~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 004
  • 689
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Аз пък си мисля, че все пак не може да сме категорични, че преследва Майк, погледът на доктора мина през всички имена и спря на ова на МАйк и Дейв, но може да се е спрял там на името на Дейв, като по този начин е разбрал, че това е групата именно на Дейв, като всяко име през което е минал да е възможно...Все пак нито доки , нито Дейв споменаха името на човека, а говореха за "него" без имена. 
Е да, ама нали после като го измъкна от горящата сграда и му каза "още не съм приключил с теб ", според мен  е ясно че Майк е преследваният .

# 571
  • Бургас
marish, според мен преследва Майк, Дейв нали накрая каза нещо от сорта - "още не съм приключил с теб".

Причината не е катастрофата, ако беше това те щяха да се познават, едва ли са ги ударили и до там се е приключило всичко. Със сигурност са се срещали с полиция и близките на жертвите, ако не и съд. Така че изключено е Майк и Сюзан да не познават бащата на момиченцето, което са блъснали.

Нали Майк беше убил някой в затвора newsm78

Дам и ти си права....тепърва ще видим какво са измислили сценаристите... Thinking

# 572
  • Варна
Мисля, че Майк е убил брата на Дейв в затвора.

# 573
Не ми е ясно само как този доктор се юрна сам да укротява побъркан без да уведоми никой и да не предупреди

ааа чакай. Има още време да се разбре казал ли е на някой или не  Laughing

Доторът каза също, че Дейв си е сменил името. Така, че чакаме развръзката и тук.
И още - бабите нещо не се мернаха в епизода, но не вярвам да са приключили.

# 574
Така и не разбрах кой умира при пожара ... май че всички с изключение на доктора, лека му пръст, излязоха.

Мисля, че Майк е убил брата на Дейв в затвора.
и аз, нали това беше споделил Дейв с Ийди преди няколко серии. Спомена за затвора - но като си помисля и Карлос и Орсън са лежали в затвора, макар, че е слабо вероятно да е някой от тях.

Бендът ми хареса  Laughing, жалко че пожарът ги прекъсна, Майк се справи страхотно с вокала  Peace

# 575
Между другото актьорът, който играе Майк +др Хаус+ Мат Паркман от Герои са направили благотворителна банда и правят сега май албум и ще даряват приходите Wink Много готино от тяхна страна!

# 576
И още - бабите нещо не се мернаха в епизода, но не вярвам да са приключили.
Показаха се, бе. Те тъкмо умуваха да заминават за Бостън. Плануваха да спипат доктора на място, пък на заден план, той пристигна с колата си на Уистерия лейн.

# 577
  • Емаесесаесесапипиа
И аз мисля, че не е Майк, много очевидно го насочиха към Майк, а то според мен ще е за заблуда на врага и за да има: "Изненадаааа" с неочакван край в последния епизод.
Наистина, ако си спомняте, докторът се притесни при споменаването на "Феър Вю" и знаеше, точно улицата, в която отива, а Майк е доста нетипичен персонаж за тази улица. Дори в този епизод изобщо не живееше там в началото. Защо Дейв не отиде направо на улицата, на която той живее Майк да си отмъщава там, ами си направи  труда с цялото театро точно на Уистерия Лейн....Има нещо, наистина, което го свързва с тази улица и няма да се изненадам, ако повече от един от нейните обитатели са намесени. Всъшност наистина ми се вижда по-вероятно Дейв да е живял някога тук, да си е правил пластична операция ако щете и т.н., отколкото да преследва конкретно Майк. Ако искаше толкова да му отмъщава можеше да го прегази, къде ли не (както Орсън направи веднъж), нямаше нужда да се жени, че да идва, да прави бенд и пр. Според мен много по-дълбоки са му проблемите на този тип и те явно са почнали точно на тази улица. Наистина няма да се учудя, ако Майк му се окаже брат или близък родственик, който той иска да спаси, а не да убие. В крайна сметка Дейв вдействителност рискува живота си, спасявайки го в пожара.
Помните ли как до последният епизод в сезон 2 (ако не се лъжа) ни караха да си мислим, че лудият брат от негърското семейство е "лошия", буквално в последния миг се оказа, че издънката е всъшност нормалния брат, или в сезон 3 през цялото време Орсън беше под подозрение за гадняра, убил жена си, а накрая (съвсем накрая) излезе жертва отвсякъде.
Така че не подценявайте интригата. Още няма и средата на сериала, твърде рано е за истинската развръзка.

# 578
аз пък сега се замислих дали историята няма общо с Пол Янг или Зак  newsm78
те имаха общо с Майк, а Дейв може да е имал общо с Деидре  Thinking

# 579
  • Емаесесаесесапипиа
Мен пък ме дразни историята с Потър.
Първо, преди пет години Потър си беше съвсем момченце, по-малко и от десетгодишно и да е пораснал толкова, че да забременява някакви лелички, хич не ми се връзва.
Второ, въпросната госпожа хич не й отива да е жертва или педофилка и да бъде толкова наивна и слаба, че да се остави да забременее от едно момченце. Много повече прилича на доста изпечена жена, с лукав поглед, която може да има всичко, което поиска, защото знае как да си го поиска. С две думи по-скоро като да сваля мъжете на "домакините", не техните дечица.  А и няма никакви следи от измачкан вид или измачкано самочувствие за жена, търпяща терор вкъщи.

# 580
  • Бургас
Да,да и на мен ми прили4а пове4е на мръсница, от колкото на нещастна жена,влюбена в тинейджър....но тепърва ще видим какво ще става де...

Том нещо се сбърка в този сезон...Не е оби4айния любящ съпруг...нещо май влиза в крити4еската с неизживяни ме4ти и цели... Rolling Eyes

Карлос кога ще проглежда...а тази бабка мн ме дразни...ужасна е!

# 581
За всички, които се чудят защо няма да има епизод в неделя, 23 ноември:

2008 American Music Awards ще се излъчва по това време.

http://abc.go.com/primetime/ama/index?pn=index
http://en.wikipedia.org/wiki/American_Music_Award

В бяло: 5-10 "A Vision's Just a Vision" December 7 --- Susan and Mike recognize the fate of their relationship. Чудно ми е какво искат да кажат с това? Flutter
Това ще бъде и последния епизод за тази година. Следващият ще е през януари 2009.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 08:53 от Кюбит

# 582
  • варненка от София
Аз пък си мисля, че Сюзън е преследваната. Сезонът започна с катастрофата, така се разказваше за нея, някак ми останаха недоизказани и недоразвити нещата.
Нашия пич пипа от далеко и е възможно да иска да нарани Майк, за да нарани още по-дълбоко Сюзан, щото квото и да ми говорите, ама те са си лика прилика и може и пак да си се съберат. Нито Сюзан ми се връзва с бояджията, нито Майк с Катрин, ама ще поживеем, ще видим.

А пък аз съм дълбоко влУбена в двамата педали. За мен те са черешката на тортата, много са ми комични.  Heart Eyes

# 583
чак днес изгледах на спокойствие серията и какво да кажа - що за измислица беше този пожар ooooh! и колко абсурди имаше покрай него, ама карай.
да не говорим как края на миналата серия бабата се обади в клуба да наклепа Карлос, пък сега серията почва - тя им дошла на гости...поне малко развитие да бяха дали помежду

# 584
И аз мисля, че не е Майк, много очевидно го насочиха към Майк, а то според мен ще е за заблуда на врага и за да има: "Изненадаааа" с неочакван край в последния епизод.
Наистина, ако си спомняте, докторът се притесни при споменаването на "Феър Вю" и знаеше, точно улицата, в която отива, а Майк е доста нетипичен персонаж за тази улица. Дори в този епизод изобщо не живееше там в началото. Защо Дейв не отиде направо на улицата, на която той живее Майк да си отмъщава там, ами си направи  труда с цялото театро точно на Уистерия Лейн....Има нещо, наистина, което го свързва с тази улица и няма да се изненадам, ако повече от един от нейните обитатели са намесени. Всъшност наистина ми се вижда по-вероятно Дейв да е живял някога тук, да си е правил пластична операция ако щете и т.н., отколкото да преследва конкретно Майк. Ако искаше толкова да му отмъщава можеше да го прегази, къде ли не (както Орсън направи веднъж), нямаше нужда да се жени, че да идва, да прави бенд и пр. Според мен много по-дълбоки са му проблемите на този тип и те явно са почнали точно на тази улица. Наистина няма да се учудя, ако Майк му се окаже брат или близък родственик, който той иска да спаси, а не да убие. В крайна сметка Дейв вдействителност рискува живота си, спасявайки го в пожара.
Помните ли как до последният епизод в сезон 2 (ако не се лъжа) ни караха да си мислим, че лудият брат от негърското семейство е "лошия", буквално в последния миг се оказа, че издънката е всъшност нормалния брат, или в сезон 3 през цялото време Орсън беше под подозрение за гадняра, убил жена си, а накрая (съвсем накрая) излезе жертва отвсякъде.
Така че не подценявайте интригата. Още няма и средата на сериала, твърде рано е за истинската развръзка.
Ейй, радвам се, че някой мисли като мен. Аз като казах за пребоядисаната коса, наистина имах предвид цялостна промяна на външния вид, не само косата, която я дадох просто за пример, но всички ме разбраха погрешно. Наистина според мен в този филм едно е ясно-очевидното не е истината, винаги измъкват нещо от "ръкава" за накрая! Наистина докторът се насочи точно към тази улица, което значи, че проблемът е точно с ТАЗИ улица и според мен има нещо, за което не сме се сетили, защото не го знаем.

Общи условия

Активация на акаунт