ОКТОМВРИйски хлапета - дойде златната есен

• 14 568
  • 267
  •   1
Отговори
# 210
Ей, искам много снимки от РД Laughing!
Ние сме добре.Аз ходя на работа, а детето се гледат с баба си Wink.
Моя мъник много приказва и така ме смайва.Например една вечер се прибирам от работа и той започва да църка.Искал това, искал онова.Почна да ме бута насам, натам и аз му се ядосах Crossing Arms.Казах му да спре да ме блъска, а той бяга при баба си и се обръща към мен:"Абе, майките така ли блъскат децата си бе!" newsm78.Вчера викал на родителите ми( докато някой разбива в съседния апартамент):
- Ей, тия къпазани, ще събудят детето бе;
-Кое дете-въпрос на майка ми
 -Яни Shocked
С гърнето сме уж добре, но баба му го отпуска малко #2gunfire.
Ами, това е за сега от нас.Забравих, дали пусках снимки, та пак ще ги сложа http://www.album.bg/qnislav/?upload_done=3

# 211
  • Варна
Днес ходихме на раходка до Побити камъни  , диването потича на воля и сега спи и тук е тишина . Вчера направих грешката да му пусна един филм за Мечо Пух на компютъра , като резултат го гледахме 4 пъти и днес от сутринта ме е заврънкал за Мете Пукк , дето пей . УжасТ , пък на мен вече ми се повдига от него . Сутринта го пратихме да спи Мечо пух , ще видим като стане сега какво друго ще му се е случило , че да не го гледаме пак .
Мише , ми той Яни много приказва бе . Митко има нови думи всеки ден  , ама е далече още от такива изречения .
Фрики добре дошла на родна земя  Peace Много щастливи моменти и само хубави емоции
КОТЕ като се включат и другите да изберат ден . На мен следобед ми е удобно без значение деня . Митко има столче за хранене от тези дървените , дето става на стол и масичка и обича да си играе на него . Ние точно затова купихме такова де , защото ми казаха , че като порастнат децата , продължават да си го ползват за игра . Иначе имаме и едно малко столче , което е от мъжа ми , когато той е бил малък , беше едно ожулено и прашасало . Баща ми го изчисти и лакира и ни е любима играчка сега - мако тол , и си го носим насам натам , сяда си на него и си играе.

# 212
  • София
ЧРД на Габи, Боряна, Ники, Алекс и Калоянчо! Бъдете много здрави и щастливи, мили дечица!
На Алекс и Калоянчо пожелавам бързо оздравяване  Hug.
Теди, честито и на теб   bouquet.

Както писах имаме гости и не мога да пиша. Днес беше много весело. Не можах да направя снимки. Децата са много порастнали. Запознахме се с Фрики и Андрес. Много са свежи и готини  Heart Eyes.

Изчезвам, че е лудница...

# 213
Ето ме и мен калпазанката Embarassed!

Аз си чета тайно на аванта, ама да не се изхабя не пиша - майтап, но имам ли ищах за писане "разни" татковци са ми лепнати вечер на компа, а от работата нямам как.

Добре дошли на Фрики и Андрес  bouquet и ГОЛЯМО ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЛИТЕ МАЛКИ И ГОЛЕМИ

Купона от П-в го видяхте, чакаме снимки от София Laughing

Херич, тоя път ти простихме! За Славито - незнам е самичко прасенце, щото тук имам едно дето сухи манджи не яде, а за чорбите вика "Иска сам" и познай кво става. Оплаквам ви се не само за самостоятелността на моя човек, а и за големия инат. Тук с баща му сме се видели в чудо от 10 дни насам - само да поиска нещо и да го погледнеш на криво се почват едни крясъци, рев в истерии....и smile3511- не можем да се оправим, а не мисля, че отсега ще го търпя да се налага. Казвайте, ако имате такива случаи как ги лекувате newsm78?
Иначе сме добре като изключим някои мои "проблемчета" със здравето и малко вируси, които ни натиснаха в последните дни - ще се оправим Sunglasses

Стига ви засега, че сме без таткото тая вечер, а аз искам и да свърша нещо /докато звяра спи/Пожелаваме ви много, много здраве Heart Eyes

p.s.другия път ще сменя и снимката, че само мойто остана бебе в аватара Grinning

# 214
момичета минавам само да кажа, че качих моите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304202
нямам време да ги надписвам сега, ако някой има желание... Mr. Green
много се радвам, че се видяхме Heart Eyes трябва по-често да го правим, макар, че ако не беше Лови и толкова нямаше да има Wink
Лови  bouquet

# 215
Мили майки, здравейте!

Много отдавна не съм влизала във форума и сега го правя само, за да ви помоля за помощ. Става въпрос за детенцето на много близка моя приятелка. Знам, че такива молби за нуждаещи се деца се срещат много често и винаги много ни натъжават, но обикновено човек все ги възприема като нещо далечно... съвсем различно е като се случи на твой близък... Това е сайтът с цялата история за малката героиня Елина, малко по-голяма от нашите дечица, само с 8 месеца... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0

Слава богу детенцето е спасено, но сега остава борбата за слуха му. Моля ви, който има възможност нека да помогне! Наистина родителите са крайно нуждаещи се. Изтеглиха всякакви възможни кредити и много приятели им помогнаха, но остава още една сума, която не им достига!

Благодаря ви!  Hug

# 216
Дано Господ помогне на Елина и на нейните родители! Praynig
Веничка,аз вече преведох малко парички/срещнах молбата на Терина някъде из форума/,но го направих в ето тази сметка: Прокредитбанк София в лева  IBAN : BG07PRCB92301007489410 Екатерина ГеоргиеваСтанева.
Моля те,провери ако можеш дали е актуална и дали може и там!Предварително благодаря! Hug
Как е Стела? Kissing Heart

Момичета,разкажете повече за партито в София!За съжаление ние не успяхме да дойдем.Много ме  е яд,защото нашите гости доста закъсняха и можехме да успеем да дойдем,ако знаехме,че ще дойдат по-късно Naughty
Надявам се скоро пак да се организираме и да се видим! Heart Eyes
Снимките са страхотни!
friki,как се чувстваш на родна земя? bg Как е Андрес?

Много  Hug за всички!

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 23:44 от miki m

# 217
  • София
веничка, тежиш ми на съвестта. Нямах никаква връзка с теб. Не беше писала скоро и не успях и ЛС да ти пратя. Трябваше да търся много, а времето ми е ограничено. Може да ми пратиш някакви координати за следващият път да се чуем.  За Елина, по- късно ще погледна за какво става въпрос.
miki m, ти наистина много искаше да дойдеш и знам как се чувстваш  Hug. Диди ми се обади, но Теди с децата не зная защо не дойдоха   bouquet.

Такааа, малко отчет. Сметката за РД беше 110.40лв.
60лв- наем за клуба ( 6 лв за дете, като таксата е за минимум 10 деца)
50.40- за тортата
Събраха се 7 дечица- т.е. по близо 16 лв. на дете

Ако отидем в делничен ден и без да запазваме клуба, няма да плащаме за 10 деца, а за колкото присъстват. Но пък трябва от днес за утре да се организираме, което е трудно, като се има предвид че не всеки чете и пише редовно.

Трябва да взема Дани от училище и нямам време, но довечера ще разкажа за срещата и ще опитам да надпиша снимките.

# 218
Здравейте Simple Smile

Преди време бях писала, но после нямах нет... та все едно пиша за първи път Wink

Надавам се да ме приемете в отбора Simple Smile и да ни включите в списъка с моето момче Йоан, роден на 17. октомври. 2006г., 3.500 кг, 52 см, с термин: 18. октомври. 2006г.

Пожелавам на всички усмихнат ден и палави, обичливи и приказливи щурчовци  Hug

Обещавам занапред да се включвам по-често Simple Smile

# 219
miki m, благодаря ти за помощта! Всяка подкрепа е ценна и сметката е актуална  Heart Eyes

Иначе за нас със Стела какво да ви кажа, расте маймунката  Laughing Само дето от 3 седмици сме с някакъв запушен нос  Sad Отначало имаше лека Т и течни сополки, после уж се оправяхме, секретът се сгъсти, обаче си остана вътре  ooooh! Сменихме какви ли не капки, тинктури, купихме инхалатор... Вчера я водихме на УНГ, док. се чуди какво да измисли и накрая доста неубедително заяви, че може да е някаква алергия и ни изписа Зиртек (антихистамин) и нови капки антибиотични.
Аз се притеснявах да не е 3та сливица, защото спи с отворена уста и доста хърка, но той каза, че не се виждала такава.

И така, надух ви главите, на който чете подробно де... не стига че не съм в час какво става с вас, ами и се оплаках  Embarassed

Разбирам, че сме пропуснали паритито  Confused ама като не се вясвам и аз няма как да разбера... Всъщност не знам и с този наш нос дали бих се престрашила, защото до вчера не знаехме и дали не е нещо заразно.

Надявам се скоро да се оправим все пак и ако се събирате да се появим и ние!

Целувки на големите деца и дано няма други болни!  Hug

# 220
Добро утро Hug
Ние не успяхме да дойдем понеже аз не се чувствах много добре,а и САШЕТО ми беше хремав и реших да не рискувам,то тревогата е била фалшива при САШКО ,ама човек значе ли,да чукнем на дърво не се разболяхме за сега. Peace
ЛОВИ кажи какви паричи трябва да ти дадем като не сме дошли . Hug
Иначе около нас за сега сме здрави тук се роди едно момиченце вчера на мойта кума племеничка със перфектни мерки 2850 кг и 46 см казва се ДЕБЕРА-ЖАСНМИНА сладуранка,родила със мойте кила и с 3 см по-малка от мен. Simple Smile
Чакам сега и още една приятелка тия дни да роди термина е на 08.11,абе много дечица тая година се родиха около мен,ама това е много хубаво. Hug
 Petinka82 ДОБРЕ ДОШЛА С ЙОАН! smile3525

# 221
  • София
Teди, трябваше да ми пишеш. Паричките ги разделихме на присъстващите, така че няма да плащаш. Оздравявайте!Много бебета се расждат напоследък, наистина. Честито, да е жива и здрава!
Petinka82, добре дошла отново! Бях те забравила  Embarassed.
веничка, уголемяването на 3-тата сливица също може да е на алергична основа. Може да отидеш в Транспортна болница да и направят изследвания за ваше успокоение. По показанията ще се ориентирате. Професор Едрев е най- добрият в Уши- нос-гърло. Той е и началник на болницата.
Много ме е яд за партито. Беше ми дала телефона си, но Косето го беше прибрал във фризера и се наложи да спра картата( нямах още идея къде е телефона). съответно всички налични телефони бяха в картата.

Не можах да надпиша снимките. Организирам събиране на випуска ни и издирвам съучениците си. Ровя се в едни регистри, в които има само адресите ( а те са сменени). Ей, такива работи.
Ще се събираме и с приятели на Боровец, но там един приятел е инициатор и аз ще съм само гост ( почти   Twisted Evil Laughing).
Момичета, стига сте чели само а драснете един ред  Hug.
Отхвърчам  afwitch.

# 222
Веничка,на Габи много й беше запушено  нослето и хъркаше,особено през нощта,та чак се будеше и мрънкаше.През деня беше добре.Пихме и ние лекарства за настинка.След известен период пак същото и така докато не установих,че е от зъбите.Винаги,когато й растат/все още не са й израснали всички Blush/ се получава така.Но при нас няма сополи през деня.Незнам дали ти помогнах,просто исках да споделя моя опит Hug Скоро да разберете от какво е и бързо да се оправяте. Hug
Petinka82 Hug

Хубав ден на всички! newsm10

# 223
Здравейте и от мен!
Работих 2 седмици и понеже се поуморих реших да си взема някой друг ден отпуск,та затова имам време да пиша.
Симона свикна с яслите.Вече почти не плаче /то нашето беше едно свикване да не ви разправям...../.Само дето тази сутрин реших да я заведа с такси,че нашия тати беше дежурен и още с влизането в таксито като се затръжка,ужас!Рев да видиш.... SadНе искала такси.И плака през цялото време до яслите.Влизайки също се поразплака.
Иначе миналата седмица беше с кашлица.Лекарят каза,че била на алергична основа.Лошото е че той чу някакъв лек шум на сърцето на Симона.Чу го и на вторичния преглед.И това много ме притеснява.Дори ни даде направление за електрокардиограма.Някоя от вас правила ли е на детето си?Трябвало детето да е спокойно или упоено /така се изрази лекаря/. PraynigДано всичко приключи добре.
Приятен ден на всички!  bouquet

# 224
  • София
Хоп и от мен!
Радвам се, че сте си изкарали страхотно!
Ние в нашето семейство се изредихме всички болни - първо аз, точно се пооправих съпругът ми се разболя много сериозно, даже пи АБ, точно той се оправи и хоп малкия. Аз го гледах 1 седмица вкъщи и когато започна да оздравява, аз се тръшнах. Сега мъжете са здрави, аз болна. От днес малкия е на ясла отново - дано да се задържи здрав повечко време. Аз си ходя на работа болна - просто след едноседмично отсъствие не мога да си позволя да си остана още вкъщи.
Това е около нас, нищо интересно.
Не взимам отношение, че съм чела малко по диагонал, за което ме извинете. Реших само да напиша как сме заради призива на Ловито.

Симона06, Венци имаше шум в сърцето - ако е физиологичен, се израства. Ходили сме на два прегледа в кардиологичната болница, в детска кардиология при една много готина лекарка. Трябва да проверя в епикризата как се казваше. Прави се не само кардиограма, но и гледат на ултразвук. Не е болезнено, може би по-скоро малките се страхуват от това. Венци беше на 2 месеца на първият преглед и се сдра да реве - никой нищо не каза. На вторият преглед след 6 месеца ни казаха, че вече всичко е наред.  Внимателно избирай специалиста, при когото ще заведеш детето и не се притеснявай излишно. (За двата прегледа 2006 година ми искаха две направления в детска кардиология.)

Пожелавам ви само здраве! Hug

Общи условия

Активация на акаунт