~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 325
  • 689
  •   1
Отговори
# 345
не мисля, че МакКлъски е майка на Дейв
ако беше така, той щеше да иска по-голямо отмъщение от това да я вкрава в лудница
по-скоро я разкара, за да не се рови в миналото му
ако имаше лоши намерения към нея, изобщо нямаше да и се извинява в линейката, че е трябвало да постъпи така с нея...
тъй си мисля аз

# 346
Станало е по-рано и за това си мисля, че МакКлъски може да е мушка. Спомняте ли си, че тя държеше мъжа си във фризера в мазето след като починал и децата на Скаво го намерих като търсеха айсбарс. Нищо чудно на младини толкова да са били погълнати от любовта си, че да зарежат детето.  newsm78 Фантазирам си само.  Wink А може да е бил и втори мъж и тя да е оставила детето при първия...

Tired
Детето на Маклъски е починало от болест на възраст 6-7 годинки! Тя даже го разказваше на синовете на Линет в една стара серия.....
И точно защото е можело да ползват друга дума, за да кажат "човек", си мисля, че няма да е мъж!!! Точно защото всички ще очакват Дейв да преследва мъж, ще се окаже, че преследва жена!  Peace
Нищо чудно и да преследва собствената си съпруга  Mr. Green

# 347
И аз мисля, че е по-скоро някоя много стара история.
Ако е бащата на загиналото бебе, Сюзън и Майкъл все щяха да знаят за него. Ако е стара история Карлос няма как да му познае гласа. А и той в последните години май е бил в специализирано заведение ( нали е пуснат с условие да си пие хапчетата).
Този човек, който преследва е съсипал живота му. Предполагаемо много години е трупал агресия,  за да се добере после до Иди и чрез нея да се появи. Затова все си мисля, че е г-жа Маклъски, щото тя е най-стара.
Като мъже остават Орсън, гейовете, Карлос, Майкъл, Том ... друг не се сещам.

# 348
аз продължавам да мисля, че е някоя от жените.
ама то така се забравя....помните ли на сюзън като й бяха обявили за продан къщата, че се нанесе някаква луда, която май всъщност преследваше Линет, но ми е много смътно Thinking

# 349
Никъде никой не е казал, че с вкарването в лудницата свършва отмъщението на Дейв, ако наистина гони Макклъски.  Peace Това може да е увертюрата.  Mr. Green
Може и да се отървава от нея... Но защо тя толкова упорито рови в миналото му??  newsm78

помните ли на сюзън като й бяха обявили за продан къщата, че се нанесе някаква луда, която май всъщност преследваше Линет, но ми е много смътно Thinking

Алегра, за какво говориш?  newsm78

# 350
аз продължавам да мисля, че е някоя от жените.
ама то така се забравя....помните ли на сюзън като й бяха обявили за продан къщата, че се нанесе някаква луда, която май всъщност преследваше Линет, но ми е много смътно Thinking

Няма такова нещо.....  Naughty
На Сюзън къщата изгоря и Карл и купи новата, в която живее в момента.

# 351
Сега се сещам за какво може да говори Алегра.
Том имаше някаква стара изгора с дете, онова гадното момиченце. И тя се нанесе за известно време някъде в градчето и после искаше да идва на тяхната улица или дойде, не помня вече. Та оная кукуфелница преследваше Линет.
А на Сюзън къщата наистина изгоря и Карл и купи нова, но Сюзън я отказа и си построи новата на старото място.

# 352
Еми аз за туй го лепнах поста с големи букви, ама не ми дойде на акъла да го пусна със светещи и минаващи букви  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами вземи си бележка за следващия път!  Wink

# 353
Защо сте се вкопчили в Маклъски?! Ясно е, че това беше краят и Дейв ни най малко не преследва нея - накрая на серията ясно си каза, че след като я е отстранил от пътя си, може да се "заеме" с човека, когото преследва. "Man" си е в смисъл на "човек", мъж или жена, ще разберем. Crazy

В серията ужасно ме издразни Том. Абсолютно права беше Линет - пицарията беше неговата мечта, Линет изостави всичко заради нея, управляваше я докато Том си беше наранил гръбнака, направи толкова жертви и сега изведнъж...доскучало му! Shocked Нагъл е вече!

# 354
Сега се сещам за какво може да говори Алегра.
Том имаше някаква стара изгора с дете, онова гадното момиченце. И тя се нанесе за известно време някъде в градчето и после искаше да идва на тяхната улица или дойде, не помня вече. Та оная кукуфелница преследваше Линет.
А на Сюзън къщата наистина изгоря и Карл и купи нова, но Сюзън я отказа и си построи новата на старото място.

Кукуфелницата я застреляха в магазина.....  Whistling
Сюзън не отказа къщата, прие я заради Джули и басейна...  Mr. Green

# 355
А защо не живее там, а си построи нова къща?  newsm78 Забравила съм.
Иначе помня, че кукуфелницата я застреляха, то беше голям екшън.  Mr. Green

# 356
май се бъркам с играта, ама играта не е ли правена по сериите, имаше някаква, оф не помня....не е тази с момиченцето Outta Joint

# 357
Аз си мисля, че Дейв дебне някой от гейовете. А също така е възможно да е някакъв роднина на Мери Алис.

# 358
И аз не мисля, че гони Маклъски. Когато говори с нея в линейката, и казва: Съжалявам, че трябваше да си точно ти. Тя му пречи явно, но не тя е крайната цел. Ще е някой, който най-малко очакваме сигурно..

# 359
Я, как съм пропуснала? Цоп и в тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт