СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 99 661
  • 1 846
  •   1
Отговори
# 510
Как мога да запиша детето си в детската градина до нас. Казаха ми, че няма места, а имало и страница. Аз такава не открих. Детската градина е точно срещу балкона ми, а не ми дават да я запиша!?
Tи сериозно ли? ooooh!
http://kg.sofia.bg/
Мерси, записах се, кога ще ми отговорят?

изпуснала си срока! Трябваше да се запишете до 23 Декември, писмото се получава на 25ти сутринта. Следващото писмо очаквай да ти донесат с куриер на адрес  на 1ви Април!
  bouquet

# 511
Ами да я запиша на частна освен, аз и без това търся, защото ми е спешно

# 512
  • гр.София
Как мога да запиша детето си в детската градина до нас. Казаха ми, че няма места, а имало и страница. Аз такава не открих. Детската градина е точно срещу балкона ми, а не ми дават да я запиша!?
Tи сериозно ли? ooooh!
http://kg.sofia.bg/
Мерси, записах се, кога ще ми отговорят?

изпуснала си срока! Трябваше да се запишете до 23 Декември, писмото се получава на 25ти сутринта. Следващото писмо очаквай да ти донесат с куриер на адрес  на 1ви Април!
  bouquet

Laughing Оф,ще ме уморите!

Казвам ви аз ,ако човек за първи път опре до сайта-ще има да се чуди-какво,защо и как...

Евпраксия,сега си на една хубава,дълга опашка (освен ако не кандидатстваш за градина в Кремиковци) и не се знае кога ще ди дойде ред. Ще следиш ежесъботните класирания .
 Още не е ясно,кога и как ще се кандидатства за прием през 2009-та г.
 Официално-само през сайта.

# 513
Детето може и да има някакъв късмет за класиране  и в общинска градина , защо е набор 2004г. все пак.

# 514
Детето може и да има някакъв късмет за класиране  и в общинска градина , защо е набор 2004г. все пак.

Защото до сега нямаше нужда да ходи на детска градина, от време да на време ходеше в Пипи за по 2 седмици в месеца. Но сега няма кой да я гледа, а ние се преместихме и Пипи ни е много далече. Проблемът е, че въобще не знаех, че се кандидатства през този сайт за детски градини и въобще не бяхме кандидатствали.
Сега като гледам, те докато ни одобрят, ние няма да имаме нужда, тя скоро на предучилищнта ще трябва да тръгва.

# 515
Да се доизясня , какво имам предвид като казвам набор 2004г., че този набор не е толкова проблемен като 2005 и още повече 2006г.може би е по-лесно да се намери място за детето.

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 14:51 от Анаид

# 516
Ами ще видим, за това не се бях сетила

# 517
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, но за набор 2004 например на повечето места имаше по най-много 2-3 свободни бройки още от началото, а на места пък хич нямаше.

# 518
Цитат на: Дама в черно в понеделник, 08 декември 2008, 21:32
моля някой да ми помогне със следното - влязох да направя профил на детето, избрах и десет градини. на екрана обаче виждам само 8, като са в ред обратен на този на избиране, т.е. последната избрана е първа. това може да сменя със стрелките, но къде са всичките градини, които избрах? нещо се почувствах глупава...

И на мен ми е странно защо първото ми желание за съответната градина излиза като последно.Трябва ли обезателно да използвам стрелките,за да коригирам желанията си-т.е. първото желание като номер  да си остане първо...
Не знам дали се разбра какво всъщност искам да попитам ,за което се извинявам

# 519
Единственият начин да подредиш желанията си е да използваш стрелките.А за двете кандидатури , които ти липсват , влизаш на страницата на съответната градина , на съответния ред вашия набор , ако пише "Кандидатствай", значи нямаш все още кандидатура и трябва наново да я направиш.Но ако пише "Чакащ", значи има кандидатура и ако тя липсва в списъка с желания, задаваш въпрос в "Обратна връзка", защо е така и чакаш отговор на посочения от теб имейл, при регистрацията и в "Кореспонденция".

# 520
Анаид,благодаря за отговора.

bouquet

# 521
Здравейте  Hug
Имам детенце на 1г 4м и искам на есен да го пусна на ясла в кв. Младост 3. Нови сме в квартала и тепърва ще проучвам кои са яслите там. Но изобщо не ми е ясно кога и как трябва да се кандидатства  newsm78 Само през сайта ли  newsm78 Или на място в яслата  newsm78
Ще съм много благодарна ако някой сподели или поне ме насочи къде има инфо по въпроса.
Благодаря  Hug

# 522
Тук е списъка със самостоятелните ясли, в които се кандидатства на място с молба ,в първия работен ден на 2009   http://www.bg-mamma.com/site/content/view/149/61/, но не виждам да има такива в "Младост", остават яслените групи в  ОДЗ-тата тук  http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&sel=reg&id=15 , нищо не ти пречи да направиш и "предварителни кандидатури "  за 1-ва група в ЦДГ, за всеки случай. Направи си  веднага регистрация и кандидатури във всички, а после ще имаш време да ги проучваш, докато чакаш класиранията.На страницата на всяко детско заведение има и линк към карта, горе в дясно до адреса и телефона.

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 19:10 от Анаид

# 523
Анаид, благодаря ти за отговора  Hug Пуснах кандидатури както ме посъветва. Но сега се сещам за нещо друго  Rolling Eyes Нали тази година ще се гледа дали яслата е в района на адресната регистрация на семейството  newsm78 Не помня миналата година като се регистрирах в системата дали съм си писала постоянен адрес, но ако системата го е изисквала съм го написала. Проблемът при нас е, че в момента на кандидатстване, т.е. сега, сме с един постоянен адрес, а към момента на започване на новата учебна година ще сме с нов адрес, а имено в района, където сме кандидатствали. Има ли нещо, което мога да направя  newsm78

# 524
  • София
Сега в Календар по Нова тв ще кажат за кандидатстването в детските градини

Общи условия

Активация на акаунт