ОКТОМВРИйски хлапета - дойде златната есен

• 14 571
  • 267
  •   1
Отговори
# 30
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС НА:НИЯ и КАЛОЯН!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТЕ! nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday
Днес мойта братовчедка има също рожден ден,мъжо ме базика да и се обадя в ГЕРМАНИЯ,ако ме покани да съм отишла за 2 ч,аз му викам че ако ме покани веднага тръгвам той да му мисли какво ще прави с дечурлигата Simple Smile
Другият месец октомври само рожденни дни започват с дечицата ни,и много приятели,абе дойде ли есента все хуабви хора имат празник .Hug
Сега за 02.10 ще правя торта за кумата тя има рожден ден,ама за САШЕТО ще пропусна тая година нали се пада точно в петък поръчали сме една голяматорта ,а от нея ще остана та ще имаме с какво да почерпим дядовците.
Торта тая година е с" ЦАР ЛЪВ",САШЕТО вика с "ВЪВ",сладур е стнал голям много приказвка и прави изречения.

# 31
  • София
Честит рожден ден на всички прекрасни деца, които са празнували вчера и празнуват днес!!!
Бъдете здрави и усмихнати!!!

Калина е доста по-добре, но в неделя доста ме поизмъчи. Повърна няколко пъти и спрях храната. Започнах само с глюкоза и й подейства много добре. Вчера беше добре, но мина на диета, което за нея си е истински кошмар.... Rolling Eyes....само ходи след мен и вика Ам, Ам, Ам.... Grinning

Честита прическа на подстригалите се. И аз се оглеждам за фризьорка тук, за днес си записах един час, но ще съм сама с децата за няколко дни и не знам дали ще успея....няма вече баби, нямаааааа.... Cry

Скачам, че май Кали е открила едни шоколадови бисквити и се чува шумолене............. #Crazy

До скоро и незабравимо празнуване на рожденниците!   bouquet

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН И НИЯ!!! ДА СА ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!!!

Ейй, колко е хубаво, че се пооправи временцето. Днес ставаше за разходки.
Приятен ден от нас!  Hug

# 33
  • -
Честит рожден ден на Калоян и Ния!Радостно и безгрижно детство им пожелавам!!!
Момичета и аз имам рожден ден днес-побелях и остарявам... Mr. Green

За капак на всичко Мария повръща 3 пъти през ноща и днеска е и с разстройство-пипна ни вирус,защото и ние с баща и не сме особено добре.Абе голяма веселба общо взето-да се на....аш на рожденния си ден Twisted Evil
Хубава вечер на всички!

# 34
Честит рожден ден на сладката Ния!Да ви е жива и здрава и все така да ви носи радост!Весел празник и много подаръци!
Честит рожден ден и на Калоян!Много здраве и щастливо детство!

Валка,Честит рожден ден!Здраве,любов и късмет!

# 35
Честит рожден ден на нашата принцеса Ния  и на Калоян !!!!!!
Нека растат здрави и безгрижни ,усмихнати и палави!

valka77,много щастие и късмет и бързо да оздравявате всички за да си спретнете прати!!!!

И аз се разболях буквално за два часа ми си промени гласа и носа ми протече.Сашко засега е добре ,но и той се нучи да бие станал е голям инат .Удря ми шамарчета ,някаква идея как да реагирам това  newsm78
Карам му се ,милвам го или се правя ,че не забелязвам ,но на него не му дреме .

Сигурно съм единствената на ,която не са казали още "мама " на всички други казва имената на тати си така сладко казва татеееее ,а на мен само "ма" Cry

# 36
Благодаря ви за пожеланията!  Hug
Днес празнувахме с роднините, а през почивните дни ще съберем дечицата.  Laughing Калоян беше много щастлив духна свещите поне 15 пъти, абе докато му омръзна.  Mr. Green Получи голям камион от леля си за подарък. Сега аз да му мисля къде ще му намирам място и на него. Нашият хол е един голям паркинг.  ooooh!
Валка, честит Рожден ден! Желая ти много късмет, успехи и здраве за теб и хората, които обичаш!     bouquet
На болничките сладури желая скорошно оздравяване! Hug Heart Eyes

# 37
честит рожден ден на всички рожденици!!!!Да са ви живи и здрави!!!!

Бързам да ви похваля едно гелче за сополи(нали сега им е сезона)-Бактробан(маз за нос).Само докато му  намазах нослето отвътре и пресъхна.
Лека нощ newsm07

# 38
моята Анджелина днес става на 2 годинки.... newsm18
  party023  Gift Tada  party002
  ura  bigdance2
почерпете се виртуално за здрааве!!
 happy bd hbday cook cook  party023 Two Hearts Two Hearts

# 39
  • Откъм Варната
Mery_red да ти е жива и здрава принцесата  bouquet

П.С. Малко се озадачих като видях че си писала тука, отдавна не си се вясвала да пишеш насам, можеби повечето мами не те помнят вече  Tired Peace

Честит рожден ден и на всички малки и големи рожденници тез дни  Hug

Покрай работата ме е налегнал голям мързел да пиша, но си ви чета редовно Heart Eyes

# 40
Честит рожден ден на Анжелина, да е жива и здрава   bouquet

Честит рожден ден на Ния  и  Калоян Hug Да все така послушни деца на мама и тати  Hug

Честито и на Валка, много много здраве ти пожелавам  Hug

сега и аз почерпя имам годишнина от сватбата  Crazy ама забравихме както винаги с мъжо, че си честитихме по телефоните  Embarassed

Илияна- не се притеснявай ще каже мама и тогава вече почва зора, мама за всичко  Crazy за боя не знам какво да ти кажа и Пламена се пробва интересното е, че само мен налага, не знам защо  ooooh! и аз не реагирах, ама стана по зле според мен, защото налага докато види реакция Confused При нас не е често обаче, примерно в месеца веднъж, според мен само пробва докъде може да стигне, ама и аз не се давам  Mr. Green Мисля си, че е период и трябва да сме по търпеливи Peace Интересното е, че го прави само като сме двете и то като се карам за нещо  Crossing Arms
п.с. Забравих за това се редактирам, по принцип не сме я удряли Tired случвало се един- два пъти, ама само по дупето Crazy

Не пиеш, не пушиш и по мъже не ходиш  Mr. Green

хади изчезвам, че уж работя  Embarassed

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 09:39 от Леля Зеля

# 41
  • София
Честит рожден ден на  Ния  и на Калоян и на Анжелина !!! Да са здравички, будни и палави дечица.
 Честит рожден ден и на valka77!!! Много хубави изживявания, весело изкарване на вечерта и разбира се - здраве  newsm51 Heart Eyes

# 42
  • Стара Загора
Честит рожден ден на всички малки дечица Heart Eyes и на големите Heart Eyes
Илияна Слави и той има такива прояви. Удря ни особенно ако му откажем нещо. Почва да пищи ако не стане на неговото...педи твърди, че е някакъв пуберт а съм склонна да вярвам, че е характер по-скоро. Макар, че сега той се води повече от желанията си отколкото от характера си Mr. Green
Като цяло има страх повече от мен...или по-скоро респект. Докато от баща си няма нищо освен лигавене. Прави го на маймуна в буквалния смисъл на думата...незнам как издържа сержа.
За казването - моя казва мамуууу и татее /мазно/ Twisted Evil

# 43
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерици) НА ВЕНЦИ, МАРТИ, КАРИ, ИВА И НА ДНЕШНИТЕ НИЯ И КАЛОЯН! Да са много здрави и весели.

Валка, честит рожден ден и да си изкарате добре въпреки вируса.

Зеля, добре, че сте си спомнили същия ден (аз имам и по-добри постижения). Хубав празник като се видите.

Слипи, прехвърли камиона на Илиана. Тя нали работеше нещо с транспорт...

Илианка, Борко първо каза АМ-АМ и като много бързаше и объркваше откъде да започне ставаше на Ма-ма. Ще каже, тая дума е доста споменавана. Иначе и аз като Хера всъщност съм мамуууууууу. Баща му много се кефи на мученето в края. Когато ме удря му казвам да милва (така се учихме как се държи човек с кучета и котки) и засега пеминава от едното към другото, но знам ли докога.

Хубав ден на всички.

# 44
  • София
Да се запиша и аз  bouquet,толкова бях улисана с първолака,че забравих за тази тема,докато днес не пратих малкия на ясла Confused,много ми беше мъчно,а и той милия като се разрева.....Като отидох да го взема беше много щастлив,госпожата каза че не е ревал много,хубавото е,че е при същите госпожи,при които беше и батко му Wink.Утре ще видим как ще е,трябва да свиква,защото от понеделник се връщам на работа Sad.Ако имате идеи как да изкарвам пари от вкъщи,моля кажете Wink

Общи условия

Активация на акаунт