~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 307
  • 689
  •   1
Отговори
# 360
  • в белята
Ей адски почна да ме дразни Том.......толкова непостоянен и егоист човек небях виждала #Cussing outНещо малко му се случи и винаги го използва като довод да си изпълни прищевките ,а Линет приживя рак и нищо неказва.дано го отсвири ако продължава в същия дух!
Интересно кукуто кого преследва?от това man нищо неможеш да разбереш то се използва и за мъж и за жена
А според мен най -готината фраза беше на Катрин като каза ,че Орсън няма и два месеца да издържи да работи за Бри Joy Joy Joy

# 361
Дейв не гони Маклъски 100%, нали някъде във филма се разбра, че така си разчиства пътя.
Скоро ще се разбере Peace

Том и мен много ме дразни, горката Линет, всеки път се чуди как да подходи при поредната му откачена идея.

# 362
  • София
Дейв не гони Маклъски 100%, нали някъде във филма се разбра, че така си разчиства пътя.
Скоро ще се разбере Peace

Аз имам някакъв спомен, че много държеше да се добере до Майк. Първо се опитваше много настойчиво да го вкара в рок групата. После му даде къща на някакъв минимален наем...
Защо ще го прави...ако няма някаква идея?!?

# 363
Аз имам някакъв спомен, че много държеше да се добере до Майк. Първо се опитваше много настойчиво да го вкара в рок групата. После му даде къща на някакъв минимален наем...

Не само Майк, и Том много настойчиво искаше да привлече в групата. Peace Явно искаше да събере мъжете от улицата в това си начинание, може би за да се сближи с тях, което има връзка по някакъв начин с плана му. Thinking

# 364

Не само Майк, и Том много настойчиво искаше да привлече в групата. Peace Явно искаше да събере мъжете от улицата в това си начинание, може би за да се сближи с тях, което има връзка по някакъв начин с плана му. Thinking

Дръж приятелите си близо, враговете още по-близо!  Mr. Green

# 365
Загадката кого преследва Дейв е разкрита вече.  Wink Следва "в бяло". Дейв каза на Иди, че е имал брат, който е бил убит в затвора, докато е лежал за наркотици. Убиецът е бил оправдан, минало е като самозащита. За всички забравили: Майк е бил в затвора и имал подобен "инцидент".  Sunglasses

Серията беше страхотия отново. Том не изневерява на Линет. И Катрин не е спала с Орсън.  Peace Няма да издавам повече. Има какво да се види.

И "проблясъците" от следващия епизод бяха обещаващи.  Peace

# 366
# 367
Кюбит, не съм гледала серията, тепърва я свалям, а кога ще се доредя да я гледам не се знае, но ще си позволя да поспоря с теб. Бяло: Майк е бил в затвора, защото е убил полицай при самозащита. Така поне ни казваха в предишните сезони. Т.е. убийството е било преди и е било причина за влизането му в затвора. Това, разбира се, не пречи наистина Майк да е преследваният от Дейв. Но ако това е причината, то това ще е гаф от страна на сценаристите.

# 368
Орсън беше в затвора, дами!  Peace
Не вярвам да е Майк.
А и не забравяйте, че Пол Янг също е там, или беше там (ако са го извадили задкулисно).
Карлос също беше в затвора!  Peace
Хахахахаха, май само Том още не е минал през килиите  Twisted Evil Mr. Green

# 369
els, нали не мислиш че сценаристите биха допуснали такъв гаф  Joy

Серията беше яка.

бяло
А Линет какви куфари стягаше, май ще праща близнаците на някъде, а ?

# 370
Поправям се, защото осъзнах каква глупост съм написала...
Бяло: да, Майк е бил в затвора и явно е било заради притежание на наркотици, а не заради убийство, защото хиляда пъти се повтаряше, че убийството е било самозащита, а самозащитата не е престъпление. И друго ми дойде на ум - Майк казваше някъде, че е убил ченге под прикритие, така че наистина версията на Кюбит се връзва.

# 371
Сюзън ми е голям шемет. Нещата се нареждат за Габи. На Линет близнаците, са ми като братята на Мат Деймън. Аз продължавам с моята серия "на кой ми прилича". Laughing

# 372
близнаците наистина приличат на Мат Деймън.
Том много ми прилича на Торн от Дързост и красота (те там ги сменяха, на единия от актьорите)

# 373
Лелеее как се стреснах за Том лелеее!!! Моя любимец сега така да прави Heart Eyes Линет горката... то вярно и аз така се заблудих чее. Много се кефя на сестрата на Маклъски Mr. Green Готино беше. с НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ СЛЕДВАЩАТА Mr. Green

# 374
близнаците наистина приличат на Мат Деймън.
Том много ми прилича на Торн от Дързост и красота (те там ги сменяха, на единия от актьорите)

Близнаците се казват Max and Charles Carver.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт