Споделете 80

• 26 019
  • 990
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Споделям приятно-нервната тръпка от бъзика и пускането на муха. Бредбъри го описва като "греховен прашец в кръвта".  Grinning
Добре завърнала се, Василиса!

# 91
dididid, ти не беше ли онази с прашките триумф от темата ми за лузърите и випуска? А?

# 92
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Един въпрос може ли? 80-ти отдавна не са на мода, та се питам кой набор са, та да се запиша и там

Ай ся пък ти, комплекси ще ми образуваш  Mr. Green
Аз кво да кажа, като съм 77.
Трая си, понапудря някоя бръчка, облека нещо по-фешън, и се смеся с младежта.
Повтарям си неща като "Стара чанта, ама лачена", "Хубавите парфюми са в малки шишета" - все слова, притъпяващи напиращото в мен чувство за малоценност понякога и тъй  Mr. Green

ПП Преди един час лапнах една миризливка, дето се беше паркирала на една щипка за пране, да не би тя да ми влияе тъй добре на настроението  newsm78

# 93
ПП Преди един час лапнах една миризливка
Горката.... миризливка.  hahaha

# 94
Има тема за миризливката, Деси, в  ДиС. Mr. Green

# 95
Фрида, гледам аватара ти и разбирам, че и ти си от феновете на Силистар! Поздравления!

# 96
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Казах ти, че я изплюх цяла, гадината  Sick
Трябваше да я сдъвча, та да не ми се яде в близките години, а не само дни.
Извинете, за който си хапва следобедната закуска  Mr. Green

Споделям, че ми иде да изхвърля всички дрехи!
Роб съм на тия гардероби, само ги подреждам, и лошото е, че после сама ги разхвърлям. Обаче с леко сърце изхвърлих само дрехите, които ми станаха много големи, след като свалих около 16-17 кг. Аз съм един Плюшкин. Даже имам и подходящ лимон за доказателство.

ПП Вълчо, похвалих се аз  там.

# 97
  • София
Споделям приятно време вън.
Споделям, че добри хора сложиха на улицата ни чисто нови колчета, които не позволяват на коли да се качват на тротоара.
Даже се разминах с майка, бутаща количка, без да се налага да се изкачваме.
Приятно е. Културна работа.

# 98
  • Кацнала на едно дърво.
Василиске, ако ми изплетеш пето куко два търлъка (така ли се пише бре)
няма да пишем неизвинени в дневника  Grinning
Ох, стигнала съм само до плетка с една кука, лице и опъко.  Embarassed
И аз искам форОмска среща. Mr. Green
П.П. Татман имал рожден ден днес. Да ни е жив и здрав.  Hug

# 99
Споделям питане, относно прополиса, който нали ми препоръчаха за гърло - едно малко топченце да се смуче в продължение на час-два, да но после гълта ли се това чудо или не...сега усетих, че не знам какво да го правя ....
после ще споделя още неща...

# 100

Стои под езика, докато се стопи. Като валидол. Ама окъде ще знаеш ти за валидола,
рано ти е още.

# 101
Въх, добре, значи ще чакам да се стопи. Благодаря, Вълчо. А за валидола, знам, даже съм употребявала, но един или два пъти в живота си, което е допустимо, дори на тази възраст.

Сега в момента седи под езика, дано да се стопи...днес пак хремясах и УНГ зоната ми се скапа нещо...освен това на пуснат климатик ми е горещо, на спрян ме втриса от студ, главоболие, аман от мойте настинки, накупих си мед, лимони, прополис и ще се лекувам засега природно.

Да споделя и нещо хубаво - днес поръчах погача в една близкостояща до работата ми фурна, нормална, солена, на снимка изглеждаше като Роксината, за 5 лева, утре ще ми е готова...отсега се облизвам, дано да съм добре и да имам апетит...

Иначе работата ми е в повече и през деня едва стигам до нет, но вечер гледам да наваксам.

Честито и наздраве на Таттман!

# 102
  • Бу-у-урга-а-ас
Днес купих малък касетофон със СиДи, а след това се оказа, че в Технополис не продават празни аудио касетки. Обиколих целия град и не намерих. Някакви идеи? И за София може (ще поръчам да ми пратят) Верно е, че са антика, ама все пак нали все още има хора, които ползват касетофони, а и щом се продават....В паника съм, да не би безвъзвратно да са изчезнали.  А за капак пак в тоя дух, се оказа, че в Оксфорд център продават само касетки за едната им учебна програма. Това наложи закупуването на касетофоните. За да съм в крак с модата обаче купих и един със СиДи и USB.

# 103
 Споделям, че с почването на учебната година започна и моя малък ад.
Не ми стига акъла как ще сколасвам да водя едното дете два пъти в седмицата на танци, другото -два пъти в седмицата на логопед, като в същото време трябва паралелно да  си ходят на градина и на училище. ooooh!
Освен това,  явно имам най-желаните деца за другарчета, защото няма рожден ден, на който да не са поканени. Много активен социален живот водят тия деца, брей!! Само че, и рожденните дни трябва да вместя някъде между танците, логопеда и всичко останало...
А съвсем ей така, между другото, ще  трябва и да работя. Да, бе, да!
Как ще стане тоя номер, идея нямам! Така като гледам, трябва да бягам  като изоглавена през целия град, по цял ден и да размятам две деца (или едно, според зависи).

Лого5ка,  провери в "Техномаркет", сякаш гледах там, ама не съм 100 % сигурна.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 23:08 от Анонимен

# 104

Споделям, видях Ники Кънчев в непозната досега светлина.

Общи условия

Активация на акаунт