ПЛЕВЕН - 64

• 16 469
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,момичета.Сега се прибирам от училището на "9месеца".Голям срам-всичко на всичко бяхме 5 бременелки,а беше толкова интересно и полезно.Изнесоха ни лекция за кърменето,според мен много добре представена.Аз лично съм много доволна от това посещение.За информация-училище ще има пак на 18 октомври и 1 ноември,все в събота,в кафето на театъра,което се намира точно до камбанарията на църква "Свети Николай" на центъра.Аз вероятно няма да мога да посетя следващата леция,но съм твърдо навита на 1 ноември пак да дойда.Можете само да съжалявате,че не сте посетили лекцията.....Лекторите казаха,че зависи от посещаемостта дали ще идват отново.Нека да се постараем да има още лекции в Плевен,това е само в наш плюс,нали така?

# 166
Дикси, нощес съм те сънувала  Whistling
И какво правех ?  Grinning

Аз скоро сънувах, че в темата имаме нова потребителка, която работи в представителството на Фолксваген и има близнаци, които се казват Дамян и Чирпан  Joy
Луда работа е това...от както се залежах, много време прекарвам във форума и ми се отразява  Crazy

Някой да има на кабелната Бейби ТВ?

# 167
Дикси, нощес съм те сънувала  Whistling
И какво правех ?  Grinning

Аз скоро сънувах, че в темата имаме нова потребителка, която работи в представителството на Фолксваген и има близнаци, които се казват Дамян и Чирпан  Joy
Ставаше от кафе, беше много грозна и слаба  Outta Joint
То хубаво си сънувала,ама що с такива имена  Laughing

# 168
  • Плевен
Честит рожден ден на Теодора и Tess!
Живи и здрави да сте. Hug  bouquet
Дикси,това да не е поличба,че ще имаш близнаци newsm78.Само не ги кръщавай тъй Laughing
Аз постоянно сънувам бебета и раждане.
Скорошно оздравяване на близнаците на Джина. Peace

# 169
Честит рожден ден на Теодора и Tess

И аз докато бях бременна сънувах постоянно. Аз и спях страшно много,  на пуснат телевизор. Та за нещо може да мисля че съм го сънувала, а то да е било филм
. Днес си получих поръчката от 18.09. Всичко е много хубаво , само не съм уцелила тази блуза

Поръчах 162 см, обаче е умалена.
И това го поръчах за якенце а то е яке с торба

А в деиствителност е http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253049&pid=8064914
И ще заминават в продавалника. Ако някой иска нещо да свирка Simple Smile
Всичко друго е добре - това са другите неща. Момчешкото сако го препоръчвам.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253049&pid=8064763

И един въпрос- каталога отделно ли го получавате

# 170
беше много грозна и слаба  Outta Joint
Joy Благодаря за този сън. Това говори, че ако отслабна всъщност ще съм грозна и по-добре си ми е така  Laughing

Пламси, че е едно, едно е, ама дали това е знак ако е момче да го  кръстя Чирпан ? Mr. Green Много е звучно.

# 171
Дикси, недей... малко ми звучи като Чирпак...   Joy

# 172
беше много грозна и слаба  Outta Joint
Joy Благодаря за този сън. Това говори, че ако отслабна всъщност ще съм грозна и по-добре си ми е така  Laughing

Неее, по моите сънища и тълкувания, това означава,че ще е точно обратното-нали момиче ще раждаш, ще се разхубавиш и нашишкавееш  Laughing То е неизменно, де  Wink

# 173
Силви, не става ли да се ползва само горната част като якенце? Много ми харесва.
А каталога се получава отделно, да.

# 174
Здравейте момичета. ))))

Дикси, много яки сънища сънуваш. ))) Ама и какви имена имат близнаците. )))))

Момичета, аз да се обърна към вас с едно питане. )) Свекърва ми си търси някаква работа, може почасова, може и по цял ден, колкото да не си стои в къщи, че се чуди какво да прави. ))) Може да чисти някъде, или по къщи, нещо подобно. Ако се сещате за нещо драснете на лични. )

# 175
Честно казано, аз като го поръчах мислех че е само яке. А сега като дойде и гледам, че има част, която няма да използвам и ми е съвестно  Laughing И затова го пуснах, ако някой го купи докато дойде студа хубаво, ако не ще си го носи.

# 176
Здравейте, момичета!Ех, как ми се искаше да присъствам на срещата ви за мен щеше да е първа, но .............надявам се другия път да се запознаем.  bouquetИ така мили майчета желая ви всичко най най

# 177
Добро утро  Simple Smile
Няма още будни в това сънливо дъждовно време.Аз се прибрах преди малко от работа,а моите хора още спят,чудя се как още не се е събудила малката  newsm78
Дикси,разби ме направо с твоите сънища,ама така,като лежи човек по цял ден  Laughing Гледали ли сте скоро бебчо,как е?

# 178
Гледали ли сте скоро бебчо,как е?
Гледахме го в петък. Екстра е, върви със седмица по-голям, ама то от лежане и похапване освен гигант какво да очаквам Crazy
Никой ли няма на кабелния си оператор Бейби ТВ? Гледах рекламата на тази телевизия по Фокс лайф и ми се стори много интересна. Не е с нимационни филмчета, а с детски предавания за най-малките подобни на "Кой е по-по-най?", разни игри и т.н. Иска ми се да я имам, защото ми омръзнаха анимациите, които Митко гледа. Съжалявам, че му пуснах филмчето "Колите". От тогава иска само него и е като зомбиран, гледа го без да отклони поглед, нито ми отговаря на въпроси, нито нищо  ooooh!
Но всъщност се съмнявам, че Плевен Спринт ще я излъчват  Rolling Eyes

Да ви кажа, че искрено се радвам за времето на вън  Laughing Така влечението ми за излизане намаля рязко и по-спокойно приемам карантината си  Peace

# 179
  • Плевен
Дикси, браво на бебчето,че така добре се развива Simple Smile
И ние я нямаме тази телевизия. Гледам реклама, но може по-нататък да я пуснат. Аз съм към евроком. Тези дни като отида да плащам,ще попитам.

Общи условия

Активация на акаунт