Споделете 80

• 26 015
  • 990
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Може ли аз да пусна 83, Ева на сцена я няма ...
Crossing Arms Whistling

Споделям, че съм отстъпчива.

# 121
Аз пък искам Ева на сцена да я пусне /Сп 83, де/. Simple Smile Репликата ми е към Фреш.

Сели, на кфо се прайш, скъпи, напоследък? Не си добре нещо, да не са ти правили лоботомия извънземните?!
Не си ме дразнил толкова откак ми каза на латински п...а заспала в първия ни разговор тук. Безобразие!

Еvery me, пусни някоя увита в мисли тема, прелистена! Кефи ме.

# 122
  • UK
Споделям скапано настроение. По ред причини. Ужасно ми е, днес се прибирах към къщи напълно разревана и без никакъв шанс да спра.

# 123
С какво бе Миши толкова много те подразних?

И моля те изразявай се по-простичко. Нямам представа какво е лоботомия, нио пък кои са извънземните.
Безобразие, наистина!

# 124
Пуснал си много подла провокация, която не е в стила ти. Това ме дразни.

# 125
Аз пък колкот' и теми да пускам напоследък, все съм си отвита...откъм мисли  Crazy

# 126
Есте, аз бих оставила душата си намира за известно време. Flutter

# 127
Е кво да направя бе, МИши?! Интересува ме живо този въпрос. Или както казва вашият духовен баща Сопрано - знаете , че ми е важно! Simple Smile

А и Татти не ми дава да пускам повече анонимки в ДиС.  Cry

# 128
  • София
Увита в мисли, заспивам аз, ти се отвиваш, Ester, болезнена зима ни чака. Завий се.

# 129
Ео, ке се бием и ке се борим коя да пусне споделете 84  Mr. Green
Това , Естер, цяла сутрин го мислих.
След кървава вътрешна борба, реших да ти отстъпя това право, защото:
1. си по-голяма и си в началото на въпросния набор
2. ще изглеждам благородна и мила  Mr. Green

# 130
казва вашият духовен баща Сопрано - знаете , че ми е важно! Simple Smile

?! Не и моят.

Освен това прочети си пак последните изречения от смотаната тема и ми кажи, дъщеря ти от кои ще бъде - от заетите или от незаетите? А майка ти от кои е?

Безкрайно уважавам това което правят жените -... защото полза от това няма.
Звучи лековато.

# 131
Дренко, точно този е!

Знам че има тема за ББ, но чак не ми се влиза там, толкова ми опротивя тази вечер. Пак ще се прочуем в ютуб по света. Щях да кажа мангалска работа, но знам че не е позволено, затова ще премълча.

Лого5ка, имам 3 нови, неразпечатани касети, а нямам касетофон. Дай адреЗ да ти ги пратя. Сериозно.

# 132
Моля, да не ми обиждате темата! На някои може тези терзания да се струват смотани, но за мен не са.

Освен това и майка ми и дъщеря ми са ми сърдити, защото пропуших. Но пак ще спра.

Кво е направил пак ББ?

# 133
  • София
Споделям, че ми  е много уютно да ви чета. Много е задушевно всичко, което пишете, добронамерено, приятелски. Изпълнено е с няккава търпимост към особеностите на другия. Никой не се взима на сериозно, никой не клати показалче. Отдавна не е било толкова приятно за четене. Това ми вдъхва вяра, че мизантропията ще изчезна постепенно, ще пеем дитирамби за толерантността  и любовта, за злобата, съществуваща само в книгите. Амин!

# 134
Това , Естер, цяла сутрин го мислих.
След кървава вътрешна борба, реших да ти отстъпя това право, защото:
1. си по-голяма и си в началото на въпросния набор
2. ще изглеждам благородна и мила  Mr. Green

Да, бе, сега какво цял форОм ще разбере, че щом я пускам съм:
1. стара
2. неблагородна и нахална  Mr. Green

every me, права си, трябва да се завия, че ей на и простивам от това течение в главата ми  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт