Всичко това, което си написала се блъска всеки ден и в моята глава, кошмара, .........страховете, които пак ще трябва да преживея.........
въпроси винаги ще има но.....без отговори·Поне тук за нас·Радост ще изпиташ едва когато премине критичната точка от предишната ти загуба....Радост ще изпиташ, но болката ще остане завинаги·Поне при мен е така·И аз търся Марк в чуждите детски очи и си го представям и си мечтая какво щеше да бъде ако не бях го изгубила........Никога вече няма да сме същите както преди преди да изгубим децата си......Но времето то наистина лекува и ни учи да живеем с болката от преживяното.....Нефертити пожелавам ти да гушнеш своята рожба и да бъдеш щастлива безкрайно дълго..........

. този въпрос ме мъчи от много време, но нямам сила да го споделя с никой.....помогнете ми със съвет...
мила ,нормално или не сигурно с повечето момичета се случва това ,след като загубих бебчето си повече от половин година изобщо недопусках мисълта да опитаме пак беше ме страх даже и да си помисля за това ,но малко по малко събирах сили защото повече от всичко искам да имам детенце.Виждах как тук във форума момичетата тези силни мами преживели какви ли не трагедиии успяваха да се преборят и да прегърнат така мечтания подарък радвам се за всяка една сякъш съм аз.

. този въпрос ме мъчи от много време, но нямам сила да го споделя с никой.....помогнете ми със съвет...