~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 058
  • 689
  •   1
Отговори
# 90
Е, то в много сериали уж някой не може да има деца и после хоп - изненада. Laughing
Например, Шарлът от Сексът и градът... Crazy

# 91
Например, Шарлът от Сексът и градът... Crazy

Шшш, че още не съм го гледала  СИГ Crazy

# 92
Love много си груба ... нали се сещаш, че това е само сериал,а в истинския живот не можеш да им стъпиш и на малкия пръст. Не пускай такива тъпи изречения като това  с ЕГН- то че сама се излагаш.

А епизодите пак ли всеки понеделник ще ги дават... не може ли сезон по сезон да ги пускат Sunglasses

# 93
На мен пък съпругите в този сезан много ми харесват,Габи наистина е много променена,но чак пъс грозна.... Whistling не мисля...Сюзън също ми харесва,по принцип не съм и фен,но сега я гримират много готино,наистина са по-различни но на мен определено повече ми харесват.... Grinning

# 94
аз вчера пак изгледах серията и ми се вижда странно съпругът на Иди да е съпругът на жената, която Сюзън и Майк са блъснали. все пак би трябвало да са се срещнали при разследването на инцидента и да се познават, не мислите ли? Rolling Eyes

# 95
Може да е баща, без да е съпруг.

# 96
  • DE
Този съпруг на Иди може да търси някой друг!
Представете си, че е роднина на онзи, който щеше да се жени за Габи и който в последствие умря.
Или пък търси Орсън (той нали все е забъркан в някоя мистерия)
Не ми се иска да преследва Майк просто !!  Mr. Green

# 97
Е това не е ли много овъртяно вече newsm78 Леле какви сте ги измислили. Според мен пък (са и аз да кажа) този човек е бил в лудницата и са го пуснали с идеята да покаже, че може да се държи нормално и някак си там се намират с Иди и сега той ще доказва, че може да има семейство и да е добър (което е фалшиво разбира се!) - много неща могат да се измислят Sunglasses

# 98
Аз като се замисля, само Линет и Том не са били преследвани, може да са те! Mr. Green

# 99
И на мен не ми се иска да преследва Майк. Мисля си също, че Сюзън и Майк отново ще се съберат.

# 100
  • DE
http://www.imdb.com/media/rm1968149504/tt0410975
Да не си е слагала нещо или така ми се струва?  newsm78

# 101
той Майк все на прицел.... Crazy аз мисля,че няма да е той.Между другото идеята ,че този новият хахо може да е бил накакъв на Виктор и да отмъщава за него също ми струва приемлива,но аз продължавам да мисля,че този ще обвинява Сюзън за смъртта на детето, той може да е бил в лудницата когато се е случило и за това да не познав с тях....май и аз почнах много да фантазирам... Mr. Green

Днес ли ще гледаме новата серия или утре???????? smile3508

# 102

Съмнявам се, Ева Лонгориа си има малки гърди, но винаги й ги повдигат с разни сутиени + грим, и воала - размер Ц! Crazy

# 103

Съмнявам се, Ева Лонгориа си има малки гърди, но винаги й ги повдигат с разни сутиени + грим, и воала - размер Ц! Crazy
Е тя нали е бременна.
Нормално е да и се поналее бюста.

# 104
На мен ми мина мисълта,дали новия мъж на Иди няма нещо общо с Катрин?Или с оная лудата дето умря в торнадото миналия сезон? Thinking или със Зак,в общи линии предположения много,а истината кой знае каква е  Wink
Нямам търпение да излезе новия епизод утре  Crazy
Ето малко в аванс(който не иска да знае да не чете):
- "Marc Cherry has an idea for a past character who may return this season: it's either Felicia, Zach, Paul, or Betty." - кой ли ще се върне?
О и Карлос ще си върне зрението

Общи условия

Активация на акаунт