ОКТОМВРИйски хлапета - дойде златната есен

• 14 572
  • 267
  •   1
Отговори
# 255
  • Откъм Варната
Опала, какъв общ РД, аз що не знам, нямам много време напоследък и признавам си без бой че не съм ви чела Embarassed, сега преди работа седнах да видя как сте, КОТЕ ша та пляскам що не си ми казала ааааааа  Naughty ши са глобявами, само да кажа че за РД мога след 16 ч само ако не съм на работа, инак през деня по рано винаги мога, само трябва да не заведа Митака на ясла, туй то за сега, отлитам за работа утре ще ви дочета, ще разгледам по подробно снимките и ще пусна малко и от нас, Оска Васето е супер с таз коса  Hug

# 256

Мишка, да си носиш името със здраве и да си щастлива!!!   bouquet
Е, радвам се, че някой се сети Peace!Рождения ми ден го забравихте Sad.

# 257
  • Стара Загора

Мишка, да си носиш името със здраве и да си щастлива!!!   bouquet
Е, радвам се, че някой се сети Peace!Рождения ми ден го забравихте Sad.
Мише Hug извинявай...не е нарочно Hug Честито на големи патерици Heart Eyes
Просто нямам нещо мераци да пиша, пиша...все чета и бързам на някъде.
С тази вила ми се взе акъла...отделно ще имаме одит и сержа колата иска да сменя с едно Ситроен Пикасо аз пък рева лаптоп...та работим яко, че парите трябват Mr. Green
Целувки на всички. Липсва ми много онова време...на трепети и очакване Blush Искам пак Blush

# 258
ПРИВЕТ Hug
И ние сме в общият кюп на болните,ужас от вчера сме с разтройство,само мрънкаме,общо взето нямаме температура направо съм луднала #Crazy.
Елената за сега е на на детска градина и е здрава,ама САШЕТО таман си помислих че ще ни подмине някой вирус и......
НА ПАТЕРИЦИ ЧИСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НА 08.11! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И  ВСИЧКО НАЙ!!! Hug  bouquet

БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ БОЛНИ ДЕЧИЦА! Hug
От сутринта както съм станала сега сядам за малко пред компа,то не бяха какви ли не домакински работи да се свършат,това като чели никога няма да има край,ама няма начин Tired
Днес САШКО е малко по-добре има силиз  аигра ,вчера беше много умърлушен само спеше,а днес поне прави бели значи тръгваме към подобрение,лошото че си има разтройство и не мога да го извеждам на вън ,но поне излзиаме от време на време облечени на терасата.
ХУБАВ ИС ЛЪНЧЕВ ДЕН ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ДНЕС Hug Hug

# 259
  • Варна
Кали , Кали , Митко като видя снимката на Митака на аватара и вика "кака гола"  Joy Joy

# 260
Кали , Кали , Митко като видя снимката на Митака на аватара и вика "кака гола"  Joy Joy

Joy  Joy  Joy

# 261
  • София
Мише, много съм виновна  Embarassed. Нещо пропускам и датите и празниците. Едвам смогвам. Нали Ангелинка почерпи и се сетих и за Ангелчо. А сега разбирам, че съм пропуснала и теб и Мишето на Котето  Embarassed. Много да сте здравички и зло да Ви забрави  Embarassed. Не се сърди, не е нарочно. И ти пропусна РД на Косето. А и на мъж ми никой не честити (хем писах в темата) и какво от това?! Всички сме под пара и аз поне не се сърдя за такива неща.
Херка, тежка програма  ooooh!.
Ох, Теди, нямат ли край тези болести  Hug. Милата измъчи се  Hug.
Барабанче, не съм. Случката е от ученическият стол. И след поредица от случки сега виси надпис " влизането на външни лица е забранено"  Joy. Но пък аз съм вътрешен човек и за мен това не важи  Mr. Green.
Любопитка, виж Косето си има дългокос вуйчо и за него косата не е определяща за пола. Но пък днес си беше втълпил че зъболекарката е баба и само това повтаряше Embarassed. А си беше много млада и свежа жената, ама ай де.

В крайна сметка проблемът със зъбчето го решихме с един лак, който запечатва зъбчето без да потъмнява. Този вариант по- ми допадна отколкото сребърният нитрат и йода от които зъбчето си променя цвета. Зъболекарката каза, че ефектът бил един и същ newsm78.

Изчезвам да подреждам, че е пълна лудница. Опитвам се да прибера летните дрехи и да извадя зимните. Само дето Косето има свои идеи за местоположението на дрехите, но няма да му спъвам ентусиазма на детето  hahaha.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 10:20 от Lovi

# 262
  • Стара Загора
Добро утро.
Снощи гледах албума с коремите ни...много ми стана мило Tired
За честитките...ами забравям Blush Прочитам и си викам - ей сега ще честитя и хоп..забравям. Blush
Имайки предвид пангара в който съм направо съм си жива за оплакване Mr. Green
Здрави и палави деца ви желая Heart Eyes

П.П някой да направи новата тема. Този който има време

# 263
  • Варна
МИ не знам как се прави темата , ама следобед , като спи малкия , ще си поиграя малко .
http://ifun.ru/view/46744 на мен поне ми беше много смешно

# 264
Ако искате ще я направя аз
за заглавийце нешо таквоз

Мамо, тате много слуша вече Октомврийското човече - подаръци приготвихте ли вече?

с поезията съм на Вие

# 265
ние сме вкъщи от вторник с вирусна ангина квото и да значи  newsm78 ама една нощ подържа температурата и после нищо и нямаше- нито нос, нито кашлица.... нищо. Днес бяхме на контролен та казаха че била добре   Crazy

Мише -извинявай, че не съм ти честитила просто и аз така  Embarassed

За честитките...ами забравям Blush Прочитам и си викам - ей сега ще честитя и хоп..забравям. Blush

Коте- прави щом ти  се прави ама и аз съм литературен инвалид, така че предлагам Октомврийски сладури  Embarassed и кога ще е датата на събирането  Crazy или аз пак нещо не доразбрах  Rolling Eyes

Тетка 74- дано вече сте добре  Praynig

Лови-  дано се е оправил проблема  Peace

Херич- след като си гледала коремите , време е за второ  Hug

Любопитка- и на мен ми е смешно  Grinning

изчезвам  Hug

# 266
Зеле, Калинка ши кажи га ши са сбирами Simple Smile  А вие оздравявайте бързо

новото тема ей я де
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347254.0

моля Херича, ако измислим ново име да го смени...  omm пред админа  hahaha

# 267
Аз не се сърдя и ми е съвсем ясно, че всички сме много ангажирани Hug.

Общи условия

Активация на акаунт