~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 288
  • 689
  •   1
Отговори
# 330
Тъкмо се замислих, че може да преследват Орсън  Crazy, нали работел преди години в някаква клиника за психично болни.... (или нещо подобно....

не е работел, а пребивавал на лечение

# 331
Момичета, субовете вече са в subs.unacs.bg  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 332
Уникална е тази Габи Mr. Green

# 333
# 334

Ех, как не видях поста ти снощи... сега трябва да чакам до довечера  Crazy

# 335

Ех, как не видях поста ти снощи... сега трябва да чакам до довечера  Crazy

Еми аз за туй го лепнах поста с големи букви, ама не ми дойде на акъла да го пусна със светещи и минаващи букви  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Този път доста бързо пуснаха субтитрите! Снощи изгледах серията без, и после като видях, че са ги пуснали, я гледах отново!  Mr. Green

# 336
Сядам да гледам .  Flutter
После ще споделям мисли  Crazy

# 337
да, ама "man" на английски може да значи и човек

Дам верно! не бях се сетила... Peace Са свалих и субовете Mr. Green

# 338
да, ама "man" на английски може да значи и човек

Дам верно! не бях се сетила... Peace Са свалих и субовете Mr. Green

Човек си казват, че преследва...  Peace

# 339
Много е странен този Дейв.
И Орсън е много, много променен. Така и не разбрах за какво отиде да се обяснява на Катрин.
 Crossing Arms

# 340
За пръв път да не мога да схвана кой гонят в цялата работа newsm78! Нещо нито Линет, нито Сюзън, нито Бри ме радват в тоя сезон. Най-яка остава Габи Mr. Green Heart Eyes

# 341
И Орсън е много, много променен. Така и не разбрах за какво отиде да се обяснява на Катрин.
 Crossing Arms

За да й благодари за Бри. Нали Катрин измъкна Бри "от лапите на алкохола" докато той беше в затвора.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 16:20 от Кюбит

# 342
# 343
И аз го гледах епизода.
Добре, стана ясно, че психото търси мъж. Едва ли превода е 'човекът', ако искаше да каже 'човекът' щеше да се изрази по др.нчаин, напр. the one who, or the person, who... Има ли вариант това да е Карлос ( той няма как да го види, евентуално да го разпознае). Майкъл и мъжа на Линет едва ли са, много ниска топка ми се струват за такова психо, въпреки, че Майкъл и Сюзън имаха катастрофа и очевидно са смляли живота на близките на майката и детето, които са загинали в инцидента. Не помня дали в колата е бил и съпругът? Да не е той съпругът? Много лесно ми се струва...
Все имам чувството, че психото все пак е свързан с -гжа Маклъски и е синът й. Има нещо грижовно в начина по който я отсвири, в начинът по който каза " ти не знаеш какво е awful' ,  стори ми се, че дори се разплака. Като каза това, си помислих, че има нужда да сподели с някой... както и да е.

Орсън ще работи с Бри и Катрин. Катрин му каза, че няма да издържи и 2 месеца да работи за Бри. Вярвам й Mr. Green

# 344
И аз си мисля, че имаха предвид, че преследва мъж.  Simple Smile
Бащата не детето не беше в колата при катастрофата. Дадоха как майката се качва с бебето и тръгват сами.  Peace
Карлос едва ли е преследвания. И то незащото е лесно, а защото дори и да е сляп, не е глух. Ще го познае по гласа.
Не мисля и, че това, заради което някой е преследван от Дейв, е станало в последните 5 години. Който и да е преследвания, ще разпознае Дейв. Станало е по-рано и за това си мисля, че МакКлъски може да е мушка. Спомняте ли си, че тя държеше мъжа си във фризера в мазето след като починал и децата на Скаво го намерих като търсеха айсбарс. Нищо чудно на младини толкова да са били погълнати от любовта си, че да зарежат детето.  newsm78 Фантазирам си само.  Wink А може да е бил и втори мъж и тя да е оставила детето при първия...

Общи условия

Активация на акаунт