Споделете 80

• 26 034
  • 990
  •   1
Отговори
# 150
С удоволствие бих се запознала, поговори, пийнала,  забавлявала и помогнала ако мога с всички в темата без задни мисли Hug

Ето защо не ходя на форумски срещи.
Споделих.

# 151
  • Варна
  Joy
Нямах това предвид Сопрано!

п.п. къде ти е обзора

# 152
Не ми помогна и тренировката дори.
Ооо, какво тренираме, Летяща?
п.п. не е хубаво че тук всеки споделя, а нищо не казва...

# 153
В гуглеТо на безстрашна, ми излиза профила на естер, хихи

По НВО дават док. филм за Ани Лейбовиц, фотографката - невероятна жена, дали мрънка като си мие чиниите newsm78

Утре съм на работа, след еднимесечен отпуск - не ми се ходи Rolling Eyes Наздраве!

# 154
  • Варна
Имаме куче. Въображаемо, но все пак куче.  ooooh! Налага се да го разхождам  newsm78 , да го храня и да го гушкам, когато плаче. Нямах нищо против, но тази вечер настъпах мокро петно на килима, което си беше съвсем реално. Попитах младия собственик на кучето от що е туй петно, а той чистосърдечно ми призна, че кучето се е изпишкало. Мхм.  Thinking Сега се чудя какво да правя с кучето.

# 155
Саня, направи го виртуално  Mr. Green Дани си има такова. На приканването ми, че е време за нещо (писане, ядене или нещо си друго), получавам отговор: "Изчакай, в момента храня/поя/разхождам кучето"  Laughing В момента преди да кресна, се сещам за варианта "истинско куче", и разтягам усмивка от ухо до ухо. Приключваме дебатите с уговорката, че до 2 минути ще приключи с всички грижи по т.нар. куче и всички сме доволни  Grinning

# 156
  • Русе
Току що Азис каза, че вчера бил разбрал каква е разликата между батериите и мъжа.. дъра-бъра и т.н.
Пак ни четат сценаристи май...  Laughing
Саня, много се смях с вашето куче. Как се казва? Каква порода е, цвят, възраст, навици? Разкажи още  Mr. Green

Много се ядосвам с една кухня. По-точно се ядосвам на смотания ми компютър, че не ми върви кухнята добре. Много я натоварих и се бавя в пъти повече. Можеше още следобед да е готова. Не мога да й наглася светлините добре и ще счупя нещо накрая. Не че ви интересува, ама да си помрънкам по това време, когато четат по-малко хора.
По принцип много рядко си правя визуализации на проектите, но този път е наложително, за да убедя човека в едно нещо.

Някой ще ми даде ли съвет за малка кола, която да харчи малко  Flutter На старо ще вземем. Можем да отдели хипер-мипер малко пари. Не държа на нищо, освен да е с 4/5 врати. Нито държа да е малолетна, нито мощна, нито нищо. Само да е евтина и да пие наистина малко.  Rolling Eyes

# 157
Споделям, че може би е по-интересно за въображаем любимец да си избереш примерно динозавърче... кучето е ясно къде и защо се разхожда...  Whistling

# 158
Забравила съм да споделя, че въшки от миглите на 4-годишно се махат с упойка, няма друг начин, ако ви се наложи все пак, да знаете. Вече и през това минахме.

Ух, то станало студено бе.

# 159
  • ул. "Мечтание"
Забравила съм да споделя, че въшки от миглите на 4-годишно се махат с упойка, няма друг начин, ако ви се наложи все пак, да знаете. Вече и през това минахме.

#Shocked

Легнах да спя... Но Сънчо ме пропусна... за кой ли път... Та сега предъфквам по Фоксо поредната серия на Бъфи която гледам за милионен път... newsm50 hit

# 160
Добро утро? Да-да, за Данчо от рекламата може би, но аз не съм мигнала от два и половина. Предродилна треска ме тресе. На всичко отгоре сънувах, че горя в ада, много горещ сън. Вал Килмър беше главния дявол. Кошмар, казвам ви. И това, защото  някакви воини от "Стражева кула" ми изкараха акъла заради детето. Звъни се към девет на вратата, Стеди отваря, аз бях в будоара си, правех соса на пълнените чушки. Известно време не чувам нищо и решавам, че е съседчето, което и без това е постоянно у нас, но липсата на трополене, викове, кикот и тряскане на врати ме озадачи. Поглеждам, и виждам как двама охлюви - един очилат и една бозава, разлистват книжка с картинки на Стеди. Викам- Кого търсите?! А бозавата започва благо: " Добър вечер, ние сме от едно образователно сдружение и бихме искали да получим отговор на въпроса от къде търсите опора и съвет при решаване на важни въпроси в живота Ви?!" И ме гледа опулено, очаквателно, сякаш от моя отговор й зависи живота. Аз, изтрещяла, щото виждам на книжката мимоходом, че пише нещо за "единствения верен път" , "стражи на божието слово" и прочие й се тросвам небоголюбиво: "Не по вратите на хората госпожо!" Най-грубо й захлопнах вратата под носа, очилатия не успя и гък да каже. Завлякох Стеди за плитката в стаята и половин час си говорихме за секти, лоши хора, които говорят като добри и се преструват на добри и прочие религиозни и нерелигиозни работи. И я наказах задето отваря вратата без да пита кой е. Сега се чудя дали да се притеснявам, защото в резултат на разговора ни ходи да се моли на иконата на Богородица да я пазела от лошите хора.

Как, как да предпазя детето от всички гадости, без да го превръщам в параноик,циник и куко, но да й дам достатъчно разум и да й изградя инстинкт за самосъхранение? Много ви моля, кажете ми, защото да се будя всяка сутрин в два и половина, търсейки отговор на въпроса, действа изтощаващо и загрозяващо. Превземам ли се?

Та добро утро, ранобудници.

# 161
 Laughing ... в будоара си!

Аз съм на крак от пет, изпращах пътуващ.

п.п. Им, не твоя.

# 162
Добро утро Ели.
Няма начин да и опънеш чадър-важното е да и говориш, често и напоително, така няма начин поне една десета да не влезе в главата и.
И аз не спах-била съм солидарна с теб явно.

Вчера Ведрият ме заведе на парти. Барнах се с рокля на заем и моден силует. Допуснах две грешки-трябваше да си обуя високи токове-а) за да не говоря от подмишниците на хората, б) за да изолирам от части студа на "последния топъл ден".

После си поговорихме, "ти утре нали нямаш нищо против да изляза с приятелки", "не, но всеки път после се караме" и т.н.
В резултат се вкиснах-прибираме се в 10.30-детето будно. Добре, че поне преди да излезем я нахраних. После още не свалила роклята на заем-редовното, защото на него му е уморено и лошо-разтеглена ръка, схванат крак (имам понякога чувството, че съм омъжена за тенекиения човек), детето къпане, обличане и редовния въпрос "какво има?"
е как какво има-искам и аз да седна и да чатя, искам да поразполагам и аз със себе си малко .... но няма сми, веднага щях да бъда обвинена в егоизъм.
Но и нещо позитивно-след малко ще ходя на работа-там съм само за мене си.

да бе да Калин@-обянявай, че нямаш сестра:)

# 163
Мисля, че ми е крайно време да заспя зимен сън.

# 164
  • Русе
Добро утро!
Всеки път, когато прочета заглавието "Харчите ли парите на мъжа си?", в главата ми изкънтява "ДА, РАЗБИРА СЕ!"  Crazy

Луда ли съм? Легнах в 4 и нещо. Но станах към 6.30. И то защо? Защото се разбрах да се видя с една приятелка рано сутринта на кафе  Laughing Меракът за малко бягство от лудницата, ме кара да правя странни неща  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт