~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 235
  • 689
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Шъ видим са какви ще ги надробят! Топи здрасти Sunglasses

# 197
Серията ми хареса. Да видим какво ще издири старата госпожа..Забравих й името за мъжа на Ииди.

# 198
Продължавам да твърдя, че Дейв ще си има взимане-даване с Карен МакКлъски, а не със Сюзън. Пропускате да интерпретирате важни сигнали.

Отново линк с резюмета на предстоящите епизоди, ако някой иска да знае какво се случва предварително.
http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html
Ако прочетете резюмето на 5ти епизод, ще разберете, че Дейв преследва точно старата госпожа.  Peace

Аз пък си мисля, че Дейв иска да направи нещо на Маклъски, защото рови около миналото му. Peace

# 199
Да, но той първи я закачи Laughing

# 200
'Драсти сладурке  Heart Eyes

# 201
  • ES
Аз мисля, че Орисън има известно основание да се държи така.  Crossing Arms

# 202
Продължавам да твърдя, че Дейв ще си има взимане-даване с Карен МакКлъски, а не със Сюзън. Пропускате да интерпретирате важни сигнали.

Аз си мисля, че мъжът на Иди е някакъв роднина на мъжа на МакКлъски (този, когото тя беше замразила).

# 203
а защо не нещо общо с Бри? все пак племенникът на Иди беше баща на Бенджамин

# 204
.

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 15:18 от ТинаХрис

# 205
Да, но той първи я закачи Laughing

Е, как първи ще я е закачил, нали тя обиди Иди, и той затова отиде да се разправя с нея...

# 206
Иди е трета страна.
Човекът си има скрити помисли някакви и ако не бяха те, надали щеше да отрази бабето Rolling Eyes
Става въпрос, че той пръв тръгна с рогата напред.
Иди беше само параван.
Тя дори не знае защо са се върнали на Уйстерия Лейн...

# 207
Иди беше само параван.

И аз така мисля. Иди за него беше само повод. И без друго няколко пъти се каза и от Иди, и от старата госпожа, че те така си говорят. Иди не се е обидала за нещо друго, ами заради закачката с перфектното си тяло, с което тя се гордее толкова много. И щеше да и мине и без извинение.  Peace

Отделно, не смятам, че Бри е на мушка. Нищо общо няма племенникът на Иди с Дейв.

# 208
Иди беше само параван.

И аз така мисля. Иди за него беше само повод. И без друго няколко пъти се каза и от Иди, и от старата госпожа, че те така си говорят. Иди не се е обидала за нещо друго, ами заради закачката с перфектното си тяло, с което тя се гордее толкова много. И щеше да и мине и без извинение.  Peace

Отделно, не смятам, че Бри е на мушка. Нищо общо няма племенникът на Иди с Дейв.

Иди е само параван, но след като Маклъски я обиди, тя искаше с Дейв да напуснат Уистерия.  Peace Затова отиде да се разправя с нея. За да разубеди Иди да си тръгват - иска хората да се отнасят добре с нея, за да иска да остане. Иди нямаше да мине без извинение, защото се беше разстроила - не помните ли, че тръгна да си събира нещата?! Да, Дейв я убеди да се успокои, но това колко пъти щеше да стане - 2,3 и след поредната "закачка" щеше да изпуши и да настоява да си ходят! Tired А Дейв като започне да настоява да стоят, щеше да се осъмни защо пък толкова настоява да живеят там. Тя вече има едно наум, де.
Та затова Дейв се захвана да сплашва Маклъски, ако не беше това, нямаше изобщо да се занимава с нея, друг е обектът на "преследването" му!

# 209
Аз не знам все още кой може да е обект на преследването му, нямам предположения, но наистина който и да беше обидил Иди, щеше да го сполети същото като бабето Crazy
Имах предвид, че иди е параван за намеренията му - каквото си е наумил, ще стане, а Иди е поводът да стоят там Simple Smile
Ще видим как ще се развият нещата.

Общи условия

Активация на акаунт