~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 304
  • 689
  •   1
Отговори
# 375
  • Canada
Страхотна серия  Party
Според мен Майк е мишената на отка4алката.....ще чакам да го гледате и да коментираме Peace

Промото за следващата серия беше доста обещаващо  Flutter

# 376
Аз чакам субтитри Twisted Evil

# 377
Шушулче, миналата седмица ги пуснаха още в понеделник вечер. Следи!  Peace

# 378
Следя, следя.
Така е, като не знам англ на ниво да си превеждам сама Crossing Arms Tired

# 379
ането, Линет стягаше куфари, за да напуска Том, защото си помисли, че той й изневерява с онази "стара чанта"Peace

# 380
Кюбит, аууууу, така ли си помисли, като я видя да излиза от там ooooh! Вярно бе, аз реших, че е разбрала с кого си ляга сина и, и за да го отдалечи му стяга куфарите за някъде, хаха Whistling То аз не гледах много съсредоточено, докато се занимавам с бебка сутринта, повече слушах...
Ще чакам субтитрите и ще го гледам пак.

# 381
ането, тя не знаеше, че синът й е там. А Том нали каза, че е забравил отворено и отиде. И след като го беше проследила, видя, че "старата чанта" излезе от там. Какво друго да си помисли?!.   Grinning

# 382
ането, тя не знаеше, че синът й е там. А Том нали каза, че е забравил отворено и отиде. .   Grinning
това съм го пропуснала

Мацки, дайте моля ви линк към спойлерите за другата серия.

# 383
Мацки, дайте моля ви линк към спойлерите за другата серия.

В първия постинг на темата има линк.  Peace

Внимание за тези, които НЕ искат да знаят предварително какво се случва в сезон 5. Не кликайте тук. Има доста инфо, направо са си разказани сериите.  Party

ЕДИТ: Препрочетох пак спойлерите, защото ги променят след всеки епизод. Имам предвид, че добавят ново инфо. В бяло: Пишат, че Дейв не преследва Майк.Crazy И други интересни работи. Ако някой ги прочете и му се обсъжда, да свирка. Големи интриги ще се въртят пак.  Party

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 18:38 от Кюбит

# 384
аз не съм чела тези, които си пуснала ама не издържах и четох в имдб. хубаво за майк щото ми писна все около него да се върти историята иначе ми е симпатичен и все по-добре играе

много ми стана жал за Габи, милата как приема подаяния Cry от това чудовище ( кастинга им е страшен, тази наистина прилича на граблива птица Sick

# 385
В първия постинг на темата има линк.  Peace
Да, знам ги, тия не ги отварям Mr. Green Имах предвид клипчета с това какво предстои в следващия епизод, предишни сезони гледах от някъде такива newsm78

# 386
в бяло: От цялата серия най-много се израдвах на това как г-жа Маклъски повика тежката артилерия  Mr. Green

# 387
Габи ме убива с нейните изрази Laughing  Става ясно как ще си върне предишния вид.
Бяло: (за тези пари)... можете да го сложите в клетка и да го храните с ядки   Laughing

И бабите много ме зарадваха.

# 388
много ми стана жал за Габи, милата как приема подаяния Cry от това чудовище ( кастинга им е страшен, тази наистина прилича на граблива птица Sick

Изобщо даже не ми е жал за Габи.  Peace Винаги е била повърхностна, разглезена и ужасно материално ориентирана. Даже малко "страда".  Crossing Arms
За мен, ако трябва да направя аналог с българската действителност от близкото минало, а и не само, тя е кукла-мутреса.  Flutter

# 389
Прочетох в спойлерите, че
Карлос ще си върне зрението  newsm44
Джули ще доведе на гости 40-годишният си приятел, който ще й предлага брак с диамантен пръстен, но това няма да се понрави на Сюзън, след като разбере, че той има 3 предишни брака  Mr. Green
Синът на Линет ще замисля бягство с оная русата  #Crazy
Ще има пожар и някой ще умре  Crossing Arms

ето малко снимки от 8 епизод, дано не се сърдите, че ги пускам, но не се сдържах  Laughing

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 02:33 от desex

Общи условия

Активация на акаунт