СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 99 674
  • 1 846
  •   1
Отговори
# 495
  • София - Дианабад
Maria_ , пробвай с "Предварително кандидатстване".

# 496
  • София
Благодаря ви момичета!  bouquet
goris,пробвах с предварително кандидатстване,но ни отхвърли.
Maria_, нямаш предимство от баткото, защото към септември 2010 той няма да е в това ОДЗ. При нас беше същото-нямах предимство от каката. Емма си я приеха по нормалния начин, т.е. чист късмет, че се класира.

Всъщност чак сега погледнах, че баткото догодина по това време ще е на 6г, не на 7. Не знам защо ти отхвърлят предимството.

Аз го записвам за 2009,а не за 2010,а баткото ще навърши 6 в края на ноември 2009.Когато Гого стане на 10 месеца,баткото ще е още на 5.

# 497
  • София - Дианабад
Не знам защо ви отхвърля  newsm78, аз кандидатствах за малката още веднага, щом беше възможно.
Пробвай пак! Успех! Peace

# 498
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря ви момичета!  bouquet
goris,пробвах с предварително кандидатстване,но ни отхвърли.
Maria_, нямаш предимство от баткото, защото към септември 2010 той няма да е в това ОДЗ. При нас беше същото-нямах предимство от каката. Емма си я приеха по нормалния начин, т.е. чист късмет, че се класира.

Всъщност чак сега погледнах, че баткото догодина по това време ще е на 6г, не на 7. Не знам защо ти отхвърлят предимството.

Аз го записвам за 2009,а не за 2010,а баткото ще навърши 6 в края на ноември 2009.Когато Гого стане на 10 месеца,баткото ще е още на 5.

Ама и аз съм една .....  ooooh! Явно вече съм влезнала в 2009-та, та за мен "догодина" е 2010-та  Crazy

# 499
а може ли някой да каже как става отписване от детска градина?? и веднага ли дават обратно медицинските картони?

# 500
                     Отписването е ебементарно! Отиваш при директора и подаваш писмена молба,плащаш си таксата и с бележката при мед.сестрата да си вземеш картона.От там нататък директора си подава инфото.

# 501
  • на път
Имам такова питане моля  Hug

Записах си малкото дете за ОДЗ в листата на "чакащите", но не му виждам името в листата за съответната градина. Може ли някой да ми каже кога ще се видим там  newsm78

# 502
  • гр.София
Имам такова питане моля  Hug

Записах си малкото дете за ОДЗ в листата на "чакащите", но не му виждам името в листата за съответната градина. Може ли някой да ми каже кога ще се видим там  newsm78
Изчакай до събота,когато ще е поредното класиране. Тогава обновяват и списъците.

# 503
  • София
Момичета, прочетох в сайта, че на 26.12.08г. и 02.01.09г. няма да има елиминации, т.е. дори и да ни приемат на класирането от 27.12.09г. в едно ОДЗ(където сме 6-ти чакащ) ако не съм го записала м/у 29.12.08 и 02.01.09г. това не променя нищо, т.е. ще мога да го запиша на 05.01.09г.
НАЛИ ТАКА?

Моля, потвърдете ми правилно ли съм разбрала, че в тая бъркотия вече започвам да си мисля, че не мога да мисля Embarassed

# 504
  • гр.София
Момичета, прочетох в сайта, че на 26.12.08г. и 02.01.09г. няма да има елиминации, т.е. дори и да ни приемат на класирането от 27.12.09г. в едно ОДЗ(където сме 6-ти чакащ) ако не съм го записала м/у 29.12.08 и 02.01.09г. това не променя нищо, т.е. ще мога да го запиша на 05.01.09г.
НАЛИ ТАКА?

И аз така го разбирам Peace И през лятото направиха нещо подобно,докато много градини бяха в почивка.
 Освен това,вие ако се класирате на 27 дек, така или иначе после имате две седмици време за мислене.

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 21:31 от blanc

# 505
  • София
Момичета, извинявайте за тъпия сигурно въпрос, но не съм чела цялата тема.
Когато ми изписва в сайта на ИСОДГ или каквито са там, че детето не е навършило възраст за кандидатстване в ДГ, това означава, че молбата (предварителното кандидатстване) ще се активира в началото на календарната година или на рождения ден на детето? Най-вероятно е второто (Shocked Shocked Shocked), но искам да съм сигурна.

# 506
  • нейде там, където ....
Май и с предварителното кандидатстване нещата не са ясни - в най-добрия случай г-н Джонев и някой от Общината знаят кога и как ще се задейства и за какъв ... случай беше въведено.

# 507
Как мога да запиша детето си в детската градина до нас. Казаха ми, че няма места, а имало и страница. Аз такава не открих. Детската градина е точно срещу балкона ми, а не ми дават да я запиша!?

# 508
  • София
Как мога да запиша детето си в детската градина до нас. Казаха ми, че няма места, а имало и страница. Аз такава не открих. Детската градина е точно срещу балкона ми, а не ми дават да я запиша!?
Tи сериозно ли? ooooh!
http://kg.sofia.bg/

# 509
Tи сериозно ли? ooooh!
http://kg.sofia.bg/
Мерси, записах се, кога ще ми отговорят?

Общи условия

Активация на акаунт