СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 99 784
  • 1 846
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте
обяснете ми как да кандидатствам за ДЪРЖАВНА ДЕТСКА ЯСЛНА ГРАДИНА при положение, че не е в списъка ето къде се намира
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=57cca6beae42bc8eb1eb3913ea26777f& … &initsearch=1
Какъв е точния адрес? ТУК: http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=7711 има списък на самостоятелните ясли. В тях се кандидатства се с молба на място.  Peace

# 616
  • София
Здравейте, момичета!
Много се извинявам, ако въпросът ми е глупав - ако детето ми еродено през 2007 кога най-рано мога да подам молба за градина?
Ако синът ми е учил в детската градина, но вече е в училище има ли предмство?При кого се подават документите за предимство и кой го оценява?
Благодаря, извинения още веднъж за въпросите.

# 617
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, момичета!
Много се извинявам, ако въпросът ми е глупав - ако детето ми еродено през 2007 кога най-рано мога да подам молба за градина?
Ако синът ми е учил в детската градина, но вече е в училище има ли предмство?При кого се подават документите за предимство и кой го оценява?
Благодаря, извинения още веднъж за въпросите.

Догодина, т.е. в година, в която навършва 3г.

Няма предимство

Предимствата се отбелязват в сайта, а при евентуално записване се доказват пред директора.

# 618
  • Нови искър
благодаря оправих адреса сори явно се е прецакал при копирането благодаря на всички които ми отговориха не знаех че има и такива които трябва да кандидатствам на място

# 619
Здравейте!
Можете ли да ми кажете кога да запиша дъщеря си за ясла - родена е 24.1.2008г? Сега само съм я регистрирала в системата, а мисля, че се кандидатства в първия понеделник на февруари?

# 620
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!
Можете ли да ми кажете кога да запиша дъщеря си за ясла - родена е 24.1.2008г? Сега само съм я регистрирала в системата, а мисля, че се кандидатства в първия понеделник на февруари?

Така беше миналата година, за тази май още не е ясно. За това по-добре пусни от сега едно предварително или каквото там ти позволи с-мата кандидатстване.

# 621
Добър вечер мили мами.Искам да ви попитам-регистрирах малчо за детска градина и след след последното класиране сме между 183 и 374 номер.Та въпроса ми е имаме ли шанс,след като сме толкоз назад.Нищо не мога да разбера с тези номера-променят ли се newsm78
Благодаря ви

# 622
Здравейте!
           Аз регистрирах дете родено през същия месец и същата година.Опитах да кандидатствам и системата го прие.Даже го има в списъка на чакащите деца за първа /малка/ яслена група.А как ще го класират все още не се знае!
           Така ,че влизай в профила и кандидатствай. Peace

# 623
  • София
Добър вечер мили мами.Искам да ви попитам-регистрирах малчо за детска градина и след след последното класиране сме между 183 и 374 номер.Та въпроса ми е имаме ли шанс,след като сме толкоз назад.Нищо не мога да разбера с тези номера-променят ли се newsm78
Благодаря ви

Разбира се, че се променят. Просто всеки понеделник проверявай на кое място сте. Системата е постоянно в движение. Например, след като приеха сина ми в едно ОДЗ съвсем наскоро, аз го отписах от поне 10 други детски градини в които бях кандидатствала, така, че всяка седмица има движение - кога напред, кога назад...

# 624
  • Нови искър
Здравейте!
           Аз регистрирах дете родено през същия месец и същата година.Опитах да кандидатствам и системата го прие.Даже го има в списъка на чакащите деца за първа /малка/ яслена група.А как ще го класират все още не се знае!
           Така ,че влизай в профила и кандидатствай. Peace
Не се притеснявай има шанс ние чакаме от май миналата година и все още сме мръднали едва 20 номера спокойно

# 625
искам да кажа че моят племенник чака вече 3 год за ясла .искам да знам дали с това ново класиране няма да чакаме о6те 3 год нов ,номер ли 6те дадат на детето .това ще баде наи глупавата система никаде го няма това.

# 626
 Здравейте. В понеделник ходих до детската градина в която кандидатстваме и та директорката ми показа проекта за регламент за прием но каза че им бил разпратен само за служебно ползване. Знае ли някой къде може да се види въпросния проект? Успях да разбера само че няма райониране и се дават твърде много точки за социални проблеми. Мнението на директорката беше че проекта е неприложим и че детските градини се превръщат в някакъв вид социални заведения в които ще ходят деца на социално слаби, разведени,студенти и подобни. Днес трябваше да има дискусия в предаването за майките по btv но по някаква причина не се случи.

# 627
  • гр.София
 Да, и аз напразно си отвисях пред Тв-то днес. Но те са на запис и сигурно информацията нямаше да е съвсем актуална.

# 628
  • София
В сайта има писмени протоколи от заседанията на комисията към общината, последният е от ноември 2008.

# 629
  • Върху лъчите на Слънцето.
За какви протоколи става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт