Споделете 80

• 26 088
  • 990
  •   1
Отговори
# 900
А гащите Rolling Eyes

# 901
Уф, гадна тема, сигурно на авторката не й е лесно, ама все си мисля, че е по-добре на доктор да се отиде Rolling Eyes

# 902
  • Sofia
...
Сега пък за една песен на Черно фередже се сещам. Даже за няколко.
Аз се сещам за всичките. Няма да ви ги пея. Дори линкове няма да пусна.
Пак се налага освен да трия и да пиша.
Няколко неща отличават тази тема от спамо-чата. И ми се струва, че ако някой не е наясно с тези неща е добре да се запознае. Ако пък го мързи да го направи, поне да не се жалва, че постингите му липсват.
Не мога да не се съглася със сопрано. Идеята тук е да се чете и съм приятно изненадан, че донякъде е постигната.
Постингите "цитат-чаршаф" са приоритет на друга тема. Бездумните поздрави с песни и честитки от по 3 страници са календарни и отчетни. Наистина ли не ви работят месинджърите или поне ЛС към Селинжър?
Думата "споделям", не е ключ-"сезам" за темата.
Споделям: диария, шапка, безсъние, херпес, питка, плетка, смут и студ ... реализирам кочина - оригинални двудумия, чат - тирирират и "Ванеса, коя?". Тва някакъв нов стил едноредно, форумно хайку ли е или  своеобразен мулти-"запис"?
Знам, че и този ми опит ще отплува назад, както предишните, но пък съм длъжен да пробвам.
Странна птица е петела, да /заемка от една народна песен/.

# 903
  • София
Добър вечер! Не знаех за международния ден на учителя, добре че и мама не знае, иначе нова черна мъничка, мъничка точица ми се пише. Винаги  и забравям именния ден, въпреки че  е записан в няколко тефтера с различен размер, поставени на различни леснодостъпни, видими с просто око места.
Голяма част от почивните дни прекалявах в кухнята на свекърва си. Много гот - храна на корем /Дюкан тарарарам/, която не съм готвила аз. Не мога да огорча тази добра жена, вложила любов и продукти обилно в наша чест - Здравей, чиста съвест!
По този, а и някои други поводи се питам аз, защо пуническите битки със свекървата са национален спорт?
По други поводи само се питам - защо хората се женят, съжителстват постоянно или както там се вика с някого, ако този няма да е най-близкият им човек? Защо няма Международна федерация по усложняване на живота или поне синдикат?
Мммм, не се сещам нищо умно повече за тази вечер. Лека нощ?

# 904
Неписаните правила на темата са ясни - никакви чаршафи и малко емотикони.
Поздравите едва ли ще секнат, споделяме понякога събития, заради които се поздравяваме.
Относно чата и спама - важат правилата на форyма.
Това е моята гледна точка.

# 905
  • Русе
Добро утро!
Станах в 5 и прилежно изчетох пропуснатото от вчера. Приятно начало на неприятния понеделник.
Снощи имах смазващо главоболие. Как оцелях, не знам. Всеки път, при такава рязка промяна на времето, ми се случва. За капак, детето реши, че иска постоянно да му се пуска една лигня от телефона ми (Тън-дън! Тън-дън!...... не знам дали го знаете). А милият ми съпруг пък реши, че му писна да я пуска постоянно и я нагласи сама да се върти постоянно  Tired Искаше ми се да си взривя главата и всичко да свърши бързо!

И последно - искам колаааааааааааааааааааааааа  Crazy

# 906
Добро утро прекрасни !
Споделям, че ми се спи многоооооо.Ама така е като се ходи на гости неделя с/у понеделник.
Иде ми да се гръмна.Много ме боли главата(не от алкохол, а от недоспиване).
Тая сутрин, след като оставих детето на у-ще, на път за работа, на едно кръстовище след като светна зелено-аз потеглям-завивам на ляво.
Но бивам засечена от достатъчно ненормален щофьор, който от най-дясната лента(4 лентово платно) сече пътя на всички и завива и той на ляво.Надявам се да е заснет от камерите и да отнесе яка глоба, за това, че ми изкара акъла.За секунди сърцето ми слезе в петите.Незнам какъв човек трябва да си, че да направиш такова нещо.

Сега отивам да ви чета назад.
Успешна и усмихната седмица ви желая  Heart Eyes

# 907
След всяко мнение на Татти ми се налага поне по 10 минути да мисля. Спомних си че миналата година по това време споделяхме кафета, слънце, гледки към Витоша, пукащи камини и прочие поетични картини. Няма лошо, че темата еволюира. В контекста на поезията ми липсва Умбра, много. Знам че се изхлузихме от живота й обаче.
Днес ме чака един от онея дни, в които времето ти е разграфено по часове, а не добавяш никаква стойност. И ми е ред, и ми се полага.

# 908
Споделям, че ми се гади от как съм станала. И това никак, ама никак не ми харесва. И линкът на Ета никак не ми помага Sick Как може да не отидеш на лекар, щото пъпките са на гъза ти, но пък да го покажеш същия тоя гъз на 50 000 души във форума. Вярно, че надали ще я познаем на плажа някой ден само по гъза и пъпките, ама все пак.
Споделям, че съм фен на Черно Фередже, но няма как да го слушам, децата много попиват  Tired

# 909
Като почнеш да повръщаш, ще си сложиш лентичка в подписа, Джули.
Преди три години наследих служебен комп, гъчкан с черни фереджета
в папка с име Бодри планинарски песни.

# 910
Вълк, сакън. Все едно не съм те прочела. По скоро се притеснявам от това, че е есен и от разни мениероподобни синдроми и т.н. 

# 911
Споделям, че се събудих с решение в главата за преосмисляне на приоритетите. Но, докато съм сама y дома с децата, това няма как да стане.

# 912
  • София
   Добро утро!

В събота бяхме на рожден ден на племенника. Много, много хубаво дете, идва ми да го схрускам. Ама той усеща и като ме види бяга.
  Вчера не съм си показала носа навън. Въртях се между печката, кухнята, пералнята и банята. Вечерта бях като парцал.
  Малкият проболедува що годе леко, но щерката сутринта как се събуди не е истина. И аз май започвам да се разболявам.
Отидох в аптеката да си взема нещо и викам - Ами да почваме сезона, а аптекарката - охо, вие сте закъснели направо.

# 913
Как може да не отидеш на лекар, щото пъпките са на гъза ти, но пък да го покажеш същия тоя гъз на 50 000 души във форума.

Точно това мисля и аз.
Освен ако не е пързалка - да се регистрираш за да покажеш в КМ опъпения си задник? Пък снимки в нета може да се изровят всякакви.

# 914
 Grinning Добро утро, дружина,
Ета, използвам случая, да изразя публична благодарност за онова чудесно нещо, което ми прати на ЛС и което снощи ме превърна в звездата на вечерта, изядоха го и питаха за още.

За какви пъпчиви задници иде реч? Приятел на Темелко от ученическите му години си е лекувал пъпките по задника и по лицето с едно и също органично вещество, богато на белтък и добивано по лесен и приятен начин(Темелко, както съм споменавала и преди, е съвършен, той пъпки е нямал нивгаш, дори и на задника). Ефекта бил поразителен. Всъщност подозирам, че резултата е бил в следствие на двойното действие- един път от добиването на мазилото, втори път - от локалната му употреба.

Да споделя и личното ми откритие за уикенда- ако нахлупиш на куче тенджера на главата, то тръгва назад и започва да ръмжи, като звука в тенджерата е леко истеричен и метализиран. Ако и дръннеш с лъжица по дъното на нахлупената тенджера, подскача на четири крака. Действията му докарват до луд възторг всички на възраст под три години.

Боби днес ме гледа с тих възторг, четири дни съм му липсвала явно, та сега всяка моя дума се попива като манна. Като се има предвид, че от сутринта съм му казала само "здрасти", "налей едно кафе, моля" и "не сядай на тоя стол, че го залях с вода", полузейналата му уста ми идва в повече, но въпреки това ми става драго. Ей, дано не напусне. 

Приятен ден на всички зверове, добитък, птички. Grinning

Рокси, моля те прати ми лс с линк към албума си със снимките от купона, че докато изследвах опциите на фотото, изтрих всичко  ooooh! Голяма съм техничарка Laughing Цункай Никсъна

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 09:48 от ellyst

Общи условия

Активация на акаунт