МНОГОДЕТНИ МАМИ 41

• 19 867
  • 345
  •   1
Отговори
# 150
Да са ни живи и здрави днешните рожденници! Помилвана специално да почерпи, щото другите мами нещо ни забравиха - та значи тройна почерпка!

Абе, тва на мен на заек ми прилича (е, и едно пиленце ми каза, де) newsm78, Тъщата диоптри има ли?
Снощи по нощите писах, писах и спря нета ...
Тениските май останаха у Галя последния път... Това с чашите много ми хареса, може да се опитаме да направим за Пловдив, ако майсторицата рече че е възможно ( технически де, не - тя да ги прави). На всичките ни приятели съм раздала ключодържатели, сега ако ги наградя и с чаши, туку виж - подействало Joy. На мен лично ще ми е голям кеф да си пия от такава чаша (и на Директора също).
В голяма чуденка съм, очертава се една много добра работа (до 2 седмици ще ми кажат окончателно), пък си нямаме градина и ... май ще се размина... уф, егати дилемата.

Добре,че е мама Цоци да даде отчет,че ние не сколасахме.Мамче,изпрати ми снимките и по скайпа,МОЛЯ.
Съжалявам,че не останах още малко и не се видях с Пиги,но с Джулката и Галин се срещнах на моста.А моя галеничък Анди сновеше из двора но детската с ръка в устата и почти разплакан,че мама я няма,когато той е свършил със закуската  ooooh! То бяха едни прегръдки... чудо.

Ох, коте сладко е той - миличкия... А, ти - яде, пи пък снимки нъцки, нали!
Зимна приказка, ходим кой както реши - с или без деца и голямо дете, ама първо да решим ще спим ли - щото и резервации ще трябват!
КаНиМа, е тоя татко го искам за 1 месец - малко да ме стегне щото и аз съм   261uu Моя малкия все ме убеждаваше, че го наказват и бият, докато се оказа всъщност, че просто не ще да ходи.... И сега ме прави луда като го заболи главата, или корема, или си е навехнал коляното ... сутрин задължително нещо го боли "ужасно", но пък не му пречи за компа и футбола...
Помилвана, много са ти хубави дечицата и имат млада и красива мама! Завид, завид...
Дидке, някой те прокълна или ти сама се набута в тоя филм? Laughing Нищо, после ще ви е хубаво и новичко.
Тъще, весело прекарване на отпуската! Моя пък големия имал контакти с карантинни деца (от хепатит А) и ми го сервира чак вчера - та и аз съм на тръни!
Миши, да се оправя девойката и дано не ви повтаря, макар че това циганско време....
Неле, по мои наблюдения повечето родители въобще не се замислят над тия неща, просто чакат държавата да си поеме функциите. Писнало им е от рекета, ама нали е за децата, бе, да му се не види! В нашта детска ме изгледаха като извънземно, като помолих родителите да не купуват турски сапуни за пране (за ежемесечната "вноска"), за същите пари има и български далеч по добри...
Маминкаваня, ще се изключваме! Открадни и пиши на воля - ще ни е приятно, макар и за битови неща...
Стига толкоз за сега!

# 151
Повече няма да ви досаждам с местене на работата....Защото то вече е окончателно факт! Преместихме се! Казахме Сбогом на старото работно място, вече сме на новото. С единия бизнес окончателно приключихме!Имаме сега да чистим, да подреждаме. Цял ден си скъсахме нервите, но вече всичко е само спомен. Екшънът бе пълен! Сега ще си починем малко, ще поумуваме откъде да я започваме и пълен напред. Точно, когато започна преместването, и едната тежкотоварна кола се развали. Че Лъчо ходи търси друга, въобще.....емоции имаше!Цял ден техника на строежа обикаляше за да гледа как върви преместването, и не мога да мисля всички онези, които останаха. Днес бе крайния срок, от утре те унижощават всичко, което е на терена!

Отивам да размишлявам върху днешния ден и да отпускам парата!

Благодаря на всички, които бяха заедно с нас в нашия проблем! Прегръщам ви! Всички!

Честито на всички ражденници! Да са живи и здрави, и само положителни емоции!

# 152
Мили майчета, споделям с вас виртуална почерпка ( за съжаление само такава), въпреки, че спонтанните топли чувства, която всяка е усещала във форума, са съвсем истински...
Тъща 3, Албена, Нелето, Мишимади, Пешеходка благодаря на всички за пожеланията.
Мамминкаваня, къде ли съм те срещала  newsm78 , звучиш ми толкова познато...
Щом ДИП (Дива ирландска пешеходка ) казва, ще почерпя още. Хайде,  грабвайте вилиците...

ииииии почерпка № 3 е....

ДА ВИ Е СЛАДКО!!!
От рАжденник Натан  Laughing

# 153
Ох, колкото пъти влезна в тази тема - все някой има Рожден Ден  #Crazy
Спокойно мога да започвам постингите си с - Честито на рождениците, да са живи, здрави и много щастливи   bouquet  Grinning

За анкетата - гласувах Пловдив
живот, здраве и късмет ще дойдем  Peace

# 154
Ох, мълчах си досега, щото ме беше срам да напиша ЗАПИС Wink

Мамче, ти нали обеща с фотошопа да пооправиш работата, а ... newsm56

# 155
  • Не съм от тук и съм за малко
Гласувах за Пловдив, мъжа каза така, значи там сме  Laughing

Мамче Ц. радвам се, че най-после се преместихте, дай Боже всичко да се нареди  Praynig, успехи в работата, бизнеса да потръгне, а че ще подредите пак хубава книжарничка - в това не се съмнявам  Hug

Тъще, да се оправяте бързо с конюнктивита, че си е много гадно. Аз нещо пак не съм хванала край каква е тая отпуска по никое време, ама дано поне част от плановете ти се осъществят  Hug

Пешеходката, вие не кандидатствахте ли за градина? На Дивненцето не му ли е време вече? Или още ви се гушка сладурка по цял ден  Laughing? Дано решението дойде такова, каквото е най-добро за вас.
И на мен идеята с чашите много ми се нрави.

КаНиМа, ти да не би да имаш нещо общо със СМГ, (май така ми се стори) че аз съм стар кадър от там   Mr. Green

pomilvana, благодарим за почерпката  Hug

# 156
Свате, много се радвам - ай, на хаир да ви е! Да е плодоносно и животворно, каквото само ти можеш да го направиш!

Помилвана, а.... пиющите.... Rolling Eyes, нас забрави ли!?
Бет, това и е чара на Пълна къща - всеки ден е празник!

Ох, мълчах си досега, щото ме беше срам да напиша ЗАПИС Wink

Мамче, ти нали обеща с фотошопа да пооправиш работата, а ... newsm56

Аз, пък си рекох, че зарад фотошопа си толкоз подновена... newsm78
Албенче, не -не сме кандидатсвали... не ми се дава и последното ... мислех да си го мачкам поне още една година...ама...ще видим....

# 157
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  Flowers Bouquet  bdbaloni   Tada  party006     newsm18  newsm59  Елица  на маграт чеснова    Tada   newsm59 Ясен  на kloie   newsm59     ura     superuu    Tada   bdbaloni   lovekissДа са ви живи и здрави рожденниците мили майчета  Hug
Аз съм станала да чета за изпит,но пусто изкушение да хвърля   Rolling Eyesедно око тука ...
Хубави почивни дни! Какво ще правите за закуска....аз макаронки-звездички  ще сваря   chef

# 158
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Я пак да си попиша....как върви празника.....аз днес бях на изпит....имам та да почерпя

# 159
ЧЕСТИТО!

Браво, Дидка! Дано да отпразнуваш подобаващо - заслужаваш го.

# 160
Честито на рождениците! Hug живи и здрави да са!
Диде - БРАВОООО!!!Чудесна си ни! Гордост наша!!!
Аз да намина... че днес почивен ден. Седнала съм цени смятам...ама нещо ми е бирено като че ли Whistlingвреме е за биричка вероятно.
Да се похваля и аз че се видях с момичетата! HugМного се радвам за което, макар че бях много "прелитаща" и метлосвах от маса на маса... ама то така като се чуе нещо във форума - все едно по радио Ереван си го пуснал Joy Заловиха ме и други мами. А и колегите искаха да се видим за малко... и така Blush Моля присъстващите на срещата да ме извинят че така малко време отделих. Обаче пък ми беше много драго че ги виждам всичките!!!!! HugЗапознах се с Титико, нея не я познавах до сега. Галка не и трябва Фотошоп - много се е вталила. Председателката ни - тя все на 18 години си стои Mr. Green / не се подмазвам Цоцоланке - така си е Peace/ Албенка - мила както винаги. Сигурна съм че ще измисли нещо и в Пловдив да е срещата.  Пиги и Цвети - те пък ако не ги познавате тази двойка... като нищо ще си помислите че на Пиги и е първо детенце и е родила мнооого рано! Добре че не водеше голямата си дъщеря... че съвсем да ми избият комплексите!!! WhistlingИ Злати е спокойна... добре и се отразява мъжът в къщи! С Теди се срещнахме на моста Embarassed и неможахме много да се видим...ама нали закъснях... Цоци - усмихната както винаги. Не и личеше дори притеснението от предстоящото преместване. Явно добре го омагьосва Лъчо...щото той не беше хич нервен от "прекрасното движение" в София Mr. GreenГалин за сметка на това беше направо ужасен че трябва да се "измъкваме", като се сети колко часа ни отне "намъкването"
Бе все чудни многодетни.  Hug  bouquet
И сега моите притеснения и дилеми...
Канени сме на парти на Пампорово. 3 дни. Ол инклузив с конна езда, боулинг, готварство, аранжиране на цветя,  направа на най-красив печат... посещение в Смолян на най големият планетариум ...
Всичко е прекрасно - обаче.... датите са 31,1 и 2ри ноември...
а Яни е рожденик Sad и сега не знам какво да правя. Дали да нахалствам и да взема децата /това е годишна среща на печатарите/ или да отложа рожденият ден на детенце.... Уф, голяма дилема ми е и не знам какво да правя newsm78
Къци между другото категорично ми отказа да идва с нас Embarassed явно е порастнал...сигурно и това ще го преживея...
имам още малко време да помисля...  Thinkingчуствам се виновна заради това че ми се иска да ги оставя при баба им Tired обаче си мисля че ще е крайно нетактично да ги взема - още повече че целият хотел е резервиран ...
Айде написах се Mr. Green Лека вечер и хубав почивен ден!

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 19:01 от JuliS

# 161
Честито на всички рожденници от тези дни! Hug

Нещо хич не мога да се оправя с това време, все се надпреварвам с него и все ме побеждава. Хич не ми остава време да уча по английски, но пък днес карах колата из Младост и мъжа ми ме похвали , че много добре съм се справила. Ходихме и до Боровец, беше много хубаво.

Днес участвах в един материал на ТВ2 за детегледачките заедно с моята бивша детегледачка. Говорихме повече за самата професия , за изискванията, и т.н. Репортажа ще го излъчат по новините им, които започват от 20 октомври. Но най-важното е , че й разказах и за нашия клуб, за срещата, която ще правим, разменихме телефони, и се надявам да поддържаме връзка. Говорихме по много въпроси и се надявам да сме си взаимно полезни.

Целувки на всички! Hug

# 162
Срам,срам...чак на 9-та страница да се запиша !

Дидка , Браво ,браво,браво ....  bouquet
Юле,отложете рождения ден...пак ще си го отпразнувате подобаващо !
Цоци ,успех...каквото и да сте намислили !

На всички рожденици-да са здрави и много щастливи   bouquet ! Прегръщам ви,момичета !  :hug
:

# 163
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,да са живи и здрави всички рожденици които пропуснах, много целувки Heart Eyes  bouquet

Около нас пък нищо интересно тия дни,шетат разни майстори у дома и няма мърдане,разходките си ги правим около вкъщи,Цвети спи навън в количката,защото е някакво тропане и блъскане безумно и така по цял ден изперквам,а вечер не мога да изрина боклука дето са ми направили.

Ония ден закъсняхме за срещата,защото ни хвана голямото задръстване и пътувахме по Раковска в една 500-метрова отсечка близо час и снимчици не можах да направя,но се радвам,че успях да видя почти всички!За Галчето нямам думи,направо френско гадже.

Теди,надявам се другата седмица да приключим с ремонта и да да успея да дойда до вас,само ако може ми пусни един телефон по скайп да ти звънна преди това.

Дидка,браво,много много се радвам  bouquet

Юле,не пропускай партито,децата едва ли ще ти се разсърдят ако седят при баба,а за рождения ден ще се реваншираш подобаващо Peace

Тъще,много са ти сладки принцеските и трите Heart Eyes

Габи Hug

Нещо хич не мога да се оправя с това време, все се надпреварвам с него и все ме побеждава.

Това все едно аз съм го казала и на мене ми писна #Cussing out

Цоци,много се радвам за вас,пожелавам ви лека,безпроблемна и доходна работа Hug Heart Eyes

Отивам да лягам,утре пак майсториии #Cussing out

# 164
Момичета, не мислете, че съм ви забравила! Чета най-редовно, но направо не ми се пише, че ще е като оплаквалня  Confused
Борим се с мъника, че не ще да наддава и дори беше смъкнал още. Сега ми помага акушерката с иглотерапия, дано да хване дикиш и да тръгне кантарчето нагоре. Настроението ми е на кота нула и е искам да развалям вашето.
С най-голямо удоволствие искам да поздравя всички рожденници от тази седмица!  Hug Heart Eyes А на мамите, които имат повод да черпят (като Дидка) - пожелавам да се множат поводите им и все с такива добри новини  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт