~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 54 985
  • 689
  •   1
Отговори
# 615
Ще има, Thanksgiving няма нищо общо със сериала. Музикалните награди снощи само го спряха.

# 616

Аз мислех, че и идната няма да има поради τhanks giving

Абе вие май четете много избирателно темата.  Wink Т'ва е на предната страница.

За всички, които се чудят защо няма да има епизод в неделя, 23 ноември:

2008 American Music Awards ще се излъчва по това време.

http://abc.go.com/primetime/ama/index?pn=index
http://en.wikipedia.org/wiki/American_Music_Award

В бяло: 5-10 "A Vision's Just a Vision" December 7 --- Susan and Mike recognize the fate of their relationship. Чудно ми е какво искат да кажат с това? Flutter
Това ще бъде и последния епизод за тази година. Следващият ще е през януари 2009.

# 617
  • Пловдив
Моля ви да ми изпратите линк с новите серии.Преди ги имаше в Арена.бг,но изчезнаха.Гледала съм до 9 епизод.Откъде ги теглите?Ще ви бъда задължена Laughing

# 618
  • Пловдив
ПС:Аз май гледам 4 сезон,защото този Дейв не се е появявал.Последният епизод ,който гледах беше свързан с торнадо.Някой да ме упъти,защото изобщо незнам кой сезон е това.Ако знаете-моля да ми изпратите линк с продължението. newsm78

# 619
В замундата ги има.
Ти гледаш средата на 4-ти сезон. Сериите са до 16-17-та.
Сега е пети сезон до 8-ма серия.

# 620
Лелее нямам търпение да излезне! А къде ги четете тези анализи за бъдещи серии? Аз бях попаднала някъде педи време, но не си пазя линка!

# 621
На мен пък ми се струва, че точно на Майк е тръгнал да отмъщава Дейв.  Naughty ...............
 А в последната серия го спаси от пожара и му каза "още не съм свършил с теб", което ме навежда на мисълта, че му е замислил някакво много коварно отмъщение. Peace
Точно за Майк става въпрос, иначе защо ще го спасява и ще му казва, че с него не е свършил. Много ми е неприятен този, който играе Дейв, някакъв стерилен, пластмасов на вид. Rolling Eyes

# 622
Страхотен сериал, нямам търпение до следваща серия.

# 623
Лелее нямам търпение да излезне! А къде ги четете тези анализи за бъдещи серии? Аз бях попаднала някъде педи време, но не си пазя линка!

На първа страница под снимките има линк.

# 624
Аз рядко се включвам,но следя всичко и едва чакам нова серия да излезне.Хубу де,ама защо чак след Нова година бе,какво налага толкова време да няма серии Twisted Evil

# 625
Коледна ваканция, ала-бала...ей такива....

# 626
  • Пловдив
Тъкмо до Нова Година ще изгледам 4-ти сезон и започвам5-ти. За да съм в час с вас. Laughing

# 627
  • София /Абсурдистан
Аз рядко се включвам,но следя всичко и едва чакам нова серия да излезне.Хубу де,ама защо чак след Нова година бе,какво налага толкова време да няма серии Twisted Evil
Ейй, чак тогава ли  Confused

# 628
Споко, погледнах програмата на abc за днес - има епизод  Flutter
Разцъках и тук - много приятен и интересен е сайта. Можеш да влезаш във всяка къща и в отделните стаи, и да разглеждаш какво се крие там. Има и доста подсказки какво да очакваме (предупреждавам - не пишат в бяло  Joy ). Така, че търпеливо ще изчакаме още няколко часа или по-скоро до утре.

# 629
А от къде ще можем да свалим следващата серия утре? Zamunda?

Общи условия

Активация на акаунт