Споделете 80

• 26 025
  • 990
  •   1
Отговори
# 135
Гледах ги малко, какви са тези дебили, бе! Темата за ББ я чета само, ако някой ми пусне линк към нечий коментар, т.е чета е силно казано. Мише, не се ядосвай, Сел, като автор, е просто събирателен образ на мъжете от темите на Борис/да речем/.

# 136
  • София
Еvery me, пусни някоя увита в мисли тема, прелистена! Кефи ме.
Скоро.
Споделям, че обещах.

Заиграхте се с подписа ми тази вечер ...

# 137
...Това ми вдъхва вяра, че мизантропията ще изчезна постепенно, ще пеем дитирамби за толерантността  и любовта, за злобата, съществуваща само в книгите. Амин!
Това със сигурност не го разбрах. Още по-малко Сел. Нали Сели? Joy

Мухаха, изгубих Свук и кЪртина.

# 138
Мишона, и аз те обичам, хайде да заровим томахавките ...
И аз искам Ева да я пусне, не съм я чела напоследък, аз и без туй чета малко теми напоследък, но Ева я чувствам виртуално близка.
Споделям само, че искам денят да е по-дълъг ... и да имам повече време за себе си, химера е май това.

# 139
Закачката с Ева е защото сега се е прекръстила на Anyway:) Иначе аз към кой ще пусне 83 нямам отношение, а може би има и още от набора, които не са си признали. Виж, МГМ е добре, почти сигурно е, че конкуренция няма да се появи.

# 140
  • Варна
Какво му има на Селинджър?!?
Такъв си е или се прави. На кого му пука. Нито съм му поверила финансите си, нито сърцето и настоящето си. Мен ме забавлява Peace. С удоволствие бих се запознала, поговори, пийнала,  забавлявала и помогнала ако мога с всички в темата без задни мисли Hug

# 141
Насаждам се тук между тез задушевни, добронамерени и приятелски разговори както каза Имелда.
Искам да споделя.
Плаче ми се. Много.Че и повече даже. А не мога да го споделя почти с никой. Добре, че има маргаритки.

# 142
Супер. Вечерите на очертаващите се бизнес трипс във Варна и Бургас няма да са самотни и скучни.  Mr. Green

Миши, утре ще отскоча до Славейков за да си закупя речник на чуждите думи в българският език, както и синонимен такъв, че ми писна да не разбирам и да се излагам като кифладжия. Що пък като кифладжия винаги съм се чудил, но съм го чувал това. Само Кифлата да не го приеме лично, че тогава става страшно.

# 143
friki, вземи пример от мен, сподели си, поплачи си на нашите рамена, ние ако може ще помогнем, ако не ще кажем всеки по нещо мъдро и доброжелателно и ще ти олекне поне малко...не го задържай в себе си  Hug

# 144
Friki, ето маргаритки.   bouquet . И прегръдки.

Лека нощ, другарчета.

# 145
   Споделям, че от 2 дни проклетия експлорър, освен на първа страница / тук/  не прави нищо друго.  знам, че имам проблем... и знам - извиках комп лекар за утре.

Ама чета, чета, чета. Форума .. !    Само това си имам.   Вястнах се и тук.   Тя си ми е любима тема,  но само чета,  ай каква загуба е било това, ама откъде сили.. Tired
   оплаках се.   До утре вечер си имам само Форум и това е.
  Сипвам си едно малко, време е да се приспивам.  Наздраве на присъединилите се.Simple Smile)

# 146
Имах един съученик от техникума, викаха му Тошо Найка. Имаше първите Найкита Еър Макс в училище. И до сега така го знаят. Само за кратко, в ерата на джиесем бума му викаха Тошо Есемеса. Много свестно момче.

# 147
Днес бях ниска, грозна и дебела / визирам като душевно състояние/. Не ми помогна и тренировката дори. А това вече е притеснително. Утре ще си купя витамини.

# 148
  • Варна
Летяща Hug! Временно е- ще мине/ купи си гуарана/...

# 149
 Hug Hug Hug
Ще ми мине. Още малко малко форум, още малко шоколад , повече Роберто Фонсека и сън. И тогава ще съм силна и далечна. И ще си спомням хубавото, без да ме боли краят.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт