Споделете 80

• 26 053
  • 990
  •   1
Отговори
# 180
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
на първи щели да спират водата в Студ,. град ... честито

# 181
В къщата ми има черна дупка. Даже може би няколко черни дупки. Упорито ми изчезват всички шноли, фиби и ластици, които си купувам. Както и да е, разчитам че дори и рошава няма да стресна Милото, пък и отдавна е привикнал с падналите по пода косми. Обаче дето ми изчезнаха двете пили за нокти ми дойде малко повече. Ще си купя нова днес, не е там въпросът, но докога ще е така? В списъка на погълнатите вещи са и бебешко одеяло?, биберон, сгъваем дамски чадър ( калъфът му си седи в коридора), един ключ.
В резултат се чувствам висока, дебела и мърлява, обратнопропорционално на чудесното слънце, което напича прозореца.
А, и май съм загубила чувството си за хумор. Отговарям сериозно по теми, които май не са.

# 182
  Димана и Момчил нямат въображаеми домашни любимци, те имат въображаеми деца, всеки по 100 на брой. Аз съм една млада баба на 200 внуци, които милите ми деца се опитват да ми пробутат да гледам, аз не се давам обаче.

# 183
Днес ще посрещам големия си синковец, който се връща от бригада в Щатите - дали се е променил? Неочаквано, но като че ли се вълнувам леко...

# 184
В къщата ми има черна дупка. Даже може би няколко черни дупки...

Споделям само един съвет...
... внимавай къде стъпваш...

# 185
О, Рокси, купи си нещо с дупчица и го завържи с петнайсет метра канап галиран tex ...
и го вържи за тръбата на парното. Като изчезне по канапа ще стигнеш до черната
дупка. Нашата се оказа кошче с части от играчки и Лего - та всякакъв размер.

# 186
Кифлата първо ме разсмя...После се сетих, че в детската градина си играехме на поробен народ на някаква планета, чиято принцеса(аз) трябваше да го освободи. Принцесата винаги беше бременна и никога не се знаеше кой е бащата Laughing
А малко по-късно, като си оправях леглото сутрин, обяснявах на въображаемото си дете как се покрива леглото и приглаждат чаршафите Rolling Eyes А още малко по-късно му обяснявах това на английски и френски  ooooh!
Май за това си мислех, че братовчедка ми ме разбира телепатично и не се налага да и говоря  Laughing За съжаление, не се оказа вярно, на реалните деца трябвало да им се говори Crazy

# 187
Откъде толкова канап, Вълчо:) Аз трябва да вържа всичко. ПЕриодично предглеждам зад дивана, зад спалнята и на ей такива места и откривам това- онова.

# 188
Днес ще посрещам големия си синковец, който се връща от бригада в Щатите - дали се е променил? Неочаквано, но като че ли се вълнувам леко...

Най-вероятно се е променил, но дали ще си го покаже и дали ти ще разбереш е друг въпрос, зависи каква е връзката между вас. Но и най-вероятно и той се вълнува поне малко.

# 189
dididid, ти не беше ли онази с прашките триумф от темата ми за лузърите и випуска? А?
тва за триумфа ти си го измисли

# 190
Един въпрос може ли? 80-ти отдавна не са на мода, та се питам кой набор са, та да се запиша и там

Ай ся пък ти, комплекси ще ми образуваш  Mr. Green
Аз кво да кажа, като съм 77.
Трая си, понапудря някоя бръчка, облека нещо по-фешън, и се смеся с младежта.
Повтарям си неща като "Стара чанта, ама лачена", "Хубавите парфюми са в малки шишета" - все слова, притъпяващи напиращото в мен чувство за малоценност понякога и тъй  Mr. Green

ПП Преди един час лапнах една миризливка, дето се беше паркирала на една щипка за пране, да не би тя да ми влияе тъй добре на настроението  newsm78
никакви комплекси, аз съм винаги на мода

# 191
  • Paradise
Поради нечия немарливост най-вероятно детето няма да бъде прието на 02.10. в градината.
Защото някаква непоръбена не била видяла, че тр. да направи изследвание микробиологично.
Всички други документи са ок, ама без това не го приемат. А валидността на редовните документи изтича в петък.
Сега през 1 час звъня вкъщи да питам дали детето е свършило голямата работа и да нося мат'риал за изследване, което ще се наложи да го платя по пазарни цени, защото второ направление докторът ми отказа.

Вчерашното висене в Пловдив на панаира ми донесе освен много стрес и хрема безобразна. Дано само с това се размина.

# 192

Хехехе, само ти си вечно модна, тъй ли  Laughing

# 193
  • UK
Нямам си никого, в целия свят.

# 194

Хехехе, само ти си вечно модна, тъй ли  Laughing
не само, има и други

Общи условия

Активация на акаунт