха около него  Mr. Green забравиха,че трябва да заравят огромната дупка с огромната трьба вьтре  Mr. Green

# 67
Silvi, това е супер Shocked Така мечтая и при нас да открият някоя антика и да си поставя в хола. Да си запазиш глинения съд, чу ли Peace

# 68
  • густо майна Филибето
Да бе, като дойдат едни професори и ти запечатат обекта, ще видиш едни антики Wink  Laughing
Момичетата с кредити - какво сте чули във връзка с краха на борсата в САЩ и нашите лихви? (нищо не разбирам от икономика, но се говори усилено, че е в наша вреда)

# 69
 И мен ме интересува ,тъй като също ще теглим за къщата , та така , че ... слушам

# 70
Silvi, това е супер Shocked Така мечтая и при нас да открият някоя антика и да си поставя в хола. Да си запазиш глинения съд, чу ли Peace
да,ама от кьде толко акьл...счупили са сьда,а е бил много запазен и с много интересна форма.иначе аз бих го сложила в двора  Peace

Да бе, като дойдат едни професори и ти запечатат обекта, ще видиш едни антики Wink  Laughing
абсолютно  Whistling

момичета,я кажете кьщите ви имат ли мазета?ние сме решили да правим голяма механа/под земята/,което ще ускьпи доста строежа.

# 71
При нас ни мазе , ни таван .Само малко височина под покрива.

# 72
Дамите дето сте от Филибето Wink, имам голяма молба към вас Praynig
Защото още не знам ще дойдем ли на панаира, та ето какво точно ме вълнува/моля за по-подробно инфо и естествено за координати на производителя/....а предполагам и вас /парното де/ Mr. Green:
http://plovdiv.dir.bg/2008/09/29/news3422047.html

# 73
Аз не ходя на панаира от години и май няма да ти свърша работа.Но Нелбо имат офиси на много места и предполагам може и там да получиш  информация.Аз ходих при тях за термопомпите.

http://www.nelbo.com/contacts.php

# 74
Относно кризата , без да съм финансист и от дочути разни коментари - у нас не би трябвало да се усети , защото повече от 80 % от населението притежава не ипотекирани имоти.Евентуално може да има някаква връзка с курса на долара и спада му , след като администрацията на Буш обяви плана си за подпомагане на частна компания с 800 млрд долара.

Общи условия

Активация на акаунт