~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 001
  • 689
  •   1
Отговори
# 600
А на мен ми хрумна нещо друго: Дейв е Пол Янг, който  е освободен от затвора.

Честно казано, и аз си го помислих това.  yes

# 601
А спомняте ли си, когато докторът го упрекна, че си бил сменил името? Щеше ли да го сменя, ако не се страхуваше, че някой ще го познае с истинското му име? Хората на тази улица го познават определено. В този смисъл не ми се вярва да е бащата на катастрофиралото семейство или братът на затворника, който Майк уж бил убил, защото тях никой не ги познава и нямаше нужда да си сменя името...

Е как, ако да речем е бащата от катастрофиралото семейство, повечето от улицата, няма да го познават, но Майк и Сюзън поне името му ще знаят определено! Дори никога да не са го виждали, ще му знаят името най-малкото..

# 602
В крайна сметка аз знам, че Портър е арестуван.  bowuu
И си мисля, че тази Ан ще е загубила въпросното бебе.... Иначе нямаше така да се развият събитията. Сега вече не могат да избягат двамата, защото всички знаят.  Peace

# 603

Ама това всички го знаят.  Wink  bowuu

# 604

И аз си мислих и в тази насока - Пол Янг беше един от най-първите обитатели на Вистирия Лейн. Овен това беше в затвора. Може би Дейв е негов брат и отмъщава за него...

# 605
Големи сте детективи еййй. Нямате ли някой свой човек да се набута при сценаристите да каже кой е тоз Дейв и за кво се бори  Mr. Green

# 606

Ама това всички го знаят.  Wink  bowuu

Знам. Това беше иронично изказване......
Просто този Дейв много коментари отнесе и накрая нищо няма да е като това, което се мисли  Joy

# 607

И аз си мислих и в тази насока - Пол Янг беше един от най-първите обитатели на Вистирия Лейн. Овен това беше в затвора. Може би Дейв е негов брат и отмъщава за него...

Според мен това е по-малко вероятно, т.к. Пол беше в затвора заради Хубърт (нали така й беше името? На лудата, която сама си отряза не един, а два пръста  Crazy) Така че би трябвало да отмъщава на нея... Thinking

# 608
Йеее к'ъв готин форум и каква яка тема!  Laughing Играем си на детективи,а? Ето и аз какво мисля:

Не мисля, че Дейв е съпруг/баща на загиналите майка и дъщеря, просто защото не вярвам интригата да се върти пак около Майк. Някак си много предсказуемо ми изглежда. Пък и когато той се върна точно на тази улица, Майк вече не живееше там.

Тази бабка МакКлъски, много ме мъчи. Нали забелязахте как той първо с нея се закачи - извинение за Иди, котката, след това камерата два пъти спира на една и съща снимка, при разместването на мебелите точно тази снимка бива сложена на дивана до бухалката... Незнам, може да е просто блъф на сценаристите.

Като цяло бъдещата жертва на Дейв май трябва да я търсим в Майк/Орсън/Карлос/Том. Нали думите на психиатъра бяха нещо от типа на "Той е в твоята банда!"

Така... не вярвам да е Майк. Ще е изтъркано вече. Невярвам да е и Орсън. Нали в предишните сезони вече имаше голяма драма с него, бившата му жена, майка му.

Със сигурност не е свързано и с Пол Йънг. Едвали ще върнат действието с няколко сезона назад.

Мисля че ще е с някой от най-малко очакваните - Карлос или Том. (Все още мисля защо)

И още нещо - нали доктора каза, че Дейв си е сменил името. В 7ма серия на 40мин и 35сек дават досието на Дейв. Неможете да си предстваите колко пъти се заглеждах за да видя как му е името всъщност. Е, нищо не видях  Wink

П.С. Много ми харесвам момчетата избрани да играят близначите на Линет. Големи сладури са!  Grinning

# 609
Много ти благодаря за обяснеията, viktoria_vvv
Не бях чела тези предположения досега изобщо.

# 610
Не знам но аз си мисля че ще свързано с Майк,нали в по предна серия Дейв разказа на Иди за брат си че бил наркоман или нещо такова-или нещо свързано с дилър че бил в затвора и т.н. и т.н..Та си мисля че брат му е умрял от свърхдоза или нещо такова,а нали Майк май че преди е бил дилър та нещо такова ми се върти в главата.И сигурно си мисли че Майк е отговорен за смъртта на брат му и иска да му отмасти.Не знам този сериал винаги е бил много не предсказуем и затова с нетърпение чакам вся нова серия.Днес най после изгледах всички серии до момента.Сега чакам и 9ти епизод дано и суб скоро да се появят.
А на първа стр има обяснение за този сезон може ли някой който го е чел /че хич не вдявам от англ/ да ми обясни накратко макар и на лични  Embarassed.Благодаря Предварително  Hug Heart Eyes

# 611
На мен пък ми се струва, че точно на Майк е тръгнал да отмъщава Дейв.  Naughty Незнам за какво, обаче не веднъж вниманието му беше насочено конкретно към него. Да не забравяме, че той купи цяла къща, за да я даде под наем на Майк и да го върне да живее на Уистериа Лейн. После когато започнаха да свирят заедно, няколко пъти го питаше защо няма да дойде на репетиции и какво ще прави и тем подобни. А в последната серия го спаси от пожара и му каза "още не съм свършил с теб", което ме навежда на мисълта, че му е замислил някакво много коварно отмъщение. Peace

# 612
  • София
няма ли нова серия?!?!?!

# 613
НЯМА НОВА СЕРИЯ, нали го нищихме на амнайсе страници този факт.
Снощи даваха някакви тъпи АМА награди по този канал. Идната неделя ще има.

# 614
Скучен понеделник без нова серийка...

Идната неделя ще има.

Аз мислех, че и идната няма да има поради τhanks giving

Общи условия

Активация на акаунт