Споделете 80

• 26 040
  • 990
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Споделям на модератори и админи, че не биваше да заключват морално-етичната, но и семейна тема - имам още какво да кажа на тоя психопат, автора!

Фрида, много ведро и великодушно поемаш всички задължения по време на вечерен чат... Аз на Неженения съм му организирала семейни занимания с детето преди сън и скоро не е имал време да е неразположен...

# 166
Въх, Елист, едно много симпатично момиченце бе запалило терасата и се затворило в стаята си. На мой колега. И пушеци, димища, нооо, като звънят пожарникарите на вратата, госпожичката казва:
  - Кой е? Татко ми е казал да не отварям на непознати!
Госпожо Фрида Ведра, вчера минах покрай паметника на Иван Ведър. Вие нямате нищо общо, нали?

# 167
Добро утро прекрасни !

Споделям, че не мога да се наспя, откакто Станислав тръгна на училище.
Ставам много рано, вечер лягам късно, почивните дни на-късно в 7 съм станала. Не мисля, че ще свикна с тоя режим.
Най-много да навляза в още по-дълбока дупка.
От вчера и скъпия е болен.Сега се опасявам да не ни зарази наново с детето.
Трябва да измисля някакъв изолатор, че ми писна от тия болести вече.
Имам чувсрвото, че тая година нищо няма да ни пропусне.
Няма да мрънкам повече.Обещавам.

# 168
  • Варна
Добро утро Grinning!
Споделям слънчева утрин и добро настроение, а след малко и кафе.
Саня много се смях  Laughing!

# 169

Как, как да предпазя детето от всички гадости, без да го превръщам в параноик,циник и куко, но да й дам достатъчно разум и да й изградя инстинкт за самосъхранение? Много ви моля, кажете ми, защото да се будя всяка сутрин в два и половина, търсейки отговор на въпроса, действа изтощаващо и загрозяващо. Превземам ли се?

Та добро утро, ранобудници.
Няма такъв начин, Ели, параноята , в умерени граници, е просто задължителна. Особено днес.
Аз нямам нищо особено за споделяне. Това, което Ведрата е писала, ми е много познато. Обаче аз съм дебелокожа, първо, и имам свекърва-злато-второ.
Нападнали са ме едни мисли за развитие в една далечна от мене посока (но пак в рамките на същата компания). Снощи и мъжът ми, и брат ми в почти прав текст ми заявиха, че съм щяла да се надхвърля. Че това не било за мене.
Дали пък няма да се амбицирам още повече от думите им? newsm78

# 170
Добро утро! Вече се радвам на служебен нет, но ще гледам да не се оливам съвсем. Някъде от дълбините на съзнанието ми, се опитва да изплува притеснението, че съм напълно зависима от форума, но аз го затискам с всичка сила.
Въображаемите любимци, приятелчета и други, чувала съм, притесняват някои родители и психолози. За мен са очарователни. Децата имат фантазия, защо да им я съсипваме.
Елист, по твоя въпрос и аз се лашкам между параноята и разума. И май повече залитам към параноята.
Сели, национално турне ли ще правиш? Обадете се за по едно питие, ако решите.

# 171
Шефът извадил портмонето и брои стотинки за кафе-машината. Аз със специфичния си хумор му подвиквам: "Бос, заплати ли ще раздаваш?"  Mr. Green Всички избухнаха в смях. Тъй де, ако не иронизираме ситуацията, бая рев трябва да изревем всичките  Laughing

# 172
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро и от мен!

Деб, ако си взимате кола, не ви препоръчвам Пежо като икономична марка. Лъвчетата са лакоми дори по каталог. Тия от рекламите с една капка - 42 км., лъжат като дърти цигани.

Ели, абсолютно правилно си постъпила като си провела този разговор. По - добре доза параноя, отколкото проветрена глава вбъдеще. Минала съм през подобно нещо и благодарение на родителите ни, нещата не излязоха извън контрол.

Споделям, че ми е кофти. Вече доста време стана и не знам кога ще се оправя. Чисто физически не се чувствам добре.

# 173
Уморена съм, не се наспах отново.

Забравила съм да споделя, че въшки от миглите на 4-годишно се махат с упойка, няма друг начин, ако ви се наложи все пак, да знаете. Вече и през това минахме.
И с рязане на миглите ли не стана?
О къде ги пипнахте тия въшки да му се незнае Confused

# 174
Добро утро!
Ако снощната дрогировка с мед, лимони, прополис и фервекс е помогнала, то явно онова прасе е по-упорито и си ме зачатка пак главата и синузита как си знае...Спах на пресекулки - солидарна със споделетското безсъние. Като ще споделяме, ще споделяме всичко! Днес дойдох на работа, защото няма как да си взема болничен в момента, а и не искам, предпочитам да го изкарам на крак, ама по-леко ако е възможно. Дрогирах се с упсарин този път - двойна доза и пак метнах под езика прополис за смукане...поне като ми е под езика трудно говоря и колегите по стая намазват, че не им надувам главите  Laughing

А това, дето гугъл на безстрашна вади моя профил си е направо комплимент за мен  Blush
въпреки, че като се знам какъв съм заек, само ще има някой бъг в гугъла, то аман от пишман програмисти Mr. Green

# 175
Добро утро, прелести ненагледни.  Grinning

Ноти, тренирам каквото ми падне. Важното е кръвта да се движи и пот да се лее.
Ранното лягане помага. Както и двете приспивателни - портокалова тинктура - сок от портокали в алкохолната среда на руска водка.

Пожелавам ви интересен ден.

# 176
Добро утро!
Имах прекрасно начало на деня. Днес съм решила да направя нещо генерално. Дано да се получи.

# 177
Успех.

Отивам с челядта в парка, ще ми трябват сили днес Crazy

# 178
Днес за първи път се почувствах попреминал.
Заведох синът ми до училище и чух коментар от две дами с липсващи предни зъби, че на Кирил баща му изглеждал млад. Grinning

# 179

Естер, това в подписа ти е добре казано... малко тъжно и някак си несбъднато болящо, но...  добре казано...

Общи условия

Активация на акаунт