ОКТОМВРИйски хлапета - дойде златната есен

• 14 576
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
Eee assia, прости изречения разбира се винаги ме посреща с
"Мамо, нось Шока (Мишока) нанчи (бананче) "
а леля си
"Ейо, дай Шока мони" и такива от тоз род. "Ж" не може да казва и на "Жаба" вика "Баба", та по тоз повод докато съм била в командировка малко обидил свекито, като започнала рекламата на Фрог,  Мишо се развикал "Баба, баба", а свекито  newsm78 Mr. Green

Оххх не ми се говори за болести, за сега одържаме фронта цяла седмица.

Марина, как е Ема ? В 5-та група днес бяха само 5 деца, всичко друго е болно .... ужасТ

# 196
Коте,браво на Мишо за напредъка!Аз просто изразих yчyдването си от развитието на децата ни.Ето например Вяра има много добре развити навици като например-храни се сама,без памперс е от 1г.насам и сама си казва,разбира всичко което и се каже,вече знае три подвижни игри подходящи за възрастта и,в игрите подражава света на възрастните,но пък за сметка на това с проговарянето сме на никъде.Дрyги пък от октомврийчетата с проговарянето са доста напреднали .Но всяко нещо с времето си,развитието при всяко дете си е индивидyално и всяко дете само по себе си е различно.

# 197
  • София
Момичета, понеже доста ми задавате въпроса за подаръците на лични си позволявам да отговоря тук. Тази година не мога да се организирам финансово да купя подаръците. Много е скъпо на Чара лечението и едва смогвам. Иначе харесах едни плюшени ръчички, които като ги плеснеш и пеят "Хепи бъртдей". Много са сладки и не са скъпи - по 1,50. Яд ме е, но няма как да се справя. Но, пък по- важното е да се видим.

Една молба: Някой има ли координатите на Веничка и на Патс? С Омни също нямам връзка. Руми и Оска се обадиха, че ще дойдат.

Като говорим за развитие, на Косето 2-те годинки му се отразяват отлично. Стана по- послушен. Чак не мога да го позная. Съответно и на мен ми е по- лесничко. Вече ме слуша и може да се убеди с приказки. Прави изречения, на които много се смеем. Има още какво да се иска по отношение на самостоятелността, но работим по въпроса  Grinning. Не може да заспива без мен. Опитвах да го оставям в клуб, но ме привикват. За повече от 2 часа не става.
Мила, хубаво местенце сте избрали. Децата изглеждат щастливи и това е най-важното  Wink.
Виждам, че има много болни дечица Sad. Ей, пак дойде това време с вирусите. Косето и Дани са добре. По този повод не смея да го оставям в клуб, за да не прихване нещо. Трябваше и до Мездра да ходя за стока, но го отложих за другата седмица. Да мине РД. Дано ги опазя  Praynig.

# 198
Благодаря ви момичета. И аз знам, че 130 хемоглобин е чудесен. Но лекарката препоръча да хапва повече храни, богати на желязо, заради резултатите от ДКК. Там ме притесниха други показатели, но прегледах и изследванията от май месец, и там тези резултати са горе долу същите. Изследванията от май ги гледаха тогава двама-трима доктори. Реших, че ако имаше нещо обезпокоително, все някой от тях щеше да ми каже.  Rolling Eyes

Лови, страхотна е колата. Ако видя такава ще взема на Калоян. А снимката на Косето и Дани е направо уникална.  Laughing

Са, скорошно оздравяване на Али.  Hug  
Калоян беше също с кашлица и се давеше като легне. Пиеше същите лекарства - температуропонижаващи и Синекод за потискане на кашлицата, само към тях давахме и Умкалор. Силната кашлица отмина за ден-два. После се възпали и ушенцето.
Пазете се и най-вече Маги, а на Али  Hug  и бързо оздравяване.
Ася, бързо оздравяване и на Вяра.
Струва ми се, че напоследък има необичайно много болни дечица. Когато ходим до МЦ Вела все е пълно с деца - поне десетина чакат, а има два кабинета. Даже предния път като се наложи да ходим за бележка за яслата, лекарката направо отпрати Калоян навън, не го и прегледа, за да не се мотае из кабинета. Имало твърде много болни деца. Бяха сложили маски. 

# 199
Здрвейте момичета Hug
На патерица да почерпя за моят рожден ден вчера остарях с още една годинка newsm03 и да почерпя с последната торта от моят албум http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=285662,бяхме се събрали у дома по семейно му,децата ми пяха "ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАМО ТЕДИ",духахме свещичките,абе беше много весело smile3510.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ ФРИКИ!ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

# 200
Тортичката се намира тук:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285662 Embarassed

# 201
assia, ние с гърнето сме до никъде.. човека като е у дома и се заиграе директно се изпуска. В яслата ходят да пишкат групово и няма проблеми. от махането на памперса сме мнооого, ама мнооого далеч

Sleepy, колко време дава Умкалора, той нали е имуностимулатор и на нас ни казаха 3 седмици и после почивка.. ама колко почивка и да го повтарям ли  Thinking

Тетка, много апетитни торти. направо ще ги сънувам. От вчера пак съм на диета, че май кг вместо да намалят растат  #Cussing out (засега е 1 кг и се надявам да е от ПМС-а)

# 202
  • Варна
KOTE и аз съм съгласна да се съберем да поиграят малко децата . Само трябва да кажете ден , щото аз вече нали не ходя много на работа и съм си общо взето свободна. На Елитис не сме ходили скоро , но там събота и неделя било 6 лв на час за детето , което ми се вижда множко , но както решим.
Митко прави изречения , само да можеш да му разбираш . Сега напоследък много я споменава Баба Яга , само да ми падне кой го е плашил , ще му дам аз една баба Яга . Аз не го плаша , защото не го намирам за правилно , той една вечер чак ревна , като се сети за нея .  И след дълъг разговор си обяснихме , че не е страшна и сега вечер казва , че е там горе някъде на тавана , казваме и лека нощ , даваме целувка и така заспиваме . ( Даже накара и баща си и той да и каже лека нощ и да и даде целувка , че да спим кротко всички)
Tetka_74 ЧРД със закъснение! Бъди жива и здрава!

# 203
и аз ходя по цял ден на работа, но наистина е добре да е в делничен ден. не знам как са нещата в стария МОЛ и дали става за нашите деца.
Да кажат и другите мами за ден, не ми е проблем да изляза и по-рано от работа Simple Smile

# 204
Коте, на Калоян Умкалора не са му го изписвали като имуностимулатор. Когато лепне някое вирусче, обикновено му изписват Умкалор с вит.С и ни казват да го пие десетина дни до две седмици. Като четох упътването останах с впечатление, че се изписва за кашлица, настинки и прочее.

# 205
Мерси, Слийпи. Явно всеки доктор си има собствена методология. Вечно се притеснявам дали не го претоварвам с лекарства, защото последния път бяха 2 сиропа + Умкалора

Лови,  блазе ти Косето дори себе си прибира в шкафа.  За кошовете за играчки, естествено и ние имаме такъв от Практикер. Ходихме там за нещо покрай ремонта и Мишо като ги видя.. край няма тръгване докато не взехме и естествено най-шарения.

Да си похваля цигането, днес не се е напикавал на памперса и се опитва да си казва, Чат -пат забравя, но аз му напомням. Взима гърнето пиша и хуква да си го изхвърля (което е доста опасно за килима и пътеката в коридора).
Дано вече му е дошло на ума да зарязва памперса Praynig, че нямам нерви

В момента е качен на гърба на дивана и пипа една украса с цветя  #Crazy

А да и да питам. Имате ли малки масички и столове, където да сяда детенце и да играе. Ходихме в един магазин, Мишо като седна на малките столчета и маси  и не мръдна, та се замислям дали да не му взема , та да спре да се шири по масата в хола

# 206
ЧРД на всички октомврийчета празнували 2 годинки през последните дни!! Да са много здрави и весели деца с послушни родители!! Mr. Green Hug Hug

Теди, ЧРД и на теб! Късмет и много семейно щастие!!

Утре няма да можем да дойдем на Софийският рожден ден, защото имам репетиции от 11 и спектакъл от 15 часа! #Cussing out Приятно изкарване и много снимки да направите на сладурковците!!! Hug

Лови, ще ти се обадя скоро! Peace

# 207
Привет на вси4ки от родна земя bg
Полета мина добре, държа се страхотно детето
Оба4е сме със сополи. И сега голяма 4уденка пада за рождения ден newsm78. Иска ми се да отидя, но заради другите деца се 4удя newsm78

# 208
  • Стара Загора
Добре дошла Фрики на родна земя Hug
Приятно изкарване на софийския РД...пловдивския си личи, че е бил много весел само дето ме е яд, че не можахме да дойдем но аз сама със Слави в колата 80км. не ме поблазни много Twisted Evil Но обещавам да дойдем скоро
Точно Слави закусва пастет филия и имамше и в ушите си - едно немога да разбера...само моето ли е такова прасе Mr. Green
КОТЕ има много хубави масички в ХипоЛенд-а. Ако имате из варненско иди и виж. МНого са хубави. Слави има такива.

# 209
  • София
Friki,телефона който си ми дала е грешен! Току що ми се скараха  Embarassed. Обади ми се на някой от моите телефони. Пращам ти ги на ЛС.

Снощи ми се обадиха, че племенничките пристигат днес в 10ч. на гарата и трябва да ги посрещнем. Весело положение. Ще се опитам да пристигнем на време за купона. Най- много 10-15 минутки да се забавим.

Ангелинка, съжалявам  Sad!

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 09:42 от Lovi

Общи условия

Активация на акаунт