~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 018
  • 689
  •   1
Отговори
# 555
Eее, хареса ми серията! Развърза се част от загадката (кого преследва Дейв), но и се увързаха доста нови елементи - Портър явно ще го закъса, а човекът, който е наясно какви може да ги свърши Дейв - е елиминиран. Интересно ми е и какво точно иска да направи Дейв, след като не му е достатъчно просто Майк да загине в пожара.
Допадна ми Бри, когато разговаряше в бара с журналистката - напомни, че не е просто надъхана перфекционистка, която не иска да се изложи, а мисли с главата си. Габи също много ме кефи - мацка с принципи е! Няма да се остави бабата да купи живота и семейството й.
Не ми хареса обаче, че в серията преобладаваше насилието - и сцената с Ан (възлюбената на Портър) и съпругът й, още по-зловещо ми беше на сцената с Дейв и доктора -  не ми е в стила на сериала това.  Crossing Arms
Хич не ми се чака 2 седмици до следващата. Е, Хамериканците нека си празнуват, но ние не празнуваме - да пуснат насам новата серия  Mr. Green

П.С. Извинявайте всички фенове на бялото, но "ми свърши белия химикал"  Laughing Майтап де - и аз съм на мнение, че който не иска да разбере какво се е случило в серията - просто да не влиза в темата, докато не си я изгледа.

# 556
Готина беше серията и според мен. Особено забавно ми беше когато възлюбеният на Джули каза на Сюзън "Майко"  Joy както и когаро Сюзън танцуваше  Grinning
Иначе - тъпо, че пак е Майк. Някак до последно мислех, че ще извъртят нещата и няма да е той. Поне хубавото е, че Карлос ще прогледне пак и дано стегне Габи, че и децата си да се пооправят малко  Peace

# 557
Този филм съвсем ми изтъпя. Не знам как докторът се навря в килера, въобще не се съпротивлява при душенето, а тоалетната се заключваше отвън. Имам чувството, че сцените са снимани от някакви латино актьори от сапунен сериал.
Не ме разкъсвайте сега. Това ми беше любимият сериал.

# 558
Е аз това да не се влиза в темата, докато не се изгледа серията го казах малко по-назад.  На мен пък все толкова си ми харесва както от началото. Жалко, че ще има две седмици почивка. Аз като започнах да го гледам свалих първите 4 сезона от замундата и така го гледах наведнъж. Изобщо не знаех, че правят почивка мизерниците Crossing Arms

http://www.youtube.com/watch?v=wF_VG1UGx2s&feature=related  ей тоя трейлър много ми харесва Heart Eyes вие някой любим нямате ли?

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 12:02 от Dai4eto

# 559
  • Варна
/

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 22:30 от мама на Радост

# 560
  • Canada
Много ми хареса серията! Peace
Особенно Бри когато правеше последна"проверка" с комплиментите към Катрин и сина й Joy

Знаех си 4е  Майк ще е на мушката, ина4е няма как да го върнат на централно място в сценария...ще си остане в тъ4-а скришом с Катрин....
МНого се смях на "Мама" Сюзън, .......

А пък доктора много наивно влезе в килера с душевно болен и се остави да бъде удушен без да се съпротивлява Naughty

Дейв със сигурност има връзка с убитата жена и дете в на4алото ина4е защо да запо4ват  сезона с тази история.....

# 561
Серията ми хареса, но това с тоалетната, която се заключва отвън нещо куцаше  newsm78
Джаксън започва да ми става все по-симпатичен, в началото не го харесвах.

# 562
Такаа.. значи все пак е Майк преследваният от Дейв и вероятно първоначалните ни подозрения, че е баща на момиченцето и съпруг на майката, които загиват в катастрофата ще се окажат верни!  Peace Мисля си, че вероятно ще иска да накаже Майк по подобен начин, възможно е да се опита да използва момченцето му, за да го нарани! Но остава да виси историята със затвора, може все пак там да е разковничето.
Ако наистина махнат Джакън от сериала, то ще стане интересно между Катрин, Майк и Сюзън, тя още го обича.
И аз се изкефих на Габи! Добре, че не гътнаха бабето при пожара, има още развитие във взаимоотношенията им.
Портър очевидно искаше да застреля съпругът! Дано все пак не го натопят за пожара! Линет ще се развихри пак.

# 563
# 564
Вълнуващ епизод!
До последно ни държаха в напрежение и даваха мотиви на всички главни герои за палежа.
   Hands Clap за Габи. Тя знае как да сложи някой на мястото му. Но ако можеше да не се натиска пак за наследство на изхода...

P.S. И стига с този райбер Wink. И отвън на входната врата да го бяха сложили,.... Не за това ги гледам и съм луда по сериала.

# 565
Момичета, ако ми позволите и аз да се включа в темичката  Simple Smile Серията много ми хареса  Simple Smile
И аз малко се ядосах, че пак Майк ще е преследвания  Tired
Ако може само един въпрос, дано не досадя, в крайна сметка, не успях да разбера при катастрофата с майката и детенцето, които починаха, кой е карал - Сюзън или Майк? Blush
Прочетох темата, но не видях да е обсъждано   bouquet

# 566
Сюзан е карала, аз затова и се учудвам, че психясалия преследва Майк. Може да не е това причината все пак  Thinking

# 567
Аз пък си мисля, че все пак не може да сме категорични, че преследва Майк, погледът на доктора мина през всички имена и спря на ова на МАйк и Дейв, но може да се е спрял там на името на Дейв, като по този начин е разбрал, че това е групата именно на Дейв, като всяко име през което е минал да е възможно...Все пак нито доки , нито Дейв споменаха името на човека, а говореха за "него" без имена. А и според мен причината да го преследва може да не ни е въобще известна. КОй от тези хора е най-отдавна на улицата? Не е ли Том или Карлос, защото щом се говори за улицата, според мен точно тук се е случило нещо!

# 568
  • Бургас
Ама как го задуши а...много зловещ изглежда този Дейв Crazy  с тези о4и Shocked

И аз подкрепям,4е е заради катастрофата нещо...не ми идва на ум нещо друго...

Не ми е ясно само как този доктор се юрна сам да укротява побъркан без да уведоми никой и да не предупреди...изглежда не е знаел на какво е способен...просто не ми се връзва да хукнеш сам без да кажеш на никой... Tired

# 569
marish, според мен преследва Майк, Дейв нали накрая каза нещо от сорта - "още не съм приключил с теб".

Причината не е катастрофата, ако беше това те щяха да се познават, едва ли са ги ударили и до там се е приключило всичко. Със сигурност са се срещали с полиция и близките на жертвите, ако не и съд. Така че изключено е Майк и Сюзан да не познават бащата на момиченцето, което са блъснали.

Нали Майк беше убил някой в затвора newsm78

Общи условия

Активация на акаунт