Магическата зелева супа

• 60 014
  • 522
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте , аз съм я правила преди години - бях качила няколко килца, но тя беше в следния вариянт:
1 зелка - малка
2-3 кубчета зеленчуков бульон
3-4 моркова
2-3 стръка праз
1 глава чесън 1 бурк.домати, целина, магданоз, сол/малко/.

Рецептата се различава малко от вашата, но при мен имаше супер ефект, само дето на 3-ия ден стана толкота гадно, че я пасирах, запушвах си носа Mr. Greenи така я пиех.

# 61
здравеите моми4ета  Grinning
имам един голям проблем на 14 сам  висока сам 159 а тежа 65кг.
искам да отслабна защото на 6 ноември откриват басеина на у4илището ми  и тогава вси4ки трябва да са с бански  а ас немога да изляза по бански с моита строина фигура като гръцка амфура  #Crazy
та се питах дали тази зележа супа 6те ми помогне до тогава да смъкна някое килце и дали 6те ми проли4и  newsm78 , предималко я напражих и сеха я хапвам супата е просто ужсна  Sick но какво да се прави ше се яде...    chef

# 62
Здравейте отново  Mr. Green
Аз съм на супа вече 4-ти ден, ама ме притеснява това че от тогава не съм ходила по голяма нужда??? Това нормално ли е? Не трябва ли да е точно обратното? Освен супата, през деняпия и много чайове. Не си позволявам други неща.

# 63
здравейте,зелчици!
има ли някой,който е на супата в момента или да я започва?
аз съм от желаещите за започване,но ще ми е по-приятно и лесно с компания.

# 64
Аз съм на супа вече 8-ми ден, първите 4 дни качих даже 2 кг, но от 5-тия ден до момента, смъкнах 4 кг, доволна съм и продължавам напред!

# 65
поздравления,Snuki!  bouquet
колко още възнамеряваш да стоиш на супата?ако не е тайна от колко кг стартираш и колко искаш да свалиш?ще почиваш ли 2 дена от супата или я правиш нон-стоп?
пожелавам ти още свалени килограмчета!
хубав ден!

# 66
Благодаря ти Ина!
Ами започнах от 62кг,станах 64, а сега съм вече 60. Мисля да ги докарам до 51-52кг. За почивката не се бях замисляла, но ще направя една сега, на лек режим  Blush

# 67
ако искаш,можем да я започнем заедно!

# 68
  • бургас/софия
здравейте и от мен, отново Simple Smile
честито на постигналите резултати!
аз бях позарязала супата, въпреки че първите дни бях доволна, ходех до тоалетна всеки ден и се чудех откъде се събира материал като ям само супа и чай по цял ден, явно добре съм се пречистила..но постепенно ми писна и..
току що направих нова тенджера като сложих и малко картоф и зехтин извън рецептата, но пък ако я направя вкусна ще издържам по-дълго на нея. стия дни не съм се качвала на кантара, а и  хич няма да ми харесат показанията, но като започна супата от утре ще се измеря
хайде напред със супата и да отслабваме най-накрая!!!

# 69
и аз я мятам от утре,че колкото отлагам...ям като че ли се стягам за екскурзия в сомалия..
мен ме е страх да се кача на кантара,но като се почувствам във форма,ще погледна какво отчита..
и аз си я овкусявам с кис.мляко и пак има ефект,а през зимата с кисело зеле я правя.
успех,nuance !

# 70
ако искаш,можем да я започнем заедно!

Благодаря, но аз я започнах преди 9 дни, не съм се спирала от тогава. Пожелавам ти успех! Аз например, като свърших зелето, го замених с тиквички и сегаям същата супа, само че с тиквички  Mr. Green

# 71
  • бургас/софия
леле леле, 57.8кг ужас!!
сега си правя чай с мед, по обяд супата и да видим утре дали ще съм толкова!!!!!

# 72
не се отчайвай,nuance ,ще забавиш метаболизма.
и аз я започвам днес,но ще се тегля накрая-трябва да сваля натрупаните кг от тези дни...
пък и какви"неща"ме изкушават,но ще издържа...няма нищо по-вкусно от супата...
 Snuki ,това е страхотна идея за тиквичките-и са страхотен деуретик.благодаря за идеята!

успех и на вас,момичета!

# 73
Хей,мацки Simple Smile
Искам да започна тази диета,но не понасям тази супа Sick Кажете неможе ли да заменя супата с нещо .. или пък имаше такива май таблетки в аптеката ???  Rolling Eyes
Ейй Simple Smile помогнете де моля ви  Praynig Praynig

Таблетките не вършат кой знае каква работа и от тях пада кръвното, така че не бих ти ги препоръчала. Като не понасяш супата направи си я така, че да ти харесва. Аз преди години бях отслабнала като ядох само зеле на фурна с морковчета, олио, сол, доматен сос. За разнообразие на третия ден слагах малко пилешко или си приготвях задушен праз-яхния. Само, че този вариант на диетата, за да е ефикасен изключва плодовете, печения картоф и всякакви въглехидрати. Пие се само чисто кафе и вода. Ако мислиш, че това ще те устрои, пробвай!

ПП Съжалявам, че така се намесих в темата ви, но не се стърпях да посъветвам съфорумката.

# 74
  • бургас/софия
-600г съм днес и съм доволна имайки предвид, че освен супата (в която сложих и кашкавал) изядох 1 Bueno и макаронки със сирене (и то вечерта)
днес съчетано и с лунната диета мисля, че ще има още по-голям резултат, сега пия чай с мед, пих фреш сутринта, по-късно супа и много вода!! Simple Smile
вие да се похвалите с нещо?

Общи условия

Активация на акаунт