Споделете 80

• 26 013
  • 990
  •   1
Отговори
# 105
  • Sf
наздраве! С чудесен повод и пожелания да сте бързи, смели, сръчни!

Лого5ка, слънце, намери някой печен в компютрите да ти пренесе лисънингите от касетите на CD  Grinning

# 106
  • под дъгата
...  като изоглавена през целия град...
Любима дума, благодаря, че ми я припомни  Simple Smile
Сигурна съм, че ще се справиш, Кампарита!

Няма по-падащо и удрящо се дете от моето. И по-диво. Дали съм претръпнала?

# 107
Мойто диване- еколог, олепило цялата къща с екологични лозунги- "Спирай водата", "Гаси лампите", "Не вземай вана, а душ" и т.н.
Какво да ви кажа....  ooooh!

# 108
Хах, Флор, напомни ми, че аз пък преди време лепих вкъщи лозунги - Тук не се пуши...не че много ефект имаше....

Дрогирам се в момента със смес от мед и лимони, която е б@си киселото нещо...ако ви се струвам леко рязка, от това ще е  Laughing Следва вана с топла вода и морска сол, после фервекс и да се надявам да го преборим без други лЮкарства туй прасе  Crossing Arms

# 109
Приятно е. Културна работа.
Почти си търкам очите и не вярвам - ще забранят пушенето на всички обществени места от 2011г. В Пловдивско открит завод за преработка на отпадъци...
every me, верно ли сме в Европа?

# 110
Мойто диване- еколог, олепило цялата къща с екологични лозунги- "Спирай водата", "Гаси лампите", "Не вземай вана, а душ" и т.н.

Ау, браво на детето, Флор. Много ме зарадва  Grinning

# 111
Нотар, прибави и мръсен канал и пречиствателна станция във всяко населено място.

# 112
Ео, ке се бием и ке се борим коя да пусне споделете 84  Mr. Green

# 113
  • София
Аз само отбелязвам, виждам и споделям тук, малките удобства и радости, постигната с подкрепата на софийска община, notar.

# 114
Тая вечер съм телезрител и шоколадовобонбоноядач.В резюме- Нети ми адски неприятна, Жени Калканджиева за чий се загрози с тая руса коса и Линдор, ах, Линдор, чудесен вкус.
Чавето скочи от облегалката на дивана към парното и се строполи между двете. Вдигнах го уплашена и му щракам с пръсти да видя дали ми следи движението, а той ми се хили като тиква. Бащичко.

# 115
Голямо усилие ми костваше, ама се сетих името на Аб, който предполагам, че е пила Калина(четох предната тема)- Zmax?
Писна ми от болести, п-и-с-н-а ми!

# 116
  • Варна
Сопрано пожела да се поспрем със спама, не с наздравето Laughing.
Наздраве ви!
Споделям спокойна вечер и че другата седмица ще "изтрещя", та отсега моля да не ми обръщате внимание. Просто винаги така се получава. Емоционално пренастройване ли, нервност от очакването- не знам, но съм достойна за скрита камера седмица преди да се прибере милото Laughing. Снощи казах на детето, че след четиринадесет дни/има си календарче и късаме листи Crazy/ корабът на тати ще е в Несебър и ще се качим да го разгледаме преди да си го приберем. Такава усмивка отпра щастлива милият в съчетаение с "мамо, аз сега ще мечтая с тати как ще караме кораба", че лошо ми стана- всичко разбира и си преживява вече.
Дертът ми е с Маца как ще се разберат като му спи на мястото в момента и за нея съм "любов голяма", а той не я виждал, ама ще се види- не остана Simple Smile.

# 117
И  н-а  м-е-н!!!
няма и месец как се натрових с оня проклет АБ и ей на...иде ми да псувам хамалската всички вируси, ама сигурно още повече си разклащам аурата като се гневя  ooooh!

# 118
Може ли аз да пусна 83, Ева на сцена я няма ...

Споделям, че няма какво да споделя, освен че ужасно много ме мързи. Обхванала ме е една апатия и ми е все едно. Дали от есента, дали от ЕГН-то ... Само черен линдор ме откъсва от апатията, но за кратко, нямам складови запаси от него за съжаление. АБ-то май е Зинат, Дренке.
И на мен ми се ходи на купон, но като дойдат почивните дни и се чувствам като парцал ... И алкохолът не помага за настроение, само ми се приспива Sad.

# 119
Може ли аз да пусна 83, Ева на сцена я няма ...

Има я, ама очевидно на нея и е все едно  Mr. Green

Евентуално ще се борите с every me  Wink

Общи условия

Активация на акаунт