ОКТОМВРИйски хлапета - дойде златната есен

• 14 675
  • 267
  •   1
Отговори
# 45
Мери_ред, да ти е здрава и винаги усмихната малката Анджи!!! Честит Рожден Ден!!! Hug

Влака, Честит Рожден Ден на патерици! Бъди много щастлива!!! Дано вече сте здрави!!!

Илианка, Али също ме ступа на няколко пъти. Аз си го обясних с появата на бебето. Даже първият път когато ми удари шамарче толкова се изненадах, че без да се усетя й го върнах и тя също остана слисана. После й се извиних и й обясних, че много се обичаме и трябва само да се галим. После се случи да ме удари още няколко пъти - става когато започна да й се карам за нещо. Последния път много се бях изнервила и тя направи беля, а аз й се скарах. Тогава дойде и ме удари, а аз се разплаках, защото ми стана адски мъчно затова, че не мога да се справям с двете ми бебета и, че не съм добра майка. Али обаче като ме видя, че плача и се шашна много и дойде да ме гушка и целува. Казах й, че ме е заболяло и не трябва да ме бие, така както и аз не я удрям нея. От тогава не ми е посягала. Та може да пробваш да симулираш разплакване, да видим Сашко дали ще се трогне и той. Wink
Ох, момичета, да ви кажа, че вече почнах да се справям с двечките ми принцеси. По едно време в началото много се бях отчаяла... Сега положението е под контрол (през повечето време).  Grinning
А за респект - Али има от дядовците и от чуждите хора. Нас с баща й не ни слуша - като си науми нещо го прави!
Приятна вечер, аз ще сготвя нещо, докато Али е на разходка с баба си.
А, и да ви кажа Али какво си поръча за подарък от леля си от София (говореха по телефона преди малко). Чувам, че леля й я пита какво иска да й подарят за рождения ден и Али казва "Икам бобонки и куканка" - в превод "Искам бонбонки и луканка"!  Mr. Green

# 46
  • София
Зелче, много любов, разбирателство и много красиви моменти да изживеете заедно!

Илиянче, Косето е по- зает да тупа Чара  Mr. Green. Горката как го търпи, не зная. То е дърпане на опашката, бъркане в очите, яздене...Но от известно време е започнала да го "възпитава". Крайно време беше. Но са голяма любов двамата  Mr. Green.
За "мама"- първо бях "мааа", после станах "мооо" , минах и през "мууу"и сега вече "мамо". Говори много. Най- забавен е като иска нещо от батко си, тогава с най- нежният си глас казва  " бАтЕнЦееее "  Joy.
Sa, радвам се че свиквате с новият ритъм  Heart Eyes. Силна жена си   bouquet.

# 47
  • Някъде в Европа...
 Hug

# 48
  • София
Честит Рожден Ден на Ачко на Флорес! Да е жив и здрав, мноо е палав и много щастлив!
А на мама Флорес - скоро да роди и едно сестриче на Ачи!

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛ!ДА БЪДЕ ЗДРАВ И МНОГО ПАЛОВО МОМЧЕ! newsm59 newsm59 newsm59
Днес и мойта кума има рожден ден,вчера и направих една бадемово-вишнена тортичка п случай рожденият и ден днес. newsm03
Ах и днес хубаво време ще бъде ще ги водя мойте на вън,че утре май пак щяло да вали,дано да се размине.
Как ме ядосаха тия от детската градина на ЕЛЕНА сега искат до другата седмица да и занесем друг здравен картон в който да са посечени всики имунизации на детето,а предният педиатър на ЕЛЕНА не беше записвал нищо така сега ще трябва да ходим при него пък той да вади от компа,абе само тъпотий измизлят,незнам в другите градини искат такъв картон.

# 50

Да е жив и здрав днешния рожденик Ангел !Весело парти и много подаръци!

За "биенето " по лицето наистина го прави докато получи някаква реакция , а тя естествено не трябва да е агресия.На разплакването реагира и той с рев.Тъй ,че той ще бие аз ще милвам докато му писне  Laughing
Вече съм "мамииии"  Laughing
Sa ако положението е "под контрол" винаги, нещо няма да е интересен живота ми се струва.
Свекър ми свири в духовия оркестър и винаги ,когато свирят на вън ходим със Сашко ,вчера на всеки до нас го сочи и вика "Анчи,Анчи"  голяма гордост.
И нашият хол е като паркинг ,но сега имаме подарък маса с инструменти и сме монтьори .

# 51
Честит Рожден Ден на Ачко! Да е здравичък и да рабва много мама и тати!   Heart Eyes

Али от вчера вдига температура....  Tired Дано бързо се оправи и не зарази Маги...  Praynig

# 52
  • София
Момичета, благодаря ви за хубавите думи! Hug Да ви се връщат пожеланията! Wink Ето виртуална почерпка от нас:   chef

Поздрави и много  Hug на всички

# 53
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС НА ДАНИЕЛА,РАЛИЦА,ФИЛИП И ЛЪЧЕЗАР!МНОГО ЗДРАВЕ ИМ ЖЕЛАЯ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
И ние да почерпим по случай рожденият ден на САШКО с една виртуална тортичка
Леле от сутринта съм във вихъра си,добре че дребосите заспаха че довечера ни чак бурен рожденд ен да имаме сили newsm44 newsm03.
Хубав ден слънчев на всички Hug

# 54
Честит рожден ден на Сашко, Филип, Даниела и Ралица  Hug да растат живи и здрави   bouquet

Мерси за почерпката на Тетка  Hug

# 55
Честит Рожден ден на днешните рожденици!   bouquet
Да са здрави, радостни и умерено палави!  Mr. Green Heart Eyes

Калоян така се разяде с тези капки Био гайа, че не мога да си позная детето. Само върви след мен и вика "А че амка, а че амка!" Чак ме е страх, че преяжда.  ooooh!

# 56
  • София
 baloniЧестит рожден ден на Сашко, Филип, Даниела и Ралица ! Честито и на Ачко  Heart Eyes. Да са здравички, будни и палави дечица. baloni
sleepy, всичко давам Косето да си поиска сам ядене  Tired. Дали да не му дам и аз от капките  newsm78.
SaHug
Да Ви кажа, вчера Косето за първи път направи двучасово шоу в "Бриколаж" Crazy. Повтаряше "колата, колата, колата, колата....." - 2 часа не спря. Обяснявам аз, че колата е на вън и ще отидем по- късно.... Не! Повтаря до .... Тръгвайки си минаваме до един рафт с кошове за детски играчки. Те са с колелца и много приличат на кола. Тогава ми " светна", че това е повтаряло детето. Но, нали улисана по стилажите и сметките не включвам за какво иде реч  Rolling Eyes. Купихме въпросната кола. Оказа се страхотна покупка. Цяла вечер Дани вози Косето и се заливаха от смях, докато с Иво си пиехме Уискито. С въпросната кола минавам през стаите и слагам в нея разпиляните играчки.  Така ми отнема двойно по- малко време. А, днес я използвах и за вана за къпане. Голям кеф  Party.

# 57
  • Откъм Варната
Честит празник на всички днешни рожденници, да радват мама и тате и много, много бели да правят Wink   bouquet

...Тръгвайки си минаваме до един рафт с кошове за детски играчки. Те са с колелца и много приличат на кола. Тогава ми " светна", че това е повтаряло детето. Но, нали улисана по стилажите и сметките не включвам за какво иде реч  Rolling Eyes. Купихме въпросната кола. Оказа се страхотна покупка. Цяла вечер Дани вози Косето и се заливаха от смях, докато с Иво си пиехме Уискито. С въпросната кола минавам през стаите и слагам в нея разпиляните играчки.  Така ми отнема двойно по- малко време. А, днес я използвах и за вана за къпане. Голям кеф  Party. [/size]

Дам и ние си имаме таквоз нещо. Много е удобно и мултифункционално, намислила съм някой ден когато се изместим най-сетне, да взема още 2-3 за стаята на Митака, понеже нали може и едно върху друго да се нареждат и става както за играчки, така и за одеалцата му примерно Wink

# 58
Честит 2ри рожден ден на Жаки,на Митко и на нашето приятелче Марти!
Честито и на вчерашните рожденници(на патерица):Сашко,Филип,Даниела и Ралица!
На всички дечеца желаем много здраве,весело и безгрижно детство!

Момичета,имам yдоволствието да ви почерпя от името на Марти и Ма4о послyчай неговият рожден ден!(те в момента не са в града,но ви изпращат своята Hug).
Почерпете се за негово здраве:

# 59
Честит рожден ден на Жаки, Марти и Митко, както и на Сашко, Филип, Даниела и Ралица! Да за здравички, умнички и много весели дечица. Да радват родителите си!  Hug

Лови, мерси, мила. Али още е с температура и ми е много мъчно да я гледам така. Казва, че я боли коремчето и дупето и не иска да ака. Има запек. Върнахме тези дни памперсите, защото всеки път, за да я сложа на гърнето и са големи борби и ревове... Но ще го махнем пак, само да оздравее.

Хайде, чакам снимки от празненствата на вече празнувалите РД!

Хубава вечер от нас!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт