~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 251
  • 689
  •   1
Отговори
# 315
Значи ще продължа да го гледам.Аз съм фен на сериала,но много се дразня от неадекватното поведение на Сюзън и от хитлериските ботуши на Линет.Най-благосклонно приемам Бри.

# 316
  • София /Абсурдистан
Ето къде бил ключа от палатката  Simple Smile
Ама и Бри е една патка - зорлем да тикне мъжът си в затвора и да му скапе професията. Сега да си го вземе за съдружник.

Най ми е интересно как ще реагира Катррин на всичко това...  Laughing Mr. Green
Ами тя нали вече каза, че ако той стане съдружник, тя си тръгва. И Бри май държеше да остане, защо ли  newsm78

# 317
Ай, тоз сериал става все по-интересен. Crazy
Няма нищо да издавам, ама днешната и трейлъра на следващата серия си бяха бая интригуващи.

Въпрос: проблем с пиенето ли е имала Бри в предишните сезони?

И един лаф от днешната серия - Сюзън към бояджията: "Хайде, и върви да сипеш евтината водка в скъпите бутилки". #Crazy Mr. Green Не вярвах, че  може да го чуя в този сериал точно. А и никога не ми беше идвало наум изобщо подобно нещо. Joy

# 318
Джи, Бри е бивша АА.

Много се израдвах на серията. Страшни интриги се врътнаха. И с тия връщания назад беше много хубаво.

Лафът на Сюзън е номер едно! И аз не съм очаквала тук да чуя такова нещо, но... случи се.  Mr. Green

Дейв преследва мъж стана ясно. ЕДИТ: Забравих да напиша, че от рекламите на следващата серия се впечатлих най-много от факта, че Орсън изневери на Бри с Катрин. Имаше и още, но няма да издавам всичко.  Wink

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 04:42 от Кюбит

# 319
# 320
# 321
Серията беше много интересна. Големи интриги се очертават.

# 322
Кюбит, wow  Crazy
Това за Бри и Орсън направо е върха! Хахаха!
Браво, момичета, че сте успели да изгледате серията вече.
Аз тамън си я дръпнах, но ще я гледам едва довечера!  Sad

# 323
Серийката беше интересна. Том е голям смотаняк. Чудя се защо Габриел не е направила аборт след първото дете. Явно е против религията им.
Сюзан много са я разхубавили.

# 324
големи лафове в тази серия, ей Joy
Габи направо ме разби: bionic sperm, fertile freak hahaha

а защо решихте, че Дейв преследва мъж?

# 325
Щото най-накрая в сериала тази Мери Алис (нали ужким тя разказва) казва : Но ще трябва да почака подходящия момент за да унищожи мъжът, който иска ... или нещо сортово.  готино беше.. Чудя се са кой пък е този мъж Confused newsm78

# 326
да, ама "man" на английски може да значи и човек

# 327
да, ама "man" на английски може да значи и човек
Абсолютно  Peace

# 328
Алегра, да. Права си.  Peace

# 329
Тъкмо се замислих, че може да преследват Орсън  Crazy, нали работел преди години в някаква клиника за психично болни.... (или нещо подобно), но май в крайна сметка няма смисъл да гадаем, защото вероятно каквото е ставало с Дейв и тозй "man", който сега преследва, явно е ставало през тези 5 години, които не са давали.... Може да не става въобще въпрос за някой от героите, които вече познаваме... Може да вкарат нов персонаж Wink, който досега е бил 'невидим' за нас  Peace
Серийката наистина беше лафаджийска... Жалко за Маклъски... Баш на рождения и ден...  Cry
И както винаги най - забавните моменти са с Габи и Карлос!  Crazy Joy Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт