Споделете 80

• 25 982
  • 990
  •   1
Отговори
# 930
Много ме кефят мами които в графата местожителство на форума слагат нещо такова - "В едно голямо мъжко сърце" Много е сладко това. Колко романтично звучи само....

# 931
Честито Георги на Ел.  bouquet
Здраве и щастие на двамата!
Василиса, има потребител със седем деца в подписа. С ник Джордан, или нещо такова.
След двадесет дни експерименти с лекарства, днес за пръв път Вълчето е спокойно, хапна си
и сега заспа. Вчера 13 часа мрънка за нещо си, дори не му се разбираше какво говори.
Днес дори ми почете книжка, за Светослав Тертер. Да не дърпам дявола за опашката, пу, пу.

# 932
Много ме кефят мами които в графата местожителство на форума слагат нещо такова - "В едно голямо мъжко сърце"

останалите, които не го упоменават живеят в много мъжки сърца, гаранция  Mr. Green

# 933
Василиса, има потребител със седем деца в подписа. С ник Джордан, или нещо такова.

7 реда - 8 деца, 2 са близнаци. Вчера я засякох и броих ли, броих...Скри ми шапката Sunglasses
Честит Георги на Ел  Hug
Много съм щастлива, намерих двама стари другари във Фейсбук. Единият има нова група, а другият е качил свои картини и искрено се надявам да е започнал да рисува отново, защото е много добър художник. Ще се чуя с тях скоро, а може и на концерт да ида  Sunglasses

# 934
Време за обяд.Не че съм гладен ,но от някъде ми замириса на скара.
Тази миризма изпълни празният ми поглед с мисъл.
Осениха ме куп идеи ,точно когато не е време за работа.
Явно мозъчната дейност е свързана със скарата.
Това автоматично води до решение- ще си взема един парти-грил ,за стимулиране на мозъчната дейност.

# 935
Искам си циганското лято. Тази година природата ме лиши от него, шамароса ме, а аз толкова бях послyшна.
Искам и рецептата на Ета.
Понякога ми е носталгично по миналогодишните трепети, камината на Им така примамливо пукаше (като шоколадът на Естер), но вселената се променя и няма да й се сърдя (на вселената).

О, от детската стая се чуват индиански викове. Знаех си, че няма пълна идилия  Laughing

# 936
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Вълк, много се радвам, че нещата са се поуспокоили.
Аз се сещам за една мама, дето живее в едно голямо мъжко сърце,
ама не съм я засичала скоро. Харесва ми непринудеността й, свежарка е,
въпреки, че клюкарските и козметично ориентираните рубрики не са ми много в компетенцията.
Да й е жив и здрав Георги на Ел   bouquet
Иска ми се да се върна във времето 7-8 години назад, да помисля тогава как бих искала да се реализирам в професионален план, да направя нещо за себе си...
Чувствам се много объркана, и леко в безпътица в това отношение...а това не ми помага да взема правилно решение. Всъщност, трябва да се сритам, самосъжалението само усложнява нещата.

# 937
Им, благодаря. Усмихна ме.  Heart Eyes

# 938
Обичам да прочитам в книгите неща, които вече съм си мислела или чувствала, а те ми дават още една допълнителна формулировка за нещата.
Попаднах например на един съвет към децата от смесени семейства или на деца, които са подложени на манипулация от страна на единия родител и са във вътрешен конфликт.
Казваш им, че в съцето им има много отделения, които да запълват с обич към нещо или някого, за всеки има място, а сърчицето и тези отделения растат с всеки изминал ден и вътре има още повече място.
Само че като порастнат това да не им стане оправданието за пред мъжете, сърце голямо, легло също.  Mr. Green

Къде са тия хора бе. Бу, Умбра, ДеВаня...На Лиска не и ли свърши тоя пусти бан.

# 939
Туй, жените, сте си таковали таковата в женската си солидарност. Като се роди отроче,
всички съседки и познати гракват в хор - Аууу, то досущ на таткото прилича! И таткото
си вирва носъТ, и ходи гордо изпъчен и се чипери, а то - одрало кожата на съседа например.
Това по повод Лабрадорчето неродено.
Не, че няма да прилича на Лабрадор, но засега повече на мъглявината Андромеда прилича.

Няма пълно щастие, споделям херпес. Ехо от Сопрановия, кръг от хвърлен във водата къмък.
Баси, от 15г не съм имал, надявах се да ме е забравил. Поне не е на устната, а надолу.
Мога да се целувам.

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 13:00 от Вълкът с дълъг ник

# 940
Къде са тия хора бе. Бу, Умбра, ДеВаня...На Лиска не и ли свърши тоя пусти бан.

Тия хора са видяли че вече форума изпростява и е под нивото им и затова са престанали да пишат според мен. Ще останем тук само простаците май

# 941
Тyк са си. Но пишат в тематични подфорyми, вижте им профилите.

# 942
  • Варна
хайде да ви вдигна малко научното ниво:

http://www.totalhealthbreakthroughs.com/2008/07/birth-control-pi … still-hold-risks/

Накратко - хапчетата против забременяване пречат за доброто усвояване на фолиевата киселина от храната.
Как да се справим с това?
Като пием нови хапчета.

Чудех се аз, защо не препоръчват на бременните да гризат повече спанак, а им предлагат таблетки... newsm78

# 943
Ау, отворих подфорум Календар. Наша Калина е натегачка пък  Crossing Arms

Споделям мързел. След малко ще го сритам тоя мързел някъде на тъмно в килера и ще изчистя къщата.

# 944
  • София
Споделям розов лак на ръцете ми, което е нетипично за мен. Не харесвам розово, особено на себе си. Днес харесвам.
Споделям, че искам да свършва работния ден, за да започне неработното време. И нощ.

Общи условия

Активация на акаунт