Споделете 80

• 26 103
  • 990
  •   1
Отговори
# 825
Тези 150 само за джобни ли са? Ако не са - не знам наистина как се оправяш Confused
А с гледането на детенцето какво стана?

# 826
Иии начи, как може два прочетени реда да ми спекат следобеда. А е такова чудно време за седене в къщи.

Снощи гледах един филм, който не беше лош, на Люк Бесон - Taken, после един, в който действието се развива в следновековен белгийски град - В Бруж се казва филма. Колкото  и да се напъвам не мога да харесам готиката и разни средновековни мрачнотии, само да разгледам да, но не и да се почувствам като у дома си.

Залипсва ми Лиска.

# 827
  • UK
Тези 150 само за джобни ли са? Ако не са - не знам наистина как се оправяш Confused
Ами не са джобни, с тях плащам сметки (вярно, само Интернет, кабелна и вода, ама все са едни 20 лева на месец), освен това трябва да се яде отвреме навреме вкъщи, да сготвя нещо, да има нещо за пиене, като сложа и билетчета и такива неща... Справям се, ще оживея. Simple Smile

Иначе сега в петък вечерта бях при тези хора, оттам взимам някакви пари, но проблема е, че те могат да ме извикат веднъж месечно или веднъж седмично, никога не знам кога, колко пъти, та не мога да го смятам като сигурен доход. Simple Smile

# 828
  • Кацнала на едно дърво.
Вълчо, джигата е танц. Има бретонска, шотландска и не знам каква. (Пипи танцува джига с крадците на златни парички и затова ние с Големия трол също танцуваме. Каквото се прави в книгите, и ние го правим.
Каквото се яде там, и ние го ядем.  Joy)
ЩрЮделът си го бива.  bowuu
П.П. С пиратските лакомства обаче не знам как ще бъде - то не е ром, то не са печени прасета в дупка с жар... hahaha
П.П.П. И аз си искам Лиска!  Crossing Arms

# 829
  • ул. "Мечтание"
Споделям, че не съм изчела последните страници, които сте навъртели... От мързел ли от какво ли не знам...

Споделям, че вчера си изкарах много хубаво въпреки всичко... Получих страхотни подаръци!

Споделям, че ужасното време ми провали страхотните планове задовечера...

Споделям, че пак трябва да чистя... а мъжа ми гледа някакъв супер дебилски филм по ТВ-то... мдамммм, неделя следобед, странен ден...

# 830
Ами не са джобни, с тях плащам сметки (вярно, само Интернет, кабелна и вода, ама все са едни 20 лева на месец), освен това трябва да се яде отвреме навреме вкъщи, да сготвя нещо, да има нещо за пиене, като сложа и билетчета и такива неща... Справям се, ще оживея. Simple Smile

Иначе сега в петък вечерта бях при тези хора, оттам взимам някакви пари, но проблема е, че те могат да ме извикат веднъж месечно или веднъж седмично, никога не знам кога, колко пъти, та не мога да го смятам като сигурен доход. Simple Smile
Кои са тези хора .. newsm78???Как тъй със 150лв. на месец newsm78 ???Не работиш ли някъде ???Нищо не разбирам , извинявай ако съм твърде любопитна ... Embarassed

# 831
МГМ, хич не е лесна твоята. На мен като студентка ми стгаха около 200, но живеех в Ст град и всичко беше далеч по-евтино - 99-2003 година...
що не си търсиш някаква работа, ще ти пречи да учиш ли? аз да си призная, бях от мързеливите студенти, не ми се работеше. После като пожелах да живея в Лозенец ми се наложи, иначе предпочитах да си ходя на упражнения, да се шляя, да се събирам с хора и да чета в библиотеката на Ректората.

Споделям нов аватар, Яна ме снима, преди ви казах, че ще си купя апарат, тя направо го завзе и все по-добри снимки прави.

# 832
Пак има слънце Simple Smile

Днес подстригахме Любо. За пръв път. Заприлича на батко си  Heart Eyes

# 833
  • UK
Не, няма никакъв проблем. За това семейство бях писала по назад, където казах че бебчето им е страхотен бонбон, но не е Малик, с тях се запознах преди седмица и в петък вечерта те излизаха а аз гледах бебчето докато се върнат (то спеше, де). Работех до преди два месеца, но за жалост семейството при което бях си замина за Германия... Тази жена, от новото семейство, е говорила с нейни приятелки, които имат нужда някой да гледа децата им вечер докато излизат, та се надявам понякога да си докарвам някакви пари от там, но не е редовен стабилен доход. Иначе сега в понеделник ще ходя да говоря с главната редакторка на това новото списание на Егмонт за което Дуци каза, търсят човек, не знам за какво, и Вики (въпросната редакторка) се сетила за мен и иска да се видим да говорим. Не знам обаче за какво става дума.

Аз искам да работя, но никой не търси човек от понеделник до сряда, а в четвъртък и петък съм на лекции. Ще видим какво ще стане с Егмонт сега... Ако може, не бих отказаха стиснат палец. Simple Smile

# 834
Споделям-успешно преплувахме, детето е окъпано, нахранено, сигурно вече спи при баба си.
Майка му си купи нова книжка, а сега тегли и филм.
Някой да знае точно как се изписва на английски Уоли? (имам предвид новото филмче на Пиксар).
Оправих се, открих го. Ще зарадвам дечков.

# 835
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Wall-E

# 836
wall.e. така ми каза Ники

и както казва Деси http://www.bloodys.com/?p=924

# 837
Не, няма никакъв проблем. За това семейство бях писала по назад, където казах че бебчето им е страхотен бонбон, но не е Малик, с тях се запознах преди седмица и в петък вечерта те излизаха а аз гледах бебчето докато се върнат (то спеше, де). Работех до преди два месеца, но за жалост семейството при което бях си замина за Германия... Тази жена, от новото семейство, е говорила с нейни приятелки, които имат нужда някой да гледа децата им вечер докато излизат, та се надявам понякога да си докарвам някакви пари от там, но не е редовен стабилен доход. Иначе сега в понеделник ще ходя да говоря с главната редакторка на това новото списание на Егмонт за което Дуци каза, търсят човек, не знам за какво, и Вики (въпросната редакторка) се сетила за мен и иска да се видим да говорим. Не знам обаче за какво става дума.

Аз искам да работя, но никой не търси човек от понеделник до сряда, а в четвъртък и петък съм на лекции. Ще видим какво ще стане с Егмонт сега... Ако може, не бих отказаха стиснат палец. Simple Smile
Стискам ти палци !!!Ще успееш , сигурна съм !! Peace

# 838
  • ул. "Мечтание"
Стискам палци, МърморанкеFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 839
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
То си е с точка, Анджи,
обаче с точката е на самото му надписче, нещо като лого - и тя е по средата,
ама няма такава пунктуационна точка, та затуй  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт