~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 001
  • 689
  •   1
Отговори
# 585
да ама доктора нали каза "той е в твоята рок-група" и после Дейв като извади Майк от горящата кръчма му каза - не съм свършил още с теб? Rolling Eyes

# 586
  • варненка от София
да ама доктора нали каза "той е в твоята рок-група" и после Дейв като извади Майк от горящата кръчма му каза - не съм свършил още с теб? Rolling Eyes

Eee, то ако е така остава безпредметна останалата половина от сезона, който ако е 24 епизода, дори не е преполовен.
За мен той си разчиства пътя, както направи с госпожа Маклкаски. Пръво ги омайва, а после изненадва в гръб.

# 587
А можеби Дейв му го каза, имайки предвид, че още не е свършил с прикритието на бенда. В смисъл, че ако Майк умре няма да я има групата и прикритието няма да го има  newsm78

# 588
  • в мъжки прегръдки
Аз пък се замислям дали не преследва Орсън всъщност. Първо и той е в групата и второ - спомняте ли си как някой удари Орсън в началото на пожара. Доста здраво го удари в лицето а наблизо нямаше много хора. Иначе и на мен ми заприлича да преследва Майк, но все пак така ще се разплете интригата още сега. При катастрофата колата мисля че я караше Сюзън. Ако е заради това защо не преследва Сюзън? На нея изобщо не й обръща внимание.

# 589
Аз пък се замислям дали не преследва Орсън всъщност. Първо и той е в групата и второ - спомняте ли си как някой удари Орсън в началото на пожара. Доста здраво го удари в лицето а наблизо нямаше много хора...

И на мен това ми направи впечатление. newsm78

Но според мен много задълбавате и търсите под вола теле. Laughing Дейв почти сигурно гони Майк, а ако ли не, така смятат да го извъртят сценаристите, че надали ще "отгатнем". Crazy
Историята с Портър ми харесва, интересно ми е какво ще стане. Ако искат да приключат набързо нещата, сигурно онази е загубила бебето..

# 590
или си го е измислила това бебе - какви бяха ония опаковки от презервативи дето Том намери в залата? нали от тях разбра, че някой прави секс там

# 591
или си го е измислила това бебе - какви бяха ония опаковки от презервативи дето Том намери в залата? нали от тях разбра, че някой прави секс там

Хм, може, ама не ми се вярва. newsm78 Не ми изглежда толкова лукава. Laughing
А презервативите се късат. Mr. Green

# 592
Стига с този Майк!!!  ooooh!
Много добре знаете, че сценаристите няма да ни покажат всичко толкова лесно и близко до акъла...
Ако не си спомняте, повечето мислехте, и че гони Маклъски и каква ли не я изкарахте жената, ама нейсе....
Като спря да гони нея, сега всички сте сигурни, че гони Майк!  Stop
Айде стига. Не е Майк. Сериала не е толкова повърхностен, както вече забелязваме 4 сезона и половина...
Обаче ще има някаква лъжа - измама с бебето на госпожата.

# 593
Стига с този Майк!!!  ooooh!
Много добре знаете, че сценаристите няма да ни покажат всичко толкова лесно и близко до акъла...
Ако не си спомняте, повечето мислехте, и че гони Маклъски и каква ли не я изкарахте жената, ама нейсе....
Като спря да гони нея, сега всички сте сигурни, че гони Майк!  Stop
Айде стига. Не е Майк. Сериала не е толкова повърхностен, както вече забелязваме 4 сезона и половина...
Обаче ще има някаква лъжа - измама с бебето на госпожата.

Аз никога не съм мислела, че гони Маклъски, даже се чудех защо някои мислят, че е тя, като то беше ясно, че е само прах в очите за Дейв. Laughing
Но сега да, мисля, че преследва Майк, или ако не него точно - някой от много близкото му обкръжение.

Честно казано, обаче, изобщо не се впрягам и не държа да отгатвам какво ще стане, все пак гледам сериала за развлечение, а не да си упражнявам детективските умения. Laughing Каквото са измислили сценаристите - това, няма да седна да рева, че глупачката аз съм си мислела, че е Майк, пък то било Том. Mr. Green

# 594
А на мен ми хрумна нещо друго: Дейв е Пол Янг, който  е освободен от затвора. Прави си пластична операция, боядисва си косата, слага сини лещи и се връща за да си разчисти сметките.

# 595
А на мен ми хрумна нещо друго: Дейв е Пол Янг, който  е освободен от затвора. Прави си пластична операция, боядисва си косата, слага сини лещи и се връща за да си разчисти сметките.

Мдаааа.... И не си сваля лещите никога, нали?? За да не го види жена му Иди..
Изобщо не е Пол Янг!

# 596

Ама разбира се, че може да е Пол Янг, kafe, много си недосетлива, просто е с такава гумена маска на лицето като в Мисията Невъзможна 2. Naughty
След няколко серии, Дейв ще разкъса гуменото лице и ще се покаже Пол мухахахахах. Twisted Evil
Ох, ще умра от смях. Joy Joy

# 597
  • DE
Що се хилите на Стрина Ягодина, не разбирам?
В тоя, както и в повечето филми, всичко е възможно!!!
Simple Smile

# 598
Еее, вие пък Crossing Arms. Лещите ги маха когато Иди заспива и си ги слага преди тя да се е събудила.
А сега сериозно: мисля си, че Дейв е свързан по някакъв начин с Мери Алис или Пол Янг. Спомняте ли си как му се разтрепери ръката, когато Иди започна да му разказва за Мери Алис?

# 599
  • Емаесесаесесапипиа
А спомняте ли си, когато докторът го упрекна, че си бил сменил името? Щеше ли да го сменя, ако не се страхуваше, че някой ще го познае с истинското му име? Хората на тази улица го познават определено. В този смисъл не ми се вярва да е бащата на катастрофиралото семейство или братът на затворника, който Майк уж бил убил, защото тях никой не ги познава и нямаше нужда да си сменя името. Това с Пол Янг ми хареса като предположение, но има някои недостатъци в теорията, като: защо докторът в началото гледаше записи на Дейв със сегашната му физиономия?
Но да ви кажа честно и аз мисля, че накрая сценаристите ще измислят някоя история, дето не сме и я сънували даже, но то не пречи да си подетективстваме заради спорта.

Общи условия

Активация на акаунт