Влака, Честит Рожден Ден на патерици! Бъди много щастлива!!! Дано вече сте здрави!!!
Илианка, Али също ме ступа на няколко пъти. Аз си го обясних с появата на бебето. Даже първият път когато ми удари шамарче толкова се изненадах, че без да се усетя й го върнах и тя също остана слисана. После й се извиних и й обясних, че много се обичаме и трябва само да се галим. После се случи да ме удари още няколко пъти - става когато започна да й се карам за нещо. Последния път много се бях изнервила и тя направи беля, а аз й се скарах. Тогава дойде и ме удари, а аз се разплаках, защото ми стана адски мъчно затова, че не мога да се справям с двете ми бебета и, че не съм добра майка. Али обаче като ме видя, че плача и се шашна много и дойде да ме гушка и целува. Казах й, че ме е заболяло и не трябва да ме бие, така както и аз не я удрям нея. От тогава не ми е посягала. Та може да пробваш да симулираш разплакване, да видим Сашко дали ще се трогне и той.

Ох, момичета, да ви кажа, че вече почнах да се справям с двечките ми принцеси. По едно време в началото много се бях отчаяла... Сега положението е под контрол (през повечето време).

А за респект - Али има от дядовците и от чуждите хора. Нас с баща й не ни слуша - като си науми нещо го прави!
Приятна вечер, аз ще сготвя нещо, докато Али е на разходка с баба си.
А, и да ви кажа Али какво си поръча за подарък от леля си от София (говореха по телефона преди малко). Чувам, че леля й я пита какво иска да й подарят за рождения ден и Али казва "Икам бобонки и куканка" - в превод "Искам бонбонки и луканка"!
.
. Силна жена си
.

Дано бързо се оправи и не зарази Маги...

.
. Повтаряше "колата, колата, колата, колата....." - 2 часа не спря. Обяснявам аз, че колата е на вън и ще отидем по- късно.... Не! Повтаря до .... Тръгвайки си минаваме до един рафт с кошове за детски играчки. Те са с колелца и много приличат на кола. Тогава ми " светна", че това е повтаряло детето. Но, нали улисана по стилажите и сметките не включвам за какво иде реч
.