СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 99 659
  • 1 846
  •   1
Отговори
# 525
Не помня миналата година като се регистрирах в системата дали съм си писала постоянен адрес, но ако системата го е изисквала съм го написала. Проблемът при нас е, че в момента на кандидатстване, т.е. сега, сме с един постоянен адрес, а към момента на започване на новата учебна година ще сме с нов адрес, а имено в района, където сме кандидатствали. Има ли нещо, което мога да направя  newsm78
Не,  не си попълвала никъде до момента  постоянен адрес, а само имейл  и телефон за връзка , можеш да провериш това в Профила си , защото не е имало такова изискване, т.е. от системата няма как да знаят предишния ти постоянен адрес.Докато не публикуват новия регламент,  няма да се знае дали ще има изискване за постоянен адрес в София, само допускаме , че ще има такова и то ще дава допълнително точки.Адреса се удостоверява с лична карта в момента на записването на класирано дете, пред директора на Детското заведение, така ,че поне един от родителите ще трябва да си я смени.

# 526
Ох, слава Богу,че е така -  до тогава вече ще сме сменили личните карти. Сега да се моля да го приемат някъде  Praynig Rolling Eyes

# 527
Видяхте ли тази статия?
http://www.dnes.bg/article.php?id=63311

# 528
# 529
  • София
А кога този сайт ще бъде активен за кандидатстване?Знае ли се дата?

# 530
  • Върху лъчите на Слънцето.
Сайта за кандидатстване е активен и в момента. Или ти питаш кога ще се въведе новият реглавент?

# 531
Момичета, има въпрос.
Аз съм с постоянна адресна регистрация  в София, а мъжо в Плевен.
Според новият регламент за прием и двамата ли родители трябва да имат регистрация в София или може само майката?....
Вече тотално се обърках. #Crazy

# 532
То изобщо знае ли някой... newsm78 Даже и тези, които го умуват, може би още не знаят...

# 533
То изобщо знае ли някой... newsm78 Даже и тези, които го умуват, може би още не знаят...
о.к
Стана ми смешно, но то май не е за смях.... Sick

# 534
И за смях е, и за рев!

# 535
  • София
Еми не разбрах като ве4е съм я записала в няколко градини като е активен сайта (нали там го пускаха един ден в годината да работи)трябва ли пак на ново да попълвам разни неща или не.И тези точки как ги изчисляват анкета ли ще попълваме какво ooooh!

# 536
Сайта работи всеки ден. Този един ден беше стартовият ден, в който го пуснаха да работи. Вероятно ще трябва да попълваме още неща - зависи какви критерии ще се изумуват сега. Предполагам, че ще трябва да наслагаме разни отметки и да впишем допълнителни данни, на базата на които ще се формулират и точките.

# 537
  • София
Да, и мен ме вълнува от кога ще може да се кандидатства за следващата учебна година.
Днес регистрирах дъщеря си, но не знам дали да избирам желаните градини или да чакам Новата година  newsm78.

# 538
Момичета, имам един въпрос, че не съм много в час. От 01 януари ли започва  регистрирането в сайта и записването в детските градини в софия и от колко часа? Има ли някакво значение предварителното записване? Да чакам ли до 01 януари или да я записвам предварително? Въобще как стои въпросът.

# 539
  • София
Момичета, имам един въпрос, че не съм много в час. От 01 януари ли започва  регистрирането в сайта и записването в детските градини в софия и от колко часа? Има ли някакво значение предварителното записване? Да чакам ли до 01 януари или да я записвам предварително? Въобще как стои въпросът.
Можеш още сега да си регистрираш детето. Аз така направих, но откога ще може да се кандидатства, идея си нямам Thinking.
В другата тема прочетох последните две страници и там мамите са обсъждали, че ще има нов регламент за кандидатстването, но засега май нищо не е ясно Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт