Споделете 80

• 26 108
  • 990
  •   1
Отговори
# 810
Благодаря, Джули. Черпя ви с полуизсушени замразени кайсии от фризера.

# 811
 Grinning Моля, Вълк.
Дали да не направя и аз щрудел? Миризма на канела, ябълки... мм... 1 кило отгоре. Да. Отивам.

ПП Нямам яйца. Баси, замина щрудела.

# 812
Споделям, че имам чувството, че съм спала поне 3 месеца. Кълна се, че вчера излизах да се разходя по къс ръкав, легнах си в топъл климат, дори без пижама, а се събудих насред дива и люта зима. И днес ми се наложи да изляза. Този път бях със седем ката дрехи, без да броим шапки, ушанки и чадъри...дори се запитах защо не си взех и ръкавиците  Shocked Какво става бе? Да не би верно да съм взела участие в приказката за спящата красавица и да съм спала сто годин'... Crazy

Чака ме работа, а в това време е само за топло мляко с какао, палачинки и Приятели...
Какъв студ , кви пет лева .Някой хора отидоха на море ... да поплуват .Слънце няма у наше село ....обаче морето става . #Crazy Rolling Eyes hahaha Joy

# 813
Знаех си, че съм у матрицата  Crazy

# 814
Пороят ни заля. А точно преди половин час бяхме на вън по къси ръкави.

# 815
  • о`майна лунна нощ е
Не мога да понасям кафе. Мирише отврат, а па къф вкус вади... тури му пепел.

Споделям го, защото и аз не мога да го трая напоследък. Върнах се на 3у1 или капучино /то си е само за мен обаче/ ... тук ще се направя на скръндза.

Отивам за маман. Как й се пътува на тая жена в това време?!  newsm78 Поне ще я спася за прибирането от автогарата до вкъщи.

# 816
  • София
Добър ден Simple Smile
В това мрачно , сиво време изпитах потребност да споделям, да не повярва човек Simple Smile
споделям , че се налага до час да тръгна командировка за Кърджали. А искам да се хоризонтирам с гореподсещащото мляко с какао,  в топлото си легло , с някоя от новите си книжки и да  изкарам лежерни 2-3 дни по този начин. Но...няма да е сега.

# 817
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Обожавам черно кафе.
Всичките 3 в 1 и подобни блудкави истории не са ми по вкуса.
Не ми се досвидяха почти пет долара за истинско италианско еспресо в Принстън,
а и кафененцето си го биваше - едно супер академично такова, даже имаше един
човек, който беше точно като Ръсел Кроу в ролята си в Красив ум - и като поведение, и като излъчване.

Умът ми трескаво работи, с цел измисляне на правилна насока за изразходване на енергията, която ми идва в излишък.
Пътува ми се, бих се разменила с Еми.

# 818
  • UK
Аз съм на горещ шоколад, бял. В една чаша, която побира половин литър от него. С много пяна. Перфектно е. Жалко, че свършва толкова бързо, но при нужда ей го къде е магазина, ще взема пари от касичката, че с други в момента не разполагам, и ще си купя.

# 819
Аз съм на горещ шоколад, бял. В една чаша, която побира половин литър от него. С много пяна. Перфектно е. Жалко, че свършва толкова бързо, но при нужда ей го къде е магазина, ще взема пари от касичката, че с други в момента не разполагам, и ще си купя.
Ква марка е това чудо и само бял ли има или ???Плътен вкус ли има и как се приготвя ??Сподели с мен .

# 820
  • о`майна лунна нощ е
Преди време имаше на Ла феста /бял шоколад/. Бяха го докарали доста сполучливо. Виждала към го в Метро и по-големите хранителни хипермаркети.

Ще се изфукам с перфектно паркиране пред блока. Отне ми доста маневри, но е важен резултът все пак. Фръц, фръц. Задобрявам, щом вече не ме е страх да се навирам между колите на хората и най-вече - да карам назад. След срещата със стълба миналото лято, известно време имах фобия от шофиране на заден ход, ако ще да е за 2 м.

...ПП - чакайте малко да ви шушна една клюка за Бриколаж Пловдив. Ако решите да си купувате плочки от там, не го правете, когато вали. Не можели да ви изкарат, защото били навън  newsm78. Евала!

# 821
  • UK
Ами точно този е на LaFesta бял, поне в нашия магазин черен няма, но се съмнявам да няма по принцип. Аз си го правя с мляко, защото обичам да усещам млякото силно, но по принцип може и с вода, и на мен ми харесва много, не знам какво имаш предвид под "плътен вкус"... Simple Smile

# 822
Споделям, че съм в отвратително настроение и яко са ми потънали гемиите. Толкова мразя такова време, че няма накъде повече. Буквално откачам когато е дъждовно.

# 823
Нимфетка, честит празник  bouquet

МГМ, винаги се оплакваш, като нямаш пари. Искам някой път да прочета, че имаш. Сигурна съм, че ти се случва, щом и касичка пълниш.
М/у другото получих Егмонтското списание, харесва ми.

# 824
  • UK
Ами аз перманентно нямам. В касичката си слагам стотинки само, всички стотинки. Иначе се оплаквам, че нямам пари, само когато ми трябват сериозно, иначе аз наистина никога нямам, но не се оплаквам всеки ден от това. В момента реално съм без никакъв доход. Живея със 150 лева на месец от наема, други пари ако взема са съвсем рядко и съвсем несигурни. Повечето хора не могат да живеят със 150 лева на месец, та е нормално все да нямам, но наистина се оплаквам само когато е особено належащо да имам. Simple Smile

А списанието е сладурско, някой беше ли на партито по случай първи брой?

Общи условия

Активация на акаунт