~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 292
  • 689
  •   1
Отговори
# 390
И бабите много ме зарадваха.

И мен, все си представям Шърли Маклейн като по-подходяща за сестра на Маклъски. Naughty

# 391
И бабите много ме зарадваха.

И мен, все си представям Шърли Маклейн като по-подходяща за сестра на Маклъски. Naughty

точно това щях да напиша!

# 392
Прочетох в спойлерите, че
Карлос ще си върне зрението  newsm44
Джули ще доведе на гости 40-годишният си приятел, който ще й предлага брак с диамантен пръстен, но това няма да се понрави на Сюзън, след като разбере, че той има 3 предишни брака  Mr. Green
Синът на Линет ще замисля бягство с оная русата  #Crazy
Ще има пожар и някой ще умре  Crossing Arms

ето малко снимки от 8 епизод, дано не се сърдите, че ги пускам, но не се сдържах  Laughing

Карлос вокал??  Laughing

# 393
Бе хора що пишете в бяло, нали темата е за обсъждане на епизодите и всичко свързано... Whistling

# 394
Бе хора що пишете в бяло, нали темата е за обсъждане на епизодите и всичко свързано... Whistling

Защото все още не всички са изгледали новата серия и има хора, които не обичат да четат преди да гледат...  Peace

# 395
яснооо Simple Smile аз вчера го гледах, но мислех, че днес ще успея и със субове, но явно на никой в замунда не му се правят и субс унакс ще ги правят Whistling

# 396
аз много отдавна не съм виждала субове, правени от потребител в замунда. всичките са в унакса

сори за оффа Peace

# 397
  • София

Защото все още не всички са изгледали новата серия и има хора, които не обичат да четат преди да гледат...  Peace
Да, точно!  Peace
Аз понеже винаги си чакам субовете, даже доста често не чета темата, защото ми се разваля интригата като прочета описание на епизода.

# 398
  • DE
аз много отдавна не съм виждала субове, правени от потребител в замунда. всичките са в унакса

сори за оффа Peace
Аз пък като чета коментарите си мисля, че потребителите на замундата ги правят и ги качват в унакс-а.

# 399
То пък като пишете в бяло, все едно не може да се прочете. Laughing

# 400
Мхм, безсмислено е. Така и така после същите неща, писани в бяло, се коментират.
Иначе много добра серия, радвам се че сценаристите не се изчерпват, както често става с други сериали с по много сезони.

# 401
сори за оффа Peace
Аз пък като чета коментарите си мисля, че потребителите на замундата ги правят и ги качват в унакс-а.
точно така е. Лимончето, мони и дидка правят по принцип Peace

# 402
ами тя серията е в неделя т.е я гледаме най-рано в понеделник.
днес е вторник, може да има примерно гратисен период до сряда, дотогава в бяло коментари.
аз например влизам в темата след като съм гледала серията, не преди това.
но ако някой се интересува от субтитри и пр, може би не иска да прочете какво се е случило в епизода преди да го е гледал.

коментар от мен в бяло: значи мъжът на Иди гони някой, който е бил в затвор и най-близко до ума е това да е Майк. Обаче в затвор бяха и мъжа на Бри и Карлос. Тоест, се стеснява кръгът до тези тримата, като според мен не е мъжът на Бри, много скорошна история е неговата. Аз лично мисля засега, че гони Карлос ( който явно ще става вокал на групата), а държи Майк да свири, щото е бас ( ли се казва), т.е без него няма да има група. Просто ми е твърде лесно да е Майк, и се чудя как да си обясня защо се впряга толкова за него.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 21:56 от 10cent's

# 403
  • в мъжки прегръдки
То пък като пишете в бяло, все едно не може да се прочете. Laughing
Нали това е идеята - който иска хда чете да си пмаркира белите редове и да чете, а който не иска - да не ги пипа.

# 404
Мхм, безсмислено е. Така и така после същите неща, писани в бяло, се коментират.
Иначе много добра серия, радвам се че сценаристите не се изчерпват, както често става с други сериали с по много сезони.

Въобще не е безмислено, според мен. Като гледам филма и не ми се чака 3 дни да го изгледат всички, чакащи субтитри, за да го коментирам. Писането в бяло не ангажира никой да го чете. Ако не може да си удържи някой любопитството, това си е негов проблем.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт